Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NBNH tüp bebekde hic korkma canim allah yardimcin olacaktir banada yumurta toplamada anestesi verdiler sabah 9 aldilar aksam 6di ciktim ve hic agrim olmadi benim tek sorunum anesteside kolay uyanamiyorum kanin cok ince oldugu icin ama transfer gününde cok su icmeme ragmen yeterli gelmedi ve hortum takip suyla iyce sisirdiler o anda cok agrim oldu ama bebisleri yerlestirirken agrim olmadi daha dogrusu hissetmedim idrar kesesinin agrisi bastirdi

denizcim sende preceed çiler kervanına katılıyorsun demek
inşallah mavi gibi preceedle hamile kalanlar kervanına katılırsın

denizcim sende al preseedi vallaha ben hastanede önüme gelene söylüyorum firmayı arayıp pazarlamasınamı başlasam önüme gelene tavsiye ediyorum hadi kızlar müjdelerinizi bekliyorummmmmmmm
inşallah kızlar aldık bakalım ne zaman gelecek 4 gün oldu sipariş vereli bekliyoruz ama acelesi yok bu ay gitti zaten 1 haftaya kalmaz adet olurum önümzüdeki aya hazırlık...

sağlık olsun diyelim sevimcim ya tek olsun da giden para olsun..
bugün yumurtalar toplanacak belkki şu anda hastanedesin allah yardımcın olsun canım..

geçmiş olsun burpcum ..o felkateler benimde başıma çok geldi sadece su olsa iyi..bir kere su bastı bir kere de zeytin yağı bastı:))
nasıl mı komedi yani..bizim köyde ağaçlarımız var orda yağ yapıp göndriyorla.bütün aileye yetecek kadar geliyor..bende kilere koymuştum tenekelerden nasıl taştıysa hava yapmış mahvoldu her yer koridor oda ..sıcak sularla çıkartana kadar canım çıktı giden yağa mı yanayım eve mi:))
allah beterinden korusun napalım başa gelen çekilir..
denizim ne o karı koca stres atmışsınız :))))))
evet hemde nasıl..ama ben daha fazla attım desem doğru..:))

bebingim kavga etmezdik ya benimki kıyamıyor bana ben ondan daha çok vuruyorum allah ne verdiyse ama onun eliyle bir mi benimki adam hafiften vurdu şaftım kaydı..

geçmiş olsun burpcum ya
tatil öncesi herşey üst üste gelmiş...inşalalh bri an önce geçer..adamı paraladın ütü yaparken şimdi adam seni paralayacak:))

sağol melekcim yaptırdığımız zaman bakalım ben kolay uyanabilecek miyim zamanı gelsinde o zaman düşünürüm artık
tekrar geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim bol bol dinlen bu hafta

:))ada masalımızada bak tatile de çıkacakmış ah azcık daha büyük olsaydı denize de sokardın yahu ben 10 aylıkken yeğenimi sokmuştum ilk defa..çok tatlı oluyorlar ya..

allah kavuştursun canım..gçzlerim doldu hem nasıl..kıyamam sana ağlama kendini üzme..sağlıklı iyi olsunlar uzakta olsunlar böyle düşün sizde gidersiniz yanlarına fırsat olunca..
özlemcim allah razı olsun ve hepimiz için ettiğin duaların kat ve katı sana geri gelsin inşallah..

melekcim çok ama çok geçmiş olsun evde yat dinlen ..dikkat et kendine sıkıntı streste adamı hasta ediyor ..artık çok fazla takmamak gerek hayatı ne güzel yaşayanlar var öyle ya da böyle ..sıkıntımız bu olsun napalım zaten olacaksa olacak..moralini yüksek tut tamam mı tatlım..inşallah şimdi iyisindir..

tuanayım preseedciler listesi yapacağım yakında ben nasıl kullanılacağını bile bilmiyorum ..eşimde sipariş vermiş biraz araştırmış bıraktım artık peşine düşmüyorum düşünce ne oluyor ki.biraz da o düşsün bana anlatsın herşeyi ben öğrenip araştırıp ona anlatıyordum..

denizcim nasılsın nasıl geçti hafta sonu tatilin

iyiyim canım ben okuyana kadar çıktın galiba..muhabbet çok olmuş onları okumaya çalışıyorum..
tatil güzeldi kısaydı ama yinede iyi geldi 2 güncük işte ne olsun..istakoz gibi kızardık..
hiç güneş yağı krem kullanmadım bu yaşıma kadar ama yatıp güneşlenmediğim halde yüzerken bile kızardım..deli gibi yüzdüm çok severim zaten denizi..omuzlarım göğsüm yanıyor..bepanten sürdüm yanığını alsın diye..
temmuzda gideriz birde izin ayarlamaya çalışacak eşim o biraz daha uzun olur inşallah..
sora zaten aşılama olacak ağustosun 11 de de ramazan başlayacakmış tatili erken kapatırız..

bu arada abla diye yakın grödüğüm bir tanıdığımın da bebği olacak 5 aylık şimdi deniz koyacaklarmış adını..
içim çok kötü oldu eşime dedim ben de istiyordum şimdi ne olacak sanki ondan görmüş gibi..
o da kızdı buna mı üzülüyorsun elini atsan deniz ismi var başka birşey koyarız dedi..ama yine de üzüldüm..iki isim koymak hiç aklıma yatmazdı ama allahım tek nasip etsin iki isim koyarım bende biri yine deniz olur:))

yine gelirim ben tatil sonrası çamaşır işim çok ..
akşama denk gelirsek kaynatmayı özledim sizinle:))

iyi etmissin denizcigim 2günde olsa tadini cikarmissin canim bence esiyin dedigi gibi üzülüpte canini sikma tek olsunda isim kolay biz sana yardimici oluruz hem:))

ben geldim kızlar dualarınız için sağolun ama çok iğrençti çok canım yandı çok bide dr diyoki ooo maşallah ne kadar dirençli çıktın canlı canlı aldılar yumurtaları anestezi istemem rahmen bide tam masaya yatım ayaklarımı ellerimi bağladılar getirip bişey imzalattılar her acı çaktiğimde allahım ne olur dedim bizm kızlara bu acıyı yaşatmadan ver bebklerini kızlar inanın sinirlerim boşaldı toplama işleminden sonra dr 20dakka yat dedi ben ameliyat haneden nasıl çıktımsa hemen giyinip hastanenin bahçesine attım kendimi eşime dedim bi sigara ver yoksa ben burda önüme gelene çatarım hemşireler gelmiş ooo maşallah ne güzel hemen ayaklanmışsın senden önce girenler daha yatıyo kocalarına naz yapıyo yok onu al yok bunu al diye ben acıdan geçtim ama zoruma gitti nasıl anestezi vermeden böyle zor bi işlemi yaparlar ya hemşire eline almış kocaman bi gazlı bez içime sokuyo bütün elini sokmuş ben ah ettikçe diyo içeriyi temizlemem lazım yumurtaları almamız için biliyorum sizi korkutuyorum ama sakın devlette yapmayın maddi imkanınız varsa inş kendiliginden gelir bebişleriniz gerek kalmaz vallaha masada bile size dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…