canım aramıza hoş geldin tekrar sütün gelcek merak etme ilk dogum yapanlarda oluyor o sorunkızlar hepinize ayrıayrı teşekkür ederiz.şuankızım kucağımda,çok güzel bbir duygu.anlatamam...doğumhanede hepinize ayrı ayrı dua ettim.allah hepinize adagibi güzel evlat nasip etsin.rabbime çok şükür,dediğiniz gibi tek avazda kurtuldum,kızım tam gününde geldi.normal doğum çok güzel bişey,aynı gün eskisi gibi oldum.sadece süt sorunu yaşıyoruz,onuda aşıcaz inşallah.dualarım sizlerle,lütfen sizde bizedua edin.
şimdi gelmeyin soguk ve yagmurlu ama hava sıcak olunca kaçılacak tek yersevim maşallah sen ne hamaratsın böyle yahu
annende maşallah seni eğitmiş öğrtemiş şimdi senden bekliyor ee tabi en doğal hakkı:))
şimdi sizin bahçede kızlarla hep beraber çay içmek vardı:))
tuanayım aynı can sıkkınlıgı bendende 10dakka önce haber aldık bizde cenazeye gitcez eşimi bekliyorumKızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....
sevimcim demek hava oradada kötü... ayyy bat'ı ben çok severim yapta gönder ....
Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....
kızlar hepinize ayrıayrı teşekkür ederiz.şuankızım kucağımda,çok güzel bbir duygu.anlatamam...doğumhanede hepinize ayrı ayrı dua ettim.allah hepinize adagibi güzel evlat nasip etsin.rabbime çok şükür,dediğiniz gibi tek avazda kurtuldum,kızım tam gününde geldi.normal doğum çok güzel bişey,aynı gün eskisi gibi oldum.sadece süt sorunu yaşıyoruz,onuda aşıcaz inşallah.dualarım sizlerle,lütfen sizde bizedua edin.
evet malesef sermestinde negatif neden girmediğini bilmiyorum ama......
aaaa sermest gelmiş canım nasılsın bakalım?
ya kızlar aklıma geldi kaçırdım galiba sermestin aşılaması negatif galiba değilmi(((((( niye girmiyorki foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?