kızlar preseed tr de 130
yurt dışından getirince 50 tl ye denk geldi benim dolarla işte
melekcim burda eczanelerde yok ama belki orda vardır
alacak olan ebaydan alsın kızlar hem uygun hem de 4 günde geldi bana
her ne kadar dandik olsa da ovulasyon testi de var:))))
ya da 1 ay sabredin özlem hamile kalıp yollasın size:))))))
herkes tek kullanımda hamile kalsa neee güüzel olur:)))))))))
bu arada daha rahatladım aynaya yazı yapıştırdım bebeğim için onu gördükçe kötümser olmam belki
hem doğru esaj göndermek lazım evrene dimi???
sağlıkla gelecek benim bebeğim inşallah
nursim nasıl oldun canım git bi doktora hem bebii görürsün zor bel ağrısı
gezmekte yorgunluk ama olsun iyi yapmışsınız..inşallah yeni gelenlerde kafana uyarda iyi bri arkadaşlığınız olur..bende eşimle birşeyler yapmayalaı o kadar uzun zaman oldu ki alışverişe bile tek başıma gidiyorum..gezmekten dışarı çıkmaktan söz etmiyorum..hiçbirşey talep etmiyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle..kızlar ben de eve geldim çok yorgunum sayfaları zor okudum uyumak üzereyim sabah 9 dan 6 ya kadar dışardaydık sabah kahvaltı vardı dışarda eşimin iş arkadaşları ve aileleri geçen bahsediyordum ya birisi hamileymiş galiba diye gerçekten hamileymiş sevindim valla o da 2 düşük yapmıştı bu defa iyiymiş ben de söyledim tüp e geçeceğiz diye konuştuk ayaküstü çok olumsuz konuştuğumu farkettik ikimizde ben çok ümitliydim eskiden şimdi tüp yapsam bile olmayacak gibi geliyor neyse
yeni gelen arkadaşlara şehri gezdirdik ev aradık onlara çok sıcaktı bugün onlarında çocuğu yok kızla konuştuk da birara eşi evlenirken şart koşmuş çocuk istemiyorum diye çok ilginç geldi bana tabi herkesin kendi tercihi iyi anlaşacağız gibi görünüyor kız çocuk yapın diye sadece sen söylemedin dedi niye söyleyeyim ki kendimiz hoşlanmazken bugün böyle geçti
canlarım okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım çok yorgunum
kızlar hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzzzz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?