ahanda gitti herkes beni yalnız bıraktılar:roflol:
cnm yine sen moralini yüksek tut hep byle ol bu hayyatta moralin ii olursa yaşaman daha kolay olur
herkesin bi derdi var inan sen öyle çekiyosun öbürü başka şekilde çekiyor Rabbim dermansız acı vermesin kendini bi bırakırsan herşey bitiyor sen en iisini yapıosun cnm helal olsun sen böyle oldukça Rabbim sana öyle bir evlat nasip edecek ki bütün çektiklerini unutucaksın inşşş
burpcum canım inşallah bu defa hakkında hayırlısı olur.tedavin hakkında ben sana devam yada tamamm demicem bu defa tamamen sana bırakmalıyız.içinden geleni yap anne adayları bence bebeğinin geleceği zamanı hisseder,kendini tamam ben hazırım bu defa olucak diyosan devam etmelisin ama olmucak diye olaya 1-0 yenik başlıyorsan bırak,biraz ara ver kendine gel,sakin kafayla yeniden başla derim.sen bilrsin..
gelelim tavuk konusuna öncesinde bende senin gibi kırmızı et konusunda pek bir sevimsiz davranıyordum tavuğu ve balığı daha çok seviyordum ama hamilelikde tam tersine döndü.insan hiç ummadığı şeylerden tiksiniyor.
gamzecim burpumda söylediği gibi profil resmindeki benim kardeşim ata.adamızın minik dayısı ata.şuan beni rahat bırakmayan,sizlere yazmamı bile engelleyen atoşumuz.allahım sizede nasip etsin inşallah..
anaaa ezmag bendemi vurunsam benim yamuklar için :))))))) şap sürecem artık bunlar gelişsin diye[/QUOT
bi sor cnm doktoruna istersen 1 kutuda 3 tüp var işte 3 gün arayla vuruluyor sen bi sor inşş ii gelir cnm gonal f die bi ilaç var tüp bebekte kullanılan yumurta destekleyici ondan kullandınmı? çok iyi diyolar
ben tedaviyi bayağı yarıladım tatlım bir sonraki kontrolüm pazartesi inşallah bir sonraki tedavi olmasına gerek olmazda olursa onda kullanırım artık bir ilaç daha keşfettim bir sonraki sefere onuda deneyeceğim
uzun sürecekse gelişme imkanı olmaz mı acaba? maldivlere veletle gidersiniz:))
anacım bu gelmesi özürlü veletler paramı bıraktıda maldivlere gidelim iliğimizi kuruttular
bence ti pufla sıcak çikolata iyi gelebilir ... eti puf sayesinde yumurtalar pufidik pufidik olur ee çikolatada sıcak tutar yumurta gelişir nasılım ama:))
:))) valla vicdanım elverse bir kocakarı ilacıda ben uyduracağım :))) kesin dört bir yana yayılır hehe
etipufların yenisi çıktı hastayım onlara süper lezzetliler tavsiye ediyorm pasti galiba ismi etipuf pasti
benim ailemde bana bir defter hazırlamışlar ilk aşılarım,ilk söylediğim sözcükler, ilk hediyelerim , boyum-kilom-göz rengim , aile ağacı , anne ve babamın bana yazdığı duygular falan var çok güzel bir defter ayy o zaman bile varmış ben sordum kırtasiyeye şimdi yok çok güzel bebişler için hazırlanmış ve tüm incelikleri düşünülmüş bir defter ama ben ona benzer birşey bulamıyorum eee tabi 6 yıl sonra gelince bizimkiler ne buldularsa yapmışlar...
ay aman allahtan annem burp gibi düşünmemiş yoksa beni ne yapardı:)))eyvahedigeldismile
:))))))))))))))))))) kopardın beni gülmekten yaa
evet hayatım sınıf öğretmeniyim sen neden çalışmıyorsun? bebiş için mi yoksa hiç çalışmadın mı? okumuş olman şart değil ki tatlım mutlaka bir iş bulursun... kurslara falan git sertifika al ... bak ben bu sene okula dikiş nakış kursu açtım yan komşumu iş sahibi yaptım:)) onun yeterli saat kadar sertifikası varmış şimdi nakış öğretmenliği yapıyor .. geçen senede öbür komşumda giyimci ona kurs açmıştım bence değerlendir halk eğitim kurslarını... farklı bir bölümde olabilir boyama , kurdele nakışı vb... bence geç değil hiçbir şey için..opuyorumnanaktan
süpersin özlem
cnm benim güvenlik sertifikam varda sivasa gelemden önce izmirde iş bulmuştum eşim vardiyalı çalışılıyor die iizin vermedi ama temmuzda başlıyacağım işnşş ya güvenlik yada yurtta sekreter olarak yeni yurtlar yapılıyorda beklemedeyim işte
anaaa bizim sayfadan daha güvenli bir sayfa olamaz heralde polisimiz güvenlik görevlimiz herşeyimiz var :)
komşum geldi oturuyoruz....
ya yolculuk yokmuydu saat dörtte ?
inşallah nursimim bende umutlandım biraz önceki microda 11. günkü e2 değerim 342 imiş şimdi 8. günde 395 çıktı inşallah kalitli olur yumurtlar
kızlar süpriz yumurtaya başlayacağım her gün düzenli bir tane yemek tedavi bile gerektirmeden süpriz olarak bebek sahibi yapıyormuş bilmiyorum bana çok mantıklı geldi kinder olursa kız diğer marka olursa erkek oluyormuş ama aadı üzerinde süpriz olduğu için bazen uzaylı yada bugs bunyy de doğurabiliyormuşsunuz tabi bunlar iyi ihtimaller tazmania canavarı doğuran varmış ozaman vay halinize yani tabi herşeyin bir yan etkisi var göze almak lazım
ezmagcım yaa daha bu tedaviden umut kesilmedi etmişken bu tedavimede bi dua etseydin kardiş bir el atsaydın gibi oldu ama :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?