Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendi kendime takılayım biraz bari... okullar kapanıyor ama seminer işkencesi başlıyor bu daha gıcık ya...

maviiiiiiiiii canım ya benim seminer konum 6 uygulama ayakkabısı tekniği tamam 6 şapkayı biliyoruzda bu ayakkabı ne ya ben hiç duymadım ya sen...

teşekürler canlarım birz ağrım var ama sinirlerim biraz dindi eşimle kavga edince denizcim nurism 16 yumurta zaten alırlarken canlı oldugum için herşeyi tek tek duydum büyükleri saymazsak 16yumurta tuanay boşuna demiyo koli yumurtam diye bide dr emriyolaga demezmi bereketli bi operesyon oldu diye benle birlikte yumurtası toplanan 2bayen daha vardı 1den 4 birindende 5yumurta aldılar gerçi yumurtaların çoklugu önemli degil sağlıklısını bulsun larda 1tane olsun tek keşke 5tane olsada gerisini dondursalar biliyosunuzdur koyulandan hariç 4tane daha olcakki dondurmaya alsınlar yoksa almıyorlar bu sferki tutmazsa en azından bidaha bu işkenceleri çekmem onlardn bitane koyarlar ama hiç ümüdim yok dondurma konusunda okadar kaliteli olsa zaten normalde kalırdım özlemcim allah inş sanada denizede bebingede tuanayada burpada sermest melek gede bu acıyı yaşatmadan kendiliginden verir b u gün o masada dr kendini sıkma dedikçe sizin için dua ettim vallaha allahım size bari yaşatmasın

yarın saat 11de aryıp yurtaların durumunu sorcam ona göre transfer varmı yokmu ne zaman olcak onu öğrencem jel ve antibiyotik kullanıyorum

eşimle çok kötü bir birimie girdik eve gelince ben okadar zamandır uğraşıyorum hiç hata yapmadan adam bi gün ben masadayken bi para işlemini halledemedi gitmş yatırmaya benim kimligimi orda unutmuş eve geldik aasenin kimligini orda unuttum dedi tabi bende sinir son demlerde bide beyfendi tiye almazmı hep aynı videoyu koyuyorlar ben bu hastaneyi dava etcem diye ulan karına canlı canlı neler yaptılar onun için acsana davayı git dedim gözüme gözükme annemde bana kızdı ikisinide kovdum evden biri baçaye biri işe gitti sonrada aradı kimliğini aldım rahatladınmı diye yok dedim kapattım suratına teli

seviiim inşallah güzel heberler gelecek ama niye umutsuz oluyosun??
valla bi başlarım korkularımı anlatmaya delirtirim sizi haaaa

denizzzz aaay ne güldüm nenemen :)))))))))))))))))))))
benim spesyalim bu da:))))))

özlem hiç duymadım 6 ayakkabı neymiş ki?????
bizde daha konu monu yok
aman şu karneleri verelimde seminerde de gider oturur sohbet ederiz ben seviyorum semineri

aaay sevim ne güldüm yaa:)))))
eşine söyle şükretsin burda video falan da yok
garibim eşime gitmeden kaçgün önceden başlıyodu stresi:))))))

canım ya senin delirtmelerin hoş olur bundan sonra allahın izniyele miniğimizi sevcez biz sen doğurcan bak semrama ne güzel geçmiş doğumu allah sanada nasip etsin

sevim adamcağzdan almışsın sinirini rahatladın mı bari:))
bak kimliğini de almış moralini bozma artık strese sokma kendini..desek de boş biliyorum am amümkü olduğunca rahat olmaya çalış..
inşallah gerek kalmaz ama kaliteli olsunlarda dondursunlar ..dediğin gibi eğer olmazsa ki inşallah olacak bir daha bu sıkıntıları yaşamazsın..
o sıkıntında bizim içinde dua etmişsin ya sağol canım bizde senin için dua edeceğiz..

sinirlenme şekerim sevimcim adam da seni neşelendirmeye çalışıyo aklı sıra sen sakin ve rahat ol ki herşey öyle olsun

diyene baaakk diyeneee

inş canım denizim oh ne güzel bende yalnız sessiz biyer istiyorum
aaay sevim ne güldüm yaa:)))))
eşine söyle şükretsin burda video falan da yok
garibim eşime gitmeden kaçgün önceden başlıyodu stresi:))))))

yaşasınlar acıma beyler bundan sonra videolarını yanlarında götürsün ozaman laf aramızda ben bu akşam ona çin işkencesi yaparım hahayt
aaa mavi boşuna yazmışım sen zaten hamilesin kocan bundan sonra çekmez

benim menü güzel tabi nenemen:))))
eşim gelmedi daha yapmadım o gelmeye yakın başlıcam
burda hava kapandı çok kötü rüzgar hatta fırtına var
yağmur geliyoo

bizim hastanede yok öyle video falan şanslısınız sevimcim:))benim aşılama olduğum gün 4 kişiydik erkekler sperm vermeye girdi en son eşimi aldılar ilk o çıktı:))
bizden önce giren verememiş hepimizin aşılamaları oldu servise aldılar onlar hala gelmedi meğerse çocuk verememiş örnek eşini yanına almışlar yardımcı olsun diye...önce üzüldüm eşimde diyor hiç kolay değil çok stresli diye ama sonra gülesim geldi ya..

kızlar ben bu yumurta büyütme toplama derken kabız oldum ne yapcam ya yumurtalıklarımın agrısı yetmiyomuş gibi kabızlık ve gaz çıkaramama bildiğiniz bişeyler varmı çare olarak dr ilaç söyledi ama yazmadığı için adını unuttum

benim eşim de diyo ki test vermek insanın psikolojisini bozuyo falan filan
bizim yaptıklarımız daha zor bi bilseler
canları kıymetli onların

güzel tabi valla ben çok severim yeşil acı biber doğrayacaksın süpper..ama çok ekmek yediriyor o ayrı:))

sevim incir ye
eğer kalorisi var dersen hemen aktivya al bekleme sürecinde de yersin hamilelikte sorun olmuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…