Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim yumurta toplaman yarındı değil mi yanlış hatırlamıyorsam iyi şanslar canım dualarımız seninle diğer iptal olanları düşünme senin sonucun güzel olacak olumlu düşün olumlu olsun
inş canım
keşke herşey anestezi gibi olsa zaten fala vermiyorlar uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor bence anestezi yapsınlar canım
inş kendiliğinden gelir bebkleriniz
sevimcigim bugün senin tahminen transfer günün demi? Allah yardimci olsun canim insallah bu sefer tutar

inş canım allahım her isteyene versin

evet eksiklerimi tamamladım gözlerim pörtledi ama.

nursimcim gecmiş dogum günün kutlu olsun face girmedigim için haberim olmadı canım.

sevimcim bugun yumurtalar mı toplanacak Allah kolaylık versin canım benim.

sermest sana cok az rastladım sanırım.ihmal mi ediyorsun sayfamızı.

burpum gecmiş olsun canım beni kekledin Allah razı gelmedi sana su bastı bak.
iyi tatiller guneşlen dinlen yüz bol bol canımın içi.

tuanayım adet erken mi geldi sanki.bu rahatlama hoşuma gitti bende mi içşem su meshur hayıttan.
yüzdün demek ablamlar gelmese bizde kusadasına gidicektik ama olmadı.
bende yuzmek istiyorum

sevimim dehsetle okudum yasadıklarını inanamıyorum ya
bizim de ibtanıdıgımızı anestezisiz kürtaj yapmışlardı bagırta bagırta.
manyak mı bunlar be.
gecmiş olsun canım inş. bebişin sıkı sıkı tutunur.
iş yapmak yok yatıcaksın sigara içmene de kızdım ama bi daha içme.

işleri boşladıgım için acayip birikti onlarla boğuşuyorum ama sizleri cok özledim.
onun için ayrılamaıyorum bi türlü

denizim sende yüzmüşssün oh ne guzel sen nereye gittin.guneş kremi kullanmalısın ccanım güneş çok tehlikeli çünki.

melekcim bugun daha iyisindir inş.
sende raporluyken yat dinlen iyileş biran önce.

yeni arkadaslar katılmış sanırım
onlarda istanbuldan.
zaten su memlekette bi benim çocugum olmuyor bunca aydır bi benim memeleketten cıkmadı ya

millet catır catrı doguruyor bu aralar.herkes ler sokaklarda.bende ablama dar gelen hamile kıyafetlerini giyorum super rahat tavsiye ederim belleri lastikli ve ayarlanabilir istedigin kadar ye hiç rahatsızlık vermiyor kıyafetlerkaydirigubbakcemile3

semracım adayla tatile cıkıcaksınız demek ne guzel canım ya.
hep akıllı olucak adaa.gelişinden belli.
ay ben unutuyorum sormayı dogum nasıl basladı canım suyun mu geldi yoksa nasıl oldu cok merak eidyorum anlatmadın sanırım bu hikayeyi.

ah sevimcim cok mu agrın var canım ya.
asılamada bile ilk gun agrı oluyor bunda daha cok olur
kıyamam sana dinlen canım olur mu gecicek bunlar hep o bacaksız için yapılıyor.dayan cok az kaldı

iyi etmissin denizcigim 2günde olsa tadini cikarmissin canim bence esiyin dedigi gibi üzülüpte canini sikma tek olsunda isim kolay biz sana yardimici oluruz hem:))
sağol canım tabiki siz varsınız herşeyde olduğu gibi tek olsunda isim konusun da da birbirimize akıl vereceğiz inşallah..sen nasılsın iyileştin mi biraz?
bu nasıl iş ya..devlet hast. bile olsa anestezi vermeleri lazım insan evladına yapılır mı bu ya..kıyamam nasıl acı çektirmişler..ege ünide. tüp bebl yaparken aneztezi veriyorlr orası da devlet hastanesi..ben özelde yaptırdığım tüpte aneztezi aldığım halde uyanınca ağrım olmuştu..geçti gitti demekten başka birşey kalmıyor..
kaç yumurta toplandı bilgi verdiler mi sevimcim transferin kolay olur..inşallah bu son acı çekişin olur..
canım gümüldüre gittik..evet kullanmak lazım ama hiça detim değildir..küçüklükten beri hep kapkara yanarım hiçde acımazdı ama kıştan sonra ilk kez girince çarptı galiba..geçer 2 güne napalım..
ablama anlattım arkadaslıgımızı cok sasırdı inanamadı ya
ne guzel dedi.
iyiki varsınız kızlar
:))sende iyi ki varsın canım arkadaşım..
canım aşılamada yaptırdım tüpde yaptım ama hiçböyle olmadı geçsin artık

son olacak inşallah sevimcim son..ilerde bebişin büyüyünce ne zorlukla sahip oldum sana diyeceksin allah hayırlısını versin..

denizzzzz canım hoşgeldin.... nasıl geçti hafta sonun inşallah güzeldir ... olsun canım ya eşin haklı deniz çok güzel bir isim ve beğenilen bu nedenle çok ne olur bir tanede sende olsun .... dualarımızı kabul etsin rabbim canım.. senin güzel dilkelerin için çok teşekkür ederim...

sevimcim canım ya çok üzüldüm senin adına inşallah bu kadar işkencenin mükafatını alırsın tez zamanda ... kendine dikkat et üşütme ne olur....

sevimcim çok geçmş olsun canım evet sakın üşütme dikkat et kendine ben yumurta toplanığı gün hiçbişey hissetmedim ama ertesi gün ağrım olmuştu...kaç yumurta toplandı peki inş yarında toplananların hepsi döllendi diye ararlar canım biraz moral olur...

sağol özleeem güzeldi nasıl olsun...
sen nasılsın okullar kapanınca hemen gideck misin ankaraya?

nursimcim abiler bilmiyor mu hamiş olduğunu biraz tolerans göstersinler..iyisin inşallah
senin bebişte ada gibi üzmeyecek annesini hamileliğinizde doğumunuzda kolay olacak..
mavicimin bebişi de üzmeyecek annesini..

denizcim ben okullar kapandığında daha adet olmuyorum ama kontrole ve merkezleri gezmeye gideyim diyorum karar vermek için inşallah gerek kalmaz ama bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…