Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım bir evlat gelse zaten hangimizin aklına gelirki bu çektiklerimiz anca evlat hayırsızsa gelir allah korusun hayırsızdan hepimizi ama okadar doğru söyledinki herkezin bir şekilde bir sıkıntısı var hele bu dönemde dünya çok sıkıntılı ekonomik kriz birçok insan açlık sınırında en popüler meslek sahipleri bile şikayetçi halinden allah herkezin yardımcısı olsun

tahmin ettim canım nefret ediyorum diyince tam bir hamilelik terimi genelde yemeseydin tavuk sevmiyorum dersin ama iş nefrete varıyorsa kesin hamileliğin parmağı var bu işte dedim :)))) demek adamızın canı hiiç tavuk istemiyor :))))

slm kızlar ne güzel baya yazışmışsınız...gamzecim drum bana hiç bişey vermedi iğne falan zaten delik deşik olduk iikide vermedi sen iğnelerini yaptır sonuçta her dr farklı uygulamalar yapıyo semracımın dediği gibi drlarımıza güvenmeliyiz...

burpcum benimde bu kez yumişler geç gelişti ilk aşılamada 14. gün aşılama olmuştu bunda 16. günde oldu sakın olumsuz düşünme canım ve bence devam et tedavine benimde 8. gün senin yumurtaların civarındaydı boyutlar kontrollü olarak büyüdü ve hepsi 19 mm oldu ufaklar atağa geçti canım...

kızlar hani ben hiç iiyi bir haber vermem demiştim yaa işte minicikte olsa iyi bir haberim var
e2 değerim 395
ama yumurta boyları 8. güne rağmen 10-9-8 ve 7 mm demekki e2 yüksek olduğuna göre bunlar büüyüyeceker doktor yumurtalara bakıp işiimiz uzayacak demişti ama e2 yi görünce fikrini değiştirdi heralde
az önce merkezden aradılar eşin cumartesi yada pazar boşalsın dediler buda çarşamba yada en geç perşembe opu demek oluyor kızlaaar duaaaa edin nooolur bennim yüzüm tutmuyor okadar isyana ama bende edicem tabiki
bu yumoşlar (dikkatinizi çekerim e2 değerinin yükseldiğini öğrenince yamukluktan yumoşluğa terfi ettiler) kaliteli olsunlar buyüsünlerde bana bebiş getirsinler

inşallah nursimim bende umutlandım biraz önceki microda 11. günkü e2 değerim 342 imiş şimdi 8. günde 395 çıktı inşallah kalitli olur yumurtlar

nursim senin doktor gonal f vermiş zaten en iyi yumurta destekleyici ilaç cnm bende ondan kullanmak istiyordum ama üniverste hastenesine gittiğimden dolayı doktorun dediği oluyor bide ekonomik kriz işte 250 tll bile verecek durumumuz kalmıyor ev borcundan

kızlar süpriz yumurtaya başlayacağım her gün düzenli bir tane yemek tedavi bile gerektirmeden süpriz olarak bebek sahibi yapıyormuş bilmiyorum bana çok mantıklı geldi kinder olursa kız diğer marka olursa erkek oluyormuş ama aadı üzerinde süpriz olduğu için bazen uzaylı yada bugs bunyy de doğurabiliyormuşsunuz tabi bunlar iyi ihtimaller tazmania canavarı doğuran varmış ozaman vay halinize yani tabi herşeyin bir yan etkisi var göze almak lazım

bak ben sana dedim burp Allahım sana yardım etti o güzel kalbinin sesini duydu inşş bundan sonraki tedavin başarılı olur cnm hadi hayırlısı

inşallah nursimim bende umutlandım biraz önceki microda 11. günkü e2 değerim 342 imiş şimdi 8. günde 395 çıktı inşallah kalitli olur yumurtlar

anaaa yanlış yazmışım allahım ne oolur yanlış anlama kalitliyi yanlış yazmışım kaliteli demek istemiştim kalitli nedir bilmiyorum ama öyle birşey varsada istemiyorum kaliteli olsun yeter

burp opu yumurta toplamaydı dimi canım... ozaman çok yakın tarihlerde gelecek sonuçlar inş hepsi ama hepsi güzel güpgüzel haberler olur....

ayy sen varya ya bana öyle bir moral veriyosun ki gülmekten kaçıracam şimdi kaydirigubbakcemile3

ezmagcım yaa daha bu tedaviden umut kesilmedi etmişken bu tedavimede bi dua etseydin kardiş bir el atsaydın gibi oldu ama :))))

nursimim nekadar cahalsın sen yağğğ :)))) umarım bu konuda hep cahil kalırsın da bebişini aşılamada kucağına alırsın tüp bebeğe gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…