Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum hediyelerin içinmi çok teşekkür ederiz.maşaalahımız sepetimizde asılı,elbisemizde dolabımızda.inşallah cicimizi giydiğimiz bigün senle ilk tanıştığımız yere gideriz:)herşey için çok sağol.bu arada eşinde çok iyi birisine benziyor.rabbim ona onun gibi temiz yüzlü birevlatversininşallahhhhhhhhh..

semracım allah kabul etsin dularını
sonunda bitti ada kucağında inşallah 2 güne kalmaz gelir sütün annesi üzme kendini:))

sevim maşallah sen ne hamaratsın böyle yahu
annende maşallah seni eğitmiş öğrtemiş şimdi senden bekliyor ee tabi en doğal hakkı:))
şimdi sizin bahçede kızlarla hep beraber çay içmek vardı:))

Kızlar,canım çok sıkkın.Eşimin yengesi vefat etti az önce,oraya gidiyoruz.Görüşürüz....

canini sikma fazla diyecem ama elden gelen bisey degil seni cok iyi anliyorum elimden bisey gelse inan yaparim canim yumurtlama gün tam olarak biliyormusun? bak ben yillardir yumurtlama günümü 14 ile 16si bilirdim akintimdanda fark ederdim 2 önce ovulasyon testinde fark ettim benim yumurtlama günün 17 ile 19 oluyormus simdiye kadar hep yanlis zamanlarda deniyormussuz o kadar doktora gittip geldim oda bisey demedi senin yumurtlama günlerin degisiyor felan diye

tuanayım başınız sağ olsun allah ahmet eylesin
rahatsızlık var mıydı aniden mi oldu allah sabır versin geride kalanlara..

melekcim ben 3 aşılama bir tüp bebek birde yumurta takibi yaptırdım hepsinde 10 ya da 11.gün yumurtalarım istenilen büyüklüğe geliyor ve 12. gün aşılamalarım oluyor..
zannetmiyorum 17. günlere kalmaz bence..bu ay 10. gün akıntım başladı çatlamış bence her ay öyle oluyor düne kadar devam ett,i.bugün 13. gün..
yumurtalarımın erken geliştiğini tedavilerle öğrendim artık..benim yumurtlamamda hiç sorun yok
hep gününde güzel büyüyen yumurtalarım oluyor..ama sonuç koca bir negatif..
eşimde sayı problemi vardı son aşılama da %100 hareketli 10 milyon sperm verildi çok iyi dediler..ama kısmet herhalde..
tek korkum ameliyat olalı 1 yıl olacak 16 haziranda ve bekleme süresiyle beraber aldığım hormonlar kistin tekrarlamasını hızlandırıyor..tekrar çıkarsa zor durumda kalırım çünkü bu lanet olası kist ilaçla da erimiyor ilaç çıkmasını engelliyor ama çıktı mı eritmiyor..
2 ameliyat zatne mahvetti beni 3. yü kaldıramam..sol yumurtalaığım zarar gördü ama yine yumurtlamam çok iyi neden böyle oluyor anlamıyorum..

semracigim dualarin icin cok tesekkürler canim insallah dualarin biran önce kabul olurda bizde hamis kaliriz insallah senin sütünte biran önce gelirde rahatlarsin buarada adayi benim yerim öp...

sekerler selam netin azizliği devam eidyor biraz okudum ama cekilcek dert degil yarına duzelirse eksiklerimi tamamlarım nişsan var aksama zaten alışveriş e gidicem markete filan görüşürüz sonra

canim senin yumurtlamalarin ne güzel erken oluyormus peki sana kist ameliyatindan sonra ilac verdilermi?bide esinde varis varmi?(yakin mesafesinde)

ilk ameliyatımdan sonra 7 yıl doğum kontrol kullandım çocuk için bıraktım 5 ay sonra tekrra çıktı 4 cm oldu ve geçen sene 2. ameliyatı oldum..2.den sonra ilaç vermedi doktor sadece ilk aşılamalardan sonra eşim uzun süre gidince kendim doğum kontrol kullandım tekrarlamasın diye şu anda yokinşallah da çıkamz..
eşim muayene de oldu üroloji doktoruna variskosal ya da söylediğin şey varis galiba ondan da yok muayene normal..sayıda problem var 25-30 milyon arası bu zamana kadar yapılan testlerin ortalaması...hareketlilikte sınırda..
ama tüpte de aşılama da bu zamana kadar çıkan sayılar hep normal dedi doktor eşin açısından olmaması için neden yok..senin sorunun daha önemli diyorlar..
problem benim yani..

anladim canim insallah yoktur benim yegemdede (abimin esi) vardi kist onlarinda 7sene olmadi cocugu oda 2 sefer kist ameliyati oldu surekli üreme yapaniydi ondaki ve 2ci ameliyatinda doktor ona aspirin verdi onunla hamile kaldi ve dogurdu o kistte dogumla beraber gitti suanda birsorun yok insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin canim

ayyy inanamıyorum semra tekrar aramızda canım ya... canım duaların için çok teşekkür ederim inşallah yerini bulur ve bizde bu güzel duyguyu yaşarız... dualrım seninle tatlım ama hç üzülme birkaç güne fışkırır :))) hem yardımcı çaylar falanda var onları da kullan... bir arkadaşında sütüm az deyip duruyordu ama bebiş tosundu tosun az olsun öz olsun sıkma canını sen..... ADA yı kocaman öp benim için...

denizim sanırım bugün heryer yağışlı... sen hiç sıkma canını ferah ol kendini suçlama hep bak kocişin yine yok o olsa belki birşeyler olur adamcağız işten güçten fırsat bulamıyor ee dolayısıyla sende tabi aslında birarada olsanız sorun bu kadar büyük olmayabilir... rahat ol ki daha kolay yanıt veresin tedavilere.. bende uyudum ama hala uykum var bugün hava tuhaf bende 2de yattım erken kalktım sarhoş gibiyim:)))

bebing yine mi düğün nişan işleri ay sizinkiler bu yılı mı beklemiş hep.... ne giyeceksin şeker?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…