denizcim sende preceed çiler kervanına katılıyorsun demek
inşallah mavi gibi preceedle hamile kalanlar kervanına katılırsın
inşallah kızlar aldık bakalım ne zaman gelecek 4 gün oldu sipariş vereli bekliyoruz ama acelesi yok bu ay gitti zaten 1 haftaya kalmaz adet olurum önümzüdeki aya hazırlık...denizcim sende al preseedi vallaha ben hastanede önüme gelene söylüyorum firmayı arayıp pazarlamasınamı başlasam önüme gelene tavsiye ediyorum hadi kızlar müjdelerinizi bekliyorummmmmmmm
sağlık olsun diyelim sevimcim ya tek olsun da giden para olsun..bugün iğnenin birini yanlışlıkla açtım yani gonali hazırlıyım derken bacak iğnesini hazırlamışım tabi çöp oldu ay sizin ne beceriksiz arkadaşınız var ya gitti 348tl çöpe
ama tutsunda tek giden o olsun ne yapalım
geçmiş olsun burpcum ..o felkateler benimde başıma çok geldi sadece su olsa iyi..bir kere su bastı bir kere de zeytin yağı bastı:))selam kızlar gene yorgun bir gün sonunda evdeyim dün gece kombimiz itfaiye hortumu gibi su akıttı heryeri su bastı kocişle gece gece onu temizledik siz siz olun dijital hiç bir halt almayın yoğuşmalı dijital falan filan diye bir alay parabayıldık bir yılı dolmadan evimize su bastı şerefsiz alet allahtan uyumamıştıkta hemen müdehale ettik ben işteyken olsa ne olacağını düşünemiyorum bile sigortamız var ama istediği kadar olsun ev battıktan sonra uğraşması bir felaket allah korudu vallahi şimdi yarın şile dedemanda sergi vardı oraya gidecektik ama sabah kombi servisi çağırdım öğlene kadar işlerini bitirmezlerse gitmeyeceğim tatil öncesi tek vaktim yarın başka vaktim de yok banyo yapamayız yoksa ablam komşum olmadı onda yaparız ama halletmekte fayda var
evet hemde nasıl..ama ben daha fazla attım desem doğru..:))denizim ne o karı koca stres atmışsınız :))))))
herseyi okudum eksiğim kalmadı sonra cok birikir bu arada bugun alısveriş merkezine gittik ufaklıkla 1 saat deli gibi para gtti anlamadım ki çocuk herseyi istedi bende daynamadım aldım yandık valla dedim cok eglenceliydi ama.
denizim sakayı maka yapıyormussunuz az daha aman ha bide kavga ederdiniz feci olurdu
iyi tatiller canım
tuanayım kır kocanın kafasını ne demek almamak zopalarım ben onu huyu tutatr bazen erkeklerin
alırsın öcünü sonra
nursimcim seni çok az görür olduk cok dikkatimi çekiyor benim.
ne guzel sohbetler edilmiş.
dün alt katta kocişe bavulları indirttim o sırada kücücük bir böcek gördüm odanın heryeride bavul kaplanmıştı bir yerindede çamaşıaskısı tepeleme çamaşır dolu kendimi çepeçevre sarılmış ve böcekle kapana sıkışmış hissettim böcekte buradaki harfler kadar küçük birşeydi ne fayda ben çok korkarım hatta çıldırırım böcek görünce kocişte odanın kapısında duruyordu benim tek derdim kendimi odadan dışarı atmaktı çığğlık çığlığa üzerine atlayınca kocişte nasıl bir savunma hareketi yaptıysa eli dişime girmiş ve tırnağı kalktı nasıl kanadı nasıl kanadı ve onun elleri çok kıymetlidir yumuşaklığı ve düzgünlüğü ile herkezden övgü toplardı :)))) inşallah kararmaz tırnak çenesinden duramam gece gece kuru çayda boğulduk resmen diyorki böcek gördüğünde elinde bıçak olsa bıçaklarsın korkudan diyor bende ohaa dedim tabiki :)))))))))
NBNH tüp bebekde hic korkma canim allah yardimcin olacaktir banada yumurta toplamada anestesi verdiler sabah 9 aldilar aksam 6di ciktim ve hic agrim olmadi benim tek sorunum anesteside kolay uyanamiyorum kanin cok ince oldugu icin ama transfer gününde cok su icmeme ragmen yeterli gelmedi ve hortum takip suyla iyce sisirdiler o anda cok agrim oldu ama bebisleri yerlestirirken agrim olmadi daha dogrusu hissetmedim idrar kesesinin agrisi bastirdi
canımmmm nasılsın?biz gayet iyiyiz.ada'yı banyo yaptırdık şuan uyuyor.jasminin fotoğrafları 5 gün içinde çıkıcak canım.bende çoookk merak ediyoum.hemensizlerle paylaşıcam merak etmeyin.
bu arada ayın 25inde annemlerle muğlaya gidiyoruz.yani ada masal'ımız 21 günlükken tatile çıkıcak:)
allah kavuştursun canım..gçzlerim doldu hem nasıl..kıyamam sana ağlama kendini üzme..sağlıklı iyi olsunlar uzakta olsunlar böyle düşün sizde gidersiniz yanlarına fırsat olunca..Kızlar,nasılsınız bakalım???Ben dün izinliydim,Kuşadasına gittim,kardeşimlerin yanına.Halalığımı yaşadım doyasıya.Bol bol yüzdüm havuzda,sonra da sabah adet oldu.Ama bu hayıtta var bir hikmet,normalde aşırı sinirli olurken,pamuk gibiydim.Burpcum kesinlikle bu bize çok iyi gelecek.Demedi deme,ahada şuraya yazdım :)))
özlemcim allah razı olsun ve hepimiz için ettiğin duaların kat ve katı sana geri gelsin inşallah..bu arada kızlar dün ben size yine yasin okudum artık hepimiz adına okuyorum eskiden kendi kendime okurdum ... başkasına yapılan duanın değerini öğrendikten sonra hepinizin adını tek tek söyleyip dua ediyorum...
semrama adacığın hayırlı bir evlat olması için
mavişime ve nursime kucaklarına almaları ve rahat bir doğum için
ben ve geri kalana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etmesi için, tedavilerin yüzümüzü güldürmesi için:))))
slm kizlar ben geldim cuma aksami hastanelik oldum atesim düsmeyince esim acile götürdü ve iki gece hastanede kaldim kanda iltihap buldular ilaclarlada atesi düsürdüler suanda iyim biraz evime geldim ama atesim yine yükselirse tekrar gitmem gerekiyor bünyem zayifmis dikkat etmemi söylediler vitamin ilaclari verdiler
Herkese iyi pazarlar...Az önce sarı civcivimi yolcu ettim,nasıl zor oldu ayrılmak anlatamam,ağladım yol boyunca,hasretlik çok zor,o benden uzaklarda büyüyecek.İlklerine tanıklık edemeyeceğim.Gece de annemlerdeydik.Ben uyuttum,mamasını yedirdim.Öyle tatlı bakışları var ki,insanın içine katası geliyor.Çok duygusalım kızlar bugün,sürekli ağlıyorum...Bebek kokusu...Çok güzel...Bebek kokusu...Dayanılmaz...Bebek kokusu...Hasret yürekler...
Dışarıya çıkıp incir almam lazım.Bugün hayırlısıyla incir kürüne başlayacağım.Soğan kürünü bitirdim.Preseedi son bir kez daha denemeye karar verdim.onuda sipariş verdik dün.EEEEE artık,bu son çağrıdır bebeğe yapılan.Geleceksin gel yavrum,bak yol yakınken,kendi isteğinle tıpış tıpış gel,yoksa!!!!!!!!
denizcim nasılsın nasıl geçti hafta sonu tatilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?