melek sen yine yumurtlama zamanı denk gelip birlikte oluyorsun..benim 2009 eylül ve ekimde aşılama oldu sonra eşim bir gitti aralık sonunda geldi o geldiğinde iğnelere başladım tüp bebk oldu zaten yasaktı..sonra bir gitti mayısta geldi gelir zaten ya hastayımdır sonra yumurtlama dönemi görev çıkar bir ben mersine gittim tuanayım sağ olsun doktora götürdü çatlatma iğnesi oldum bir heves o da olmadı zaten..sonra aşılama da yasaktı..şimdi de gitti koca bir yumurtlama dönemi..çok mu takıyorum hesap yapıyorum bilmiyorum..artık hayatım düzene girsin istiyorum diken üstünde bir hayat..
sanki şu anda yaşadığım hayat benim değilde hamile kalırsam hayatı yaşamaya hak kazanacağım gibi geliyor..zafer kazanacağım herşeye karşı sanki..ama benim ,içime doğanlar hep çıkardı..yıllar önce bekarken ameliyat olduğumda hep içimde korku vardı ya olmazsa diye ..
melekcim ben 3 aşılama bir tüp bebek birde yumurta takibi yaptırdım hepsinde 10 ya da 11.gün yumurtalarım istenilen büyüklüğe geliyor ve 12. gün aşılamalarım oluyor..
zannetmiyorum 17. günlere kalmaz bence..bu ay 10. gün akıntım başladı çatlamış bence her ay öyle oluyor düne kadar devam ett,i.bugün 13. gün..
yumurtalarımın erken geliştiğini tedavilerle öğrendim artık..benim yumurtlamamda hiç sorun yok
hep gününde güzel büyüyen yumurtalarım oluyor..ama sonuç koca bir negatif..
eşimde sayı problemi vardı son aşılama da %100 hareketli 10 milyon sperm verildi çok iyi dediler..ama kısmet herhalde..
tek korkum ameliyat olalı 1 yıl olacak 16 haziranda ve bekleme süresiyle beraber aldığım hormonlar kistin tekrarlamasını hızlandırıyor..tekrar çıkarsa zor durumda kalırım çünkü bu lanet olası kist ilaçla da erimiyor ilaç çıkmasını engelliyor ama çıktı mı eritmiyor..
2 ameliyat zatne mahvetti beni 3. yü kaldıramam..sol yumurtalaığım zarar gördü ama yine yumurtlamam çok iyi neden böyle oluyor anlamıyorum..
ilk ameliyatımdan sonra 7 yıl doğum kontrol kullandım çocuk için bıraktım 5 ay sonra tekrra çıktı 4 cm oldu ve geçen sene 2. ameliyatı oldum..2.den sonra ilaç vermedi doktor sadece ilk aşılamalardan sonra eşim uzun süre gidince kendim doğum kontrol kullandım tekrarlamasın diye şu anda yokinşallah da çıkamz..
eşim muayene de oldu üroloji doktoruna variskosal ya da söylediğin şey varis galiba ondan da yok muayene normal..sayıda problem var 25-30 milyon arası bu zamana kadar yapılan testlerin ortalaması...hareketlilikte sınırda..
ama tüpte de aşılama da bu zamana kadar çıkan sayılar hep normal dedi doktor eşin açısından olmaması için neden yok..senin sorunun daha önemli diyorlar..
problem benim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?