Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende çıktım,yemek vakti,önce missss gibi soğan suyunu içeceğim:asigim:Sonra da yemek yiyeceğim,görüşmek üzere....

denizim sen sıkma canını elbet olacak bir gün kocişinin olmaması kayıp hep tabi ama herşeyde kısmet değil mi.... seninde gezmelere götüreceğin çok tatlı bir bebişin olacak eminim ben.

özlem tamamen doldurdun mu şırıngayı???
bi de yıkanma yatana kadar bence tamam çok rahatsız edici ama bizim niyetimiz belli bence yıkanmaaa

tuanayım canım benim nasılsın bakalım ? evet ya mavi cümle aleme anlattı valla:))) herkes ümitlendi...

denizzz keşke ben de izmir de olsam hafta sonu gelirdim size yarın eşim yok taa pazar akşamı gelecek
((((

sermest canım üzülme demek ne kadar tatmin edici bilemiyorum ama gerçekten üzülme herşey olacağına varıyor demekki daha kısmet kapıları açılmamaış.. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

eşim eşyalarını hazırlıyo yardım ediym kızlar öptüm hepinizi
ne güzel şimdi semra mutluluk sarhoşudur
Allah bize de yaşatsın inşallah
öptüm hepinizi

mavicim bu benim kullandığım bir ilaç vardı aynı ona benziyor ama inan o daha iğrenç .bunun rengi yok o birde beyaz nasıl akıyor anlatamam kolay kullandım canım alışıktım ya:))) inşallah uğurlu gelecek şekerim... sonra bende kızlardan birine gönderirim....

burpum sağol canım benim semranın nosu varsa bana da gönder ne olur bende sesini duyayım....

kızlar şimdi girebildim eve bugün yoğun bir gündü ama eve gelirken tahnmin edin kime uğradım şöyle pembe suratlı kulaklarını dümdüz saçlar kapatan kara gözlerle boncuk boncuk bakan minicik dayısı olan mis kokulu bir kızla yanakları al al gözleri heyecanla ışıldıyan çıtır mı çıtır mutlu mu mutlu bir anne ve babanın yanından geldim evet kızlar adamızı gördüm ve topiğimizin en akıllı bebeği olma misyonunu tam gününde annesinin istediği gibi normal doğumla gelerek gerçekleştirmiş çok tatlılardı maaaaaaaaaşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh diyorum allah hepinize nasip etsin diyorum

semranın hepinize selamları var sizin için cep telefonumla fotolarını çektim adamızın birde küçük dayı vardı makarna aman tanrım ata öyle tatlıydıki anlatamam size şimdiden kıskanma turlarına başlamış :))))

son 26 dk hariç semra çok rahatmış hiç aklınız kalmasın kızlar maşallah maşallah harika gördüm hepsini

ilk defa aile hariç birinin bebeğine bukadar sempati duydum semrayıda hayatımda ikinci kez görüyorum sanki kardeşim gibi geldi bana ama bu semranın ciciliğindende kaynaklı eşide öyle benim eşimde söyledi çok cici insanlar allah bebişleri ile uzun mutlu ömür nasip etsin onlara

duygularım ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi canım arkadaşım bende seni çok seviyorum:))inşallah söylediğin günler çok uzakta değildir..

denizim sen sıkma canını elbet olacak bir gün kocişinin olmaması kayıp hep tabi ama herşeyde kısmet değil mi.... seninde gezmelere götüreceğin çok tatlı bir bebişin olacak eminim ben.
amin özlemcim hepimize nasip etsin o günleri..
denizzz keşke ben de izmir de olsam hafta sonu gelirdim size yarın eşim yok taa pazar akşamı gelecek
((((
keşkeeeee mavicim ya ne güzel olurdu hafta sonu kocasız geçirenlerdeniz napalım bizde burda takılırız:))kızlar kocişlerle vakit geçirip gezerken evde pinekleriz:))
burpum sağol canım benim semranın nosu varsa bana da gönder ne olur bende sesini duyayım....

bende istiyorum bana da gönderir misiniz?

bupcum harikasın ne iyi ypmışsın gitmişsin fotoları asıl göreceğiz hastanedekini gördük ama ben bakmaya doyamadım yetmedi vallahi..
iyi olmasına çok sevindim ikisininde maşallah..
gerçekten akıllı ada mız hem annemizi üzmedi hem de gününde geldi..allahım bize de böyle hayırlı doğumlar versin..
tabi önce hamile kalmak lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…