Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar isim bitti sonunda ütüydü yapip kaldirdim bide dus aldim rahatladim vallaha simdide esimi bekliyorum isten gelecek balkon keyfi yapacagiz:)) burda havalar güzel uzun zamandan sonra

mavisim eger eczanede bulamasan ben ilac firmasinda calisiyorum zaten bakayim müsterilermizden biri imalat yapan varsa ondan getittirim artik biseyler ayarlarim eger bende preesed hamile kalirsam sizlere gönderirim canim ay insallah allahim insallah

iyi geceler kızlarrrrrrr ... bugün evde değildik geç geldik azcık :)))
denizim partiler falan iyi eğlendin mi bari nasıl geçti? sen hç merak etme DENıZin bir gün gelecek...
burpppp kafalar dağıtılmış ama tam olmamaış sanırım:) evet bir işi bilmek ve bilmeyenlerle çalışmak gerçekten zor... inşallah hak ettiği yerlere gelir eşin seni çok iyi anlıyorum bunları hep yaşıyoruz çünkü ... kimse hak ettiği yerde değil bu memlektte.. zeka falan faydasız bul torpili sonra yan gel yat..
NBNH canım hemen göndereyim hamiş kalayımda...
mavişim çıkar aklından şu olumsuzlukları bir kere oldu diye hep olacak değil... keşke buluşsaydık ben sen arkadaşınla buluşacaksın diye aramadm aslında oradaydım... sen hep olumlu mesajlar yolla evrene..
sevimmm inşallah sorunsuz ilerler tedavin canım...
melek sende al kullan hayırlı olsun şimdiden canım...
bebingim kuşum seni göremedim çok mu çalıştın bugün?
nursim sende dikkat et kendine dinlen bakalım...
TUANAY seni görüyorum:))) sen nasılsın fıstıkım...
semraaaaaaaaaa biliyorum işin çok ama yinede yazayım sütün gelir hiç panik yapma çevremde herkes öyle ... 1-2 gün sabret sonra çoğalır canım... yarasın adaya...

gezmekte yorgunluk ama olsun iyi yapmışsınız..inşallah yeni gelenlerde kafana uyarda iyi bri arkadaşlığınız olur..bende eşimle birşeyler yapmayalaı o kadar uzun zaman oldu ki alışverişe bile tek başıma gidiyorum..gezmekten dışarı çıkmaktan söz etmiyorum..hiçbirşey talep etmiyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle..
bugün doğum gününde tanımadığım bir arkadaş evli misin yüzüğü yeni farkettim dedi....çok yakın olmasa arkadaşım kocamsız gitmezdim ama kıramadım..

kızlar hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzzzz.........

iyi gecelerr canım

doğum gününde kafam şişti..
herkes oh ne güzel kafanı dinle bizimkiler canavar dediler haklılarda 8-9 yaşında veletler bağrış çağrış ağlamalar kıskanmalar ortalık savaş alanı uff berbattı:))
ama olsun yinede ya semramızın gibi güzel bir bebişimiz olsun....

burpcum bazen içmek te işe yaramıyor deli gibi içmen lazım ki sızacaksın bir süre kopacaksın rüya bile görmeyeceksin..sabahı berbat olur ama düşünmeden uykuçekersin:))
acı gerçekler ne yaparsan yap hayatından çıkmıyor ..
evet kabullenmke geri çekilmek için daha erken ama nereye kadar böyle gideceğini bilememek insanı çıldırtıyor..
sizinle ağustos sonunda tanıştık kaç ayda semra hariç(o ilk aşılama da hamile kaldı) mücadelemizde 2 hamilemiz var..1 sene sonra da hala bekliyor mu olacağız acaba..

melek sen yine yumurtlama zamanı denk gelip birlikte oluyorsun..benim 2009 eylül ve ekimde aşılama oldu sonra eşim bir gitti aralık sonunda geldi o geldiğinde iğnelere başladım tüp bebk oldu zaten yasaktı..sonra bir gitti mayısta geldi gelir zaten ya hastayımdır sonra yumurtlama dönemi görev çıkar bir ben mersine gittim tuanayım sağ olsun doktora götürdü çatlatma iğnesi oldum bir heves o da olmadı zaten..sonra aşılama da yasaktı..şimdi de gitti koca bir yumurtlama dönemi..çok mu takıyorum hesap yapıyorum bilmiyorum..artık hayatım düzene girsin istiyorum diken üstünde bir hayat..
sanki şu anda yaşadığım hayat benim değilde hamile kalırsam hayatı yaşamaya hak kazanacağım gibi geliyor..zafer kazanacağım herşeye karşı sanki..ama benim ,içime doğanlar hep çıkardı..yıllar önce bekarken ameliyat olduğumda hep içimde korku vardı ya olmazsa diye ..

yine başladı bunalımlar herşey iyi gidiyordu ya noldu yine bize. ada mızda doğdu..
neyse ben çıkayım yoksa sıkıntıdan sabaha kadar yazacağım..

denizim sen kendi denizinde boğulmuşsun bu gece ya yapma böyle şeyler olumsuz düşünme olacak bir gün mutlaka sadece bir zamanını bilemiyoruz o kadar sıkma canını o canavarlar için mücadele ediyoruz... dr a gittiğimde bazen olmasa mı o kadar uğraşıyoruz gelmedi ve sizinle tanışalı 1 yıl oldu dedim derin bir offffff çekti ama ardından ışıldayan gözlerle senden çok güzel bir anne olur ben inanıyorum deyince fikrimde hemen değişiverdi sanırım işte böyle bizim güdülenmeye ihtiyacımız var:))))

MAVVVVııııııııııııııııı canımmmmmmmm iyi ki doğdun iyi ki varsınnnnnn.......... nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle beraber erişmen dileğiyleee..... bak rabbim sana en güzel doğum günü armağanını gönderdi bile ....... bu arada doğum tarihi şubat olacak ya 12 olursa tam olur ha özlem teyzesiyle aynı olur kuzucuk:)))))

aaa kızlar nerdesiniz hiç giren olmamış kızıyorum bak... az sonra temizliğe başlıyorum bir sohbet edeyim dedim ama kimsecikler yok sanırım gesmelere gidilmiş ,temiz hava bol güneş ohhhhhh.... gerçi burası bulutlu ve rüzgarlı...

ne havası güzeli özlemmim burda fırtına ve yagmur var temizligi yaptım ütümüde kahvaltıya eşimin abisiyle yardımcısı vardı onları gönderdim işe giriştim onlar bugün çalışcak yemek sorunu var şimdide annem bat istiyor tokat batı cevizliaman kim ugraşcak şimdi onla madımak çorbası koydum ocaga ee eşim ne yiycek şimdi

melekcim karnıbahar ve burokoli bamya hiç sevmem ne yapcam ama sebze ve özellikle salata benim hayatım salata ve su yoksa ben olmam heralde semiz otu ve dere ototu maydonoz idrar yollarını temizlediginden düşük etkiside yapıyomuş he bide lahana semiz otunuda çok severim salatasını domateslisinide yogurtlusunuda bu günde bahceden toplamıştım akşama sumaklı domatesli yapıyım bari transferden önce bol bol yiyim

kızlar hepinize ayrıayrı teşekkür ederiz.şuankızım kucağımda,çok güzel bbir duygu.anlatamam...doğumhanede hepinize ayrı ayrı dua ettim.allah hepinize adagibi güzel evlat nasip etsin.rabbime çok şükür,dediğiniz gibi tek avazda kurtuldum,kızım tam gününde geldi.normal doğum çok güzel bişey,aynı gün eskisi gibi oldum.sadece süt sorunu yaşıyoruz,onuda aşıcaz inşallah.dualarım sizlerle,lütfen sizde bizedua edin.

maviii nice yıllara sağlıklı mutlu inşallah
en güzel hediyeni aldın allahım kucağına da almayı nasip etsin semram gibi..

özlem geldim ama yetişemedim hava berbat burda
evet bazen boğuluyorum ama sonra sayenizde ferahlıyorum bugünlerde geçecek
kolay gelsin sana şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…