Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım nasılsın şekerim... demek boncuğunda kızları oluyormuş ha ne güzel ...allahım her isteyenin gönlüne göre versin inşallah...

kasıklarınma yanma var böyle bir acayip ağrı da değil
göğüslerimde baya şisti hassas ilçalardan herhalde çünkü iğneler başladıktan sonra oldu hala da devam ediyor

denizim inşallah bebişin yerleşiyordur....:Saruboceq:

selam kızlar bugun biraz tembelmişsiniz
özlemim gelmemiş daha.beni merak etmemişsiniz.dunki sokak terlikliğinden sonra üşüttüm soğukalgınlıgı durumu.burnum bogazım yanıyor acayip halsizim yaaaa

canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine ne olur bu kaçıncı....

ben normalde de geç yatmaya alışmısım birde bu aralar düşünmekten yatınca dön dön hemen uyuyamıyorum
stres basıyor:))acaba nolcek diye

amannnnnnn merak ettiğin şeye bak ne olacak 1 hafta sonra sen anne bizde teyze olacağız inşallahhhhh.............

ne bileyim bu sene sürekli bir kırıklık gidiyor işte.
hiç sevmiyorum hasta olmayı yatamıyorum cünki iş güç dürtüklüyor içimi.

duydum seker tv den sistem çökmüş diye işte uğraş dur neyse sen halletmişssin aferin

denizim stresi bırak diyoruz bebişler yerleşiyorlar heralde

kızlaaaar
meryem suresini 11 yaptım bugün:))))
siz naptınız valla 2 gündür eksik kaldım iyi ki varsınız:)))

Bebingimmmm,tatlı kuzummmm nasılsın,hasta mı oldun sen,kıyamam ben sana.Hemen bir ağrı kesici al,üstüne bir ıhlamur..Biraz alır kırıklığını.Portakal suyu sıkayım mı sana???

Öslemim,sana da nar suyu sıkayım tatlım,sen de benim gıymatlımsın,nasıl vazgeçerim senden:))

amanınn kızlar ben erdim sanırım hormon ilaçlarından olsa gerek.ıhlamur içiyorum simdi.sanki sigara içiyor gibi cigerlerim acıyor ya.
ben kahve falı bakarım artık ona göre sıraya girin tüp bebek paramı cıkarırım en azından.
askı memnuyu bitirdik.ben biraz ev işi yaptım...simdi burdayım.birazdan duamı okucam.banyo filan uykuya

örtmenim gece gunduz calısıyorum o puanları biriktirebilmek için karne hediyesi istiyorum

tuanayım nar suyunu ben daha cok seviyorum ama banada nar sıkkkk
kıskanma özlemim sensiz olmaz

nursim gelmiş.hoşgeldin sekerim iğneler nasıl gidiyor...
hangi iğneyi kullanıyorsun sen..
ayy ne guzel ne heyecanlı tedavidesin inşallah tutar canım ilk miydi senin unuttum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…