denizim canım geçmiş olsun dikkat edin tatlım mutlaka götürün doktora.. hem aklınız rahat eder hemde neye ihtiyacı varsa öğrenir ilaç falan varsa alır kullanırsınız... annenin ellerinden öpüyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletmeni rica ediyorum.... sende dikkat et kendine olur mu tatlım?
geldim kızlar
sevim başınız sağolsun canım
denizim size de geçmiş olsun
sermest hiç dert etme ben de pkoluymuşum ya 2 kere doğal yoldan hamile kaldım eşimde sperm hareket sorunu olmasına rağmen sen hiç takma kafana eşimle bir araya gelseniz olacak bence ama olmasa da tüp var hiç dert etme
özlem ben de öyle yorgunum dün cam açmıştım rüzgar yedim umuzlar tutulmuş taş gibi
seviim preseed i ebay dan aldım yurt dışından getirtiyolar
melek sen düşük mü yaptın hiç bilmiyodum ne kadarlıktı
Allah bi daha göstermesin inşallah
kızlar sütüm gelmeye başladı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))yupppppppppppppppppiiiiiiiiii.ada cığım a kalmıyor teyzeleri.göğüslerimin ucu çok fecii ama herşeye rağmen emziriyorum kızımı.çok şeker teyzeleri.aşık oldum kızıma.sizlride çk özledm,fırsat buldukça hep okuyorum.hepinizi çokk öptük.
sağol nbnh cim inşallah yoktur bakalım doktor en diyecek..denizcim annene geçmiş olsun olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
melekcim sen naptın dr a gittin mi sana da geçmiş olsun canım
taze annemizin sütü gelmiş daha bol bol gelicek semracım hiç merak etme bol bol su iç
sevimcim face e ekledim seni nickim adımın kısaltması ordan tahmin edebilirsin beni
özlemcim sen nasılsın canım
kizlar ben geldim kanama sebibim yumurtalgimin ikisi ayni anda catlamis ve bu esnadada biraz kanam olmus zaten kanamam dedik kadar azdi ama cok korkmustum suandada kanama bitti doktor böyle durumlar cok nadir görülür bol bol calisin dedi icimden dedimki herhalde karanfil ise yaradi artik calisip bu ay sonunu bekleyip görecegiz olup olmadigini
denizicgim annen icin cok gemis olsun canim hic bisey ihmal etmeyin benim gibi doktora gidin yapilmasi gerekenler neyse onu yapin canim annenin ellerinden öperim selamim iletirsin
sermest canım ben çörekotunu ezmedim valla öylece koydum:))
denizin tarifi: 3 çorba kaşığı bala, 1 tatlı kaşığı polen, 1 t.k çörekotu, 1 t.k tarçın adetin 2. yada 3. günü başlıyorsun tam hatırlayamadım ama erken başlamak daha iyi sanki:))) hadi kolay gelsin...
bu ay bal tarçın çörekotunu bende hazırladım balını az koymuşum çok acıydı yemek de istemeyince bal eklemeye de üşendim yemedim ekleyip 1-2 gün bile yesem belki faydası olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?