Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aramıza hoş geldin tekrar sütün gelcek merak etme ilk dogum yapanlarda oluyor o sorun
sevim maşallah sen ne hamaratsın böyle yahu
annende maşallah seni eğitmiş öğrtemiş şimdi senden bekliyor ee tabi en doğal hakkı:))
şimdi sizin bahçede kızlarla hep beraber çay içmek vardı:))
şimdi gelmeyin soguk ve yagmurlu ama hava sıcak olunca kaçılacak tek yer
Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....
tuanayım aynı can sıkkınlıgı bendende 10dakka önce haber aldık bizde cenazeye gitcez eşimi bekliyorum
sevimcim demek hava oradada kötü... ayyy bat'ı ben çok severim yapta gönder ....

batı yiyemedik canım yaptım ama bogazımıza dizildi

akrabalarımız sakaryaya gezmaye gitmişler dönerken kazayapmışlar 2ölü bir agır yaralı ve 3de genç aydın daha 21yaşında bir evin bir oglu çok canım sıkıldı cenazenin tekini vermemişler otopsi yapılcakmış eşim gelince gitcez şişliye cenazeleri yarın öglen kalkacakmış annem bu akşamdan geçmek istiyo karşıya kadın çok üzüldü ama üzülmüycek gibi degil biz bu acıyı 2004de yaşamıştık teyzemin kızı amcamın kızı nişanlısı ve halamızın oglu hepsi geziden dönerken kaza yapmışlardı ve en büyügü24yaşındaydı 5cenaze ve buyüzden ben dügün kasetini izlemiyorum hepsi ordalardı 1hafta sonra da vefat ettiler zaten ve tanınmayacak kadar kötüydü cesetleri kimseye göstermedik poşetlere koymuşlardı bedenler paramparçaydı biridaha yeni öğretmen olmuştu tarih ögretmeni üf sizide üzdüm ama haberi alınca yaseminimle songülümün acı sonları aklıma geldi gerçi aklımdan hiç çıkmadıki onları çok özlüyorum bazen kameradaki kaseti takıp onlarla geçirdigim son güne bakıyorum ama dayanamıyorum şuan yazarken bile kötü oldum kızlar siz benim ailem gibi oldunuz sizinle paylaşmak güzel yarın akşama kadar giremezsem kusura bakmayın

sevimcim tuanaycım başınız saolsun kızlar hayatın doğal döngüsü malesef bir tarafta doğum bir tarafta ölüm ancak böyle zamansız ölümler insana çok acı veriyor ne olur üzülmeyin canlarım allah size diğer sevdiklerinizle uzun ömür versin
bebingim nişan varmış iyi eğlenceler tatlım
özlemcim canım benim dediğin gibi herzaman iyi gelmiyor ama sabah mucize gibi gayet keyifle uyandık karı koca hava yağışlı olduğu için dışarıda çıkamadık ama öyle keyifli bir pazar geçirdikki koyun koyuna tek kötü yanı yemeği ve abur cuburu fazla kaçırdık birde güzel bir iş teklifi aldı kociş bilmiyoruz henüz çok yeni detayları değerlendireceğiz ama bir günden bir güne insanın ne olacağı belli olmuyor eve taşındığımızdan beri sergileme sistemi yaptırmayı düşünüyorduk çünkü benim resim spekülasyonum malum sürekli boyutlarda değişiyor tavana profil taktırıyorsun misina ile asılıyor resimler ama ben hiç istememiştim bu sistemi sonunda boş verip çivi ile resimlerimi astık ev sanat galerisine döndü pek bir keyifli oldu :)
mavicim o yazıyı koyduğun iyi olmuş doğum günün kutlu olsun seneye kucağında bebişle gireceksin
nursimcim bel ağrısı normal canım dinlenmen lazım mümkün olduğunca dinlenecek vakit ayır kendine
semracım canım benim bizde senin kocişini çok sıcak bulduk mutlaka ailece görüşelim adaya bahçede havuz dolduracağım bizlerde kaynatırız hep beraber :) cicilerini güle güle kullansın adacım ben daha ne ciciler alacağım adama :)) süt içinde elektirikli pompayı denedinmi o hiç affetmiyor çeşme gibi getiriyor sütü tatlım

kızlar ben haftaya biraz yoğun olacağım iki öğrenci sergisi diploma projesi not girişi derken beni paparalamayın hağğğ

bu arada melek te preseed furyasına girdi bir preseed tablosumu oluştursak ayol :))))

ya kızlar aklıma geldi kaçırdım galiba sermestin aşılaması negatif galiba değilmi (((((( niye girmiyorki foruma

aaa daha dün söyledim bugün iş teklifi aldığını duydum hadi hayırlısı burppppp:))) ohh koyun koyuna ne güzel bir pazar olmuş öyle :kedi: evin ne güzel olmuştur şimdi cıvıl cıvıl.... yine mi işler çoğaldı ya eee ne zaman sizin tatil?

ay dur burp ne preseed tablosu daha 1 galip varken bunu da düzenleeyip rezil olmayalım:))) melek iş başında sanırım...

Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....

başınız saolsun canım Allah ailesine sabır versin

tebrik ederim canım doğum yapmışsın kendi derdimden farkedememişim affet geç oldu hayırlı uzun mutlu bahtlı ömrü olsun inşallah

evet malesef sermestinde negatif neden girmediğini bilmiyorum ama......

geldim canım geldimm

merhaba kızlar yazamadım kaç gündür
sanmayın ki kötü haberi aldım aranızdan gittim
cuma günü önce kadroyu 0,060 gibi ufak bir küsüratla kaçırmam
ardından lekelenmem, cumartesi testte zaten beklediğim negatifi görmem derken
berbat bir ruh hali içindeydim yeni yeni kendime geliyorum
eşim dün sabah test için gelmişti malum biz de ayrı şehirlerdeyiz
test sonucundan sonra doktorla uzun bir görüşme yaptık
aşılamanın bizim için ancak zaman kaybettireceğini
yumurtalıklarımın dirençli olduğunu en iyi yöntemin bundan sonra
mikroenjeksiyon olacağını söyledi doktorum
ve iki regl dönemi beklemek koşuluyla
tüp bebek tedavisine dikey geçiş yapmaya karar verdik
arada geçen sürede diyet uzmanına gidip kilo vermeye çalışacagım
bunun dışında glukophage verdi tedaviye kadar içecekmişim
moralim çok bozuk açıkcası üst üste geldi herşey
asılamadan netice beklemiyordum ama
tüp bebek aşamasına gelmek de koymadı değil
bütün gün kafa dagıtmak için gezdik alısverıs yaptık
ben sokaklarda ağladım eşim ben unutayım diye bana ciciler aldı
o da çok yıkıldı o kendini sucluyor ama asıl sorun bendeymıs kabullenmıyor
gece de misafirimiz vardı o ruh haliyle maskeler takıldı gülücükler saçıldı etrafa
bugün de eşimi yolladım geldiğinden bişey anlamadım zaten
o yüzden girip bişeyler yazamadım affedin

ya kızlar aklıma geldi kaçırdım galiba sermestin aşılaması negatif galiba değilmi (((((( niye girmiyorki foruma

evet canım malesef negatif benimki de
toparlanma süreci ve eşimle vakit geçirme derken anca girebildim canım

slm kızlar üzücü olaylar olmuş sevim ve tuanaycım başınız sağolsun...sermestcim canım hiç üzülme bende tüpe doğru yol alırken çok üzülmüştüm ama sonradan dedimki zaten aynı ilaçlar alınacak işlemlerde benziyor birbirine dedim ve kendimi rahatlattım sende gayet pozitif olmaya çalış canım....denizcim yine aklına kötü düşünceler gelmiş insan hayatında olumlu gitmeyen şeyler karşısında böyle oluyor ama tatlım çok yakında geliyo o haber sana emin ol....

bugün burdada acayip yağmur var hava soğuk nedense pek keyfim yok biraz kırgınlık var üzerimde yarın iş var dağ gibi ütü var bugünde kalsın artık ne zaman yaparsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…