Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın..anca uyandım kahvaltımı yaptım hava boğucu ama güzel uyandım yarın öğlen eşim geliyor:))

sağolun kızlar dileklerinizi ve selamlarınızı ileteceğim..perşembeyi bekliyoruz biraz daha iyi ağrısı azaldı ama yiende götüreceğim..biz geldik kadın mutluluktan ölecek birşey çıkmasa bari..

:)9semracım ne mutlu sana bak sütünd egeldi inşallah hep böyle devam eder ada mız sağlıklı beslenir annesinden..bizim için de öp kokla ..
sağol nbnh cim inşallah yoktur bakalım doktor en diyecek..

kötü brişey olmamasına sevindim melekcim akşam giremedim bir türlü nete bağlanamadım neden oldu anlamadım ..sabah kalktım hiçbirşey yokmuş gibi açtı neti..bol bol çalışın sizde allahım eylüle bırakmadan gelsin bebişlerimiz..
denizicgim annen icin cok gemis olsun canim hic bisey ihmal etmeyin benim gibi doktora gidin yapilmasi gerekenler neyse onu yapin canim annenin ellerinden öperim selamim iletirsin

iletirim canım benim çok sağol..

sermestcim eşim asker malesef..malesef diyorum çünkü bıktım artık.
neyse az bir zamanımız kaldı temmuzda yeni yerine geçince ayrılıklar bitecek..en kısa zaman da da bebişimzi olursa süper olur..

kızlar sizlere de günaydın
semra topic i açmaya devam ediyor maşallah maşallah
gözün aydın denizcim kavuşacaksınız eşinle
sevim gelmemiş daha hastane işleri bitmedi demek ki
melekcim çalışın canım boş geçirmeyin ara kanama dediğin adet gibi miydi lekelenme şeklinde miydi
benim de ara ara lekelenmelerim oluyor bu ay da ilk ilişkiden sonra oldu 4-5 gündür de oluyor ben de mi yumurtluyorum acaba

bebingim aksatıyor zaten
geçenlerde birşeyler oldu ondan beri çok yazmıyorumd emişti ne olduğunu sordum ama cevap vermedi..
acaba birşeylere mi kırıldı..

bu ay bal tarçın çörekotunu bende hazırladım balını az koymuşum çok acıydı yemek de istemeyince bal eklemeye de üşendim yemedim ekleyip 1-2 gün bile yesem belki faydası olur mu ki

burpcum tebrik ederim senden de böyle bir iş çıkardı zaten..başarılarınınn devamını bebişte de diliyorum:))
trafik yoğunluk koşturmaca yaz gelince biraz stresten uzak kal sakin bir dönem geçir iyi gelir sana ..:))

evet geçenlerde biraz canı sıkkındı ben de hatırlamıyorum şimdi ne oldupunu da bize kırıldığını zannetmiyorum

denizcim ben biraz ders çalışayım çıkıyorum sonra görüşürüz canım
burp cum ben de tebrik ediyorum canım bütün senenin ödülünü almış oldun

bu ay bal tarçın çörekotunu bende hazırladım balını az koymuşum çok acıydı yemek de istemeyince bal eklemeye de üşendim yemedim ekleyip 1-2 gün bile yesem belki faydası olur mu ki

1-2 gün zannetmiyorum ben 11 gün yaptım ve faydasını gördüm kızlar..
foliküller adetin ilk günüyle beraber oluşuyor ya adetin ilk günü başlanır bende ilk günü başlamıştım ama tarfi 2. günü başlanır diye idi..
yumurtalam dönemine kadar devam ediliyor sonra bırakılıyor..ben de ksitik oluşum sorunu olduğu için çok yapamıyorum aşılama sonrası kist kalamsın diye..ama aşılama da olmazsa tüp ebbek öncesi yapacağım çünkü yumurtalar toplandığı için kist oluşma durumu olmuyor ya.daha rahat oluyor..ama özlemcim inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek yaptırdığın dönem başla sende..kalite açısından faydasını gören olmuş..
beni biliyrosunuz sol yumurtalığım da tüp bebekte yumurtalar 7 mm de kaldı ama aşılama da da tuanayımla doktora gittiğimiz ayda sol tarafta hep yumurta oluştu ve büyüdü..

dün tv ye erol tavmergen çıktı ege üni tüp bebek başkanı..tüp bebekte yumurta kalitesini az olması ve tüp bebekte şansı azaltan faktörler ne diye soru geldi adamın ağzından ilk çıkan geçirilmiş kistik oluşumlar mesela çukulata ksiti dediğimiz lezyonlar oluşmuş ve opresyonla alınmış ise problem yaratır dedi..
çok sinirlendim ya bu kadar vahimim yani profesorun ağzından ilk çıkan ve en önemli sorun benim içinde bulunduğum durum..
biraz ümitleniyorum herşey normalmiş yolundaymış gibi hissediyorum sonra yine aşağıya düşüyorum..
sırf bu yüzden artık kk da burdan başka yerlere girmiyorum hele infertilite de endo bölümüne hiç girmiyorum..

sevimcim inşallah iyi haberlerle gelirsin..
bende çıktım şimdilik arada girip bakacağım yumoşlar güzel gelişmiştir inşallah..

canlarım ben geldim....yumurtlamam gayet iyi durumdaymış sağ overde 10 11 13 14 17 9mm yumurta sol overde 10 12 14 10 9 15 yumurta var herşey güzel dedi dr bacaktan iğnemede kan sonucu saat 3te çıkcakmış onun sonucuna göre beni arayıp başlayıp başlamayacagımı söyleyecklermiş onu bekliyorum

ist felaket tıarfik iğrenç heryeri su basmış sahrayıcedit ve göztepe köprüsü tıkalı tam 2sat sürdü yol başım agrıyor ben bi kahvaltı yapıyım gene gelirim hepinizi kocaman öptüm burpta tırafige çıkcaktı aman dikkat et tatlım baban hastayken sen de yavaş kullanki admcagazın şekeri çıkmasın semram canım allah bizede senin gibi bir dinçlik nasip etsin denizcim annene sevindim canım iyi olsun onlara ihtiyacımız var nbnh çlış dersine yoksa sanada özlem basar sıfırı

selam kızlar önce okudum sonra geldim
semracım seni bir kez daha tebrik etmek istiyorum insan istedikten sonra ihmla etmiyor topiği işte bunun kanıtı kız doguralı kac gun oldu ki lohusa yani ama burda helal olsun diyorum.sütünde gelmiş artsın inş.verdigim tarifleri okudun inş.

denizim kımseye bi kırgınlıgım yok dun deli gibi yazdım gunduz farkeetmediniz mi
anaaaaa sizede az geliyor.haftasonu sadece netim bozuktu ondan giremedim.

dun ögeleden sonra doktora filan gittim.agzımda kocaman bir aft cıkmıştı agrısı acısı dayanılmazdı bide tükürük bezlerim şişmişti dayanmadım gittim bi dunya ilaç verdi doktor antibiyoryik filan yutulcak gibi degil eşek kadar var hap.mideem mahvoluyor ona yanıyorum.tükürük bezleri şişmiş lenf iltihabı olmuş.aama iyi geldi ilaçlar bide sarımsak yemiştim dün akşam söylemesi ayıp sızmısım direk
tansiyonumu düşürüyor çok feci sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…