Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim sen nasılsın tatlım, nasıl gidiyor hamilelik? miden falan bulanıyor mu yoksa rahat mısın?

inşallah elif teyzesi.inşallah çok akıllı olurlar hepimizin melekleri.canım suyum falan gelmedi,sadece çok hafif kırmızı akıntım oldu.nişanmış sanırım.suyumu doğum anında patlattılar.ama normal doğumu hepinize tavsiye ediyorum.çok rahat bence.sonrası süper.heleki o doğum anını yaşamak...bence bütün çekilen acılara bedel.kesinlikle normal doğumu tevsiye ediyorum.

melekcim en yakın sürede koyucam fot.larını.fotoğraflarımız bu hafta sonuna kadar gelicek.sizle paylaşıcam.

semracım sen balkon yıkıcaktın en son dogumdan önce yıkadın mı o sırada mı geldi nişanın hiç sancı cekmedin mi yani ay ne kolaymıs gibi anlatmıssın canım benim ya

semracım sen balkon yıkıcaktın en son dogumdan önce yıkadın mı o sırada mı geldi nişanın hiç sancı cekmedin mi yani ay ne kolaymıs gibi anlatmıssın canım benim ya

yıkadım canım 110 metrelil terası yıkadım,kuaföre gittim,geldim banyo yaptım,sonra hastaneye gittik.herşey çok güzeldi..bidaha yaşamak çooooooooookkk isterim.herşey ada masal için:)

özlemcim sende okuyup kactın sanırım canım hiçbişey yazmamışsın
bende birazdan cıkıcam sekerler yarın görüşürüz artık.

aa aklıma geldi bilgisayarımlla ilgili.bi tanıdıgımız yapıcaktı ya kardesi vefat etmiş.ilgilenememiş
artık yaparım toparlandım demiş eşime.olmazsa yenisini alıcaz zaten.evdeki neti kapttım ben boşu boşuna ayda bi dünya para diye wınn alıcam en kısa zamanda.şimdi evdeyken zaten eşimin bilgisayarını kuıllanıyorum onun wınn ı nı
baska kullanan varmı jet filan hangisi iyi cekiyor onu merak ediyorum

özlemcim sende okuyup kactın sanırım canım hiçbişey yazmamışsın
bende birazdan cıkıcam sekerler yarın görüşürüz artık.

aa aklıma geldi bilgisayarımlla ilgili.bi tanıdıgımız yapıcaktı ya kardesi vefat etmiş.ilgilenememiş
artık yaparım toparlandım demiş eşime.olmazsa yenisini alıcaz zaten.evdeki neti kapttım ben boşu boşuna ayda bi dünya para diye wınn alıcam en kısa zamanda.şimdi evdeyken zaten eşimin bilgisayarını kuıllanıyorum onun wınn ı nı
baska kullanan varmı jet filan hangisi iyi cekiyor onu merak ediyorumbilmiyorumkismile

bebingim yazın değişik olmasının nedeni bizim tüp deneyecek olmamız canım... inşallah denemeyiz ama...

seviim hadi geçmiş olsun artık diğer acıyı da doğum yaparken yaşarsın beddua gibi oldu sanırım neyse acıyı burda çektin doğumun kolay olur inşallah çektiğin son zahmettir bu:)))))))

deniiz hoş geldiin:))))mis gibi tatil ne iyi olmuştur şimdi

nenemen nasıl yapılıyor maviii:)))
ohh afiyet olsun karpuz peynir ekmek yeme zamanı geldi rtık..
dikkatli beslen ama sende yok öyle sebze falan sevmem bebiş ister :))

bende de köfte , patates kızartması, pilav ve ayran yaptım bu kez hep cacık hep cacık nereye kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…