inş canımsevimcim yumurta toplaman yarındı değil mi yanlış hatırlamıyorsam iyi şanslar canım dualarımız seninle diğer iptal olanları düşünme senin sonucun güzel olacak olumlu düşün olumlu olsun
keşke herşey anestezi gibi olsa zaten fala vermiyorlar uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor bence anestezi yapsınlar canımNBNH tatlım mrb,nasılsın??Ben ders çalışmaktan artık çok sıkıldım.Ben hem öğretmenlik için gireceğim hem de genel kpss için sınava.Hakkımızda hayırlısı birtanem.Ben de tüp bebek tedavisi içinde en çok anestezi almaktan korkuyorum.Sanki uyanamayacakmışım gibi geliyor Allah korusun.Ama mecburuz işte,her türlü korkunun üstesinden gelmeye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu yolda.
inş kendiliğinden gelir bebklerinizDışarıya çıkıp incir almam lazım.Bugün hayırlısıyla incir kürüne başlayacağım.Soğan kürünü bitirdim.Preseedi son bir kez daha denemeye karar verdim.onuda sipariş verdik dün.EEEEE artık,bu son çağrıdır bebeğe yapılan.Geleceksin gel yavrum,bak yol yakınken,kendi isteğinle tıpış tıpış gel,yoksa!!!!!!!!
sevimcigim bugün senin tahminen transfer günün demi? Allah yardimci olsun canim insallah bu sefer tutar
sağol canım tabiki siz varsınız herşeyde olduğu gibi tek olsunda isim konusun da da birbirimize akıl vereceğiz inşallah..sen nasılsın iyileştin mi biraz?iyi etmissin denizcigim 2günde olsa tadini cikarmissin canim bence esiyin dedigi gibi üzülüpte canini sikma tek olsunda isim kolay biz sana yardimici oluruz hem:))
bu nasıl iş ya..devlet hast. bile olsa anestezi vermeleri lazım insan evladına yapılır mı bu ya..kıyamam nasıl acı çektirmişler..ege ünide. tüp bebl yaparken aneztezi veriyorlr orası da devlet hastanesi..ben özelde yaptırdığım tüpte aneztezi aldığım halde uyanınca ağrım olmuştu..geçti gitti demekten başka birşey kalmıyor..ben geldim kızlar dualarınız için sağolun ama çok iğrençti çok canım yandı çok bide dr diyoki ooo maşallah ne kadar dirençli çıktın canlı canlı aldılar yumurtaları anestezi istemem rahmen bide tam masaya yatım ayaklarımı ellerimi bağladılar getirip bişey imzalattılar her acı çaktiğimde allahım ne olur dedim bizm kızlara bu acıyı yaşatmadan ver bebklerini kızlar inanın sinirlerim boşaldı toplama işleminden sonra dr 20dakka yat dedi ben ameliyat haneden nasıl çıktımsa hemen giyinip hastanenin bahçesine attım kendimi eşime dedim bi sigara ver yoksa ben burda önüme gelene çatarım hemşireler gelmiş ooo maşallah ne güzel hemen ayaklanmışsın senden önce girenler daha yatıyo kocalarına naz yapıyo yok onu al yok bunu al diye ben acıdan geçtim ama zoruma gitti nasıl anestezi vermeden böyle zor bi işlemi yaparlar ya hemşire eline almış kocaman bi gazlı bez içime sokuyo bütün elini sokmuş ben ah ettikçe diyo içeriyi temizlemem lazım yumurtaları almamız için biliyorum sizi korkutuyorum ama sakın devlette yapmayın maddi imkanınız varsa inş kendiliginden gelir bebişleriniz gerek kalmaz vallaha masada bile size dua ettim
canım gümüldüre gittik..evet kullanmak lazım ama hiça detim değildir..küçüklükten beri hep kapkara yanarım hiçde acımazdı ama kıştan sonra ilk kez girince çarptı galiba..geçer 2 güne napalım..sevimim dehsetle okudum yasadıklarını inanamıyorum ya
bizim de ibtanıdıgımızı anestezisiz kürtaj yapmışlardı bagırta bagırta.
manyak mı bunlar be.
gecmiş olsun canım inş. bebişin sıkı sıkı tutunur.
iş yapmak yok yatıcaksın sigara içmene de kızdım ama bi daha içme.
işleri boşladıgım için acayip birikti onlarla boğuşuyorum ama sizleri cok özledim.
onun için ayrılamaıyorum bi türlü
denizim sende yüzmüşssün oh ne guzel sen nereye gittin.guneş kremi kullanmalısın ccanım güneş çok tehlikeli çünki.
:))sende iyi ki varsın canım arkadaşım..ablama anlattım arkadaslıgımızı cok sasırdı inanamadı ya
ne guzel dedi.
iyiki varsınız kızlar
canım aşılamada yaptırdım tüpde yaptım ama hiçböyle olmadı geçsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?