Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum canım inşallah bu defa hakkında hayırlısı olur.tedavin hakkında ben sana devam yada tamamm demicem bu defa tamamen sana bırakmalıyız.içinden geleni yap anne adayları bence bebeğinin geleceği zamanı hisseder,kendini tamam ben hazırım bu defa olucak diyosan devam etmelisin ama olmucak diye olaya 1-0 yenik başlıyorsan bırak,biraz ara ver kendine gel,sakin kafayla yeniden başla derim.sen bilrsin..
gelelim tavuk konusuna öncesinde bende senin gibi kırmızı et konusunda pek bir sevimsiz davranıyordum tavuğu ve balığı daha çok seviyordum ama hamilelikde tam tersine döndü.insan hiç ummadığı şeylerden tiksiniyor.

gamzecim burpumda söylediği gibi profil resmindeki benim kardeşim ata.adamızın minik dayısı ata.şuan beni rahat bırakmayan,sizlere yazmamı bile engelleyen atoşumuz.allahım sizede nasip etsin inşallah..

IŞIK'IMA;
Bugün,
bugün çok şey anlatır gibisin.
sıcaklığını hissediyorum.
konuşmadan ellerimiz herşeyi konuşuyor gibi.
bugün bir başka yaşattığın
daha çok sahiplenir,
daha çok sahiplendirir gibisin.
Bugün,
seni daha çok özlediğimi farkettirdin.
Sensiz olamayacağımı.
Kokunu duyar gibiyim şimdiden.
Tepkisiz kaldığın zaman
soluğum kesiliyor gibi.
ciğerim kopmuş gibi oluyorum.
oysa hissediyorsun yaşadığım duyguları
"anne ben burdayım" dediğin anda
tıpkı bugünkü gibi
her kötü şey siliniyor aklımdan
sadece sen oluyorsun dönen zamanda
sadece seni hissediyorum o an.
bugün,
bugün bir başka dokunuyorsun sanki.
o küçücük ellerin, ayakların
özlüyorsun biliyorum
özlüyorum sende biliyorsun.
hemde çok.
seni çok seviyorum bebeğim.
09.07.2007'Denizli
17:40
işte bebeğim bu şiiri yazdığımda henüz 24 haftalıktın. Şimdi 30 haftalıksın neredeyse.
bütün hazırlıkları erken mi başladık bitirdik bilmiyorum ama seni öyle özlemle bekliyoruz ki.
su damlası kadar berrak, hayatıma düşen en güzel şeysin sen. En umutsuz anımızda varlığını hissetmek öyle inanılmaz geldi ki, tüm mutluluklar eminim ki seni kucağıma aldığımda sönük kalacak.
evet bebeğim annenin hiç bebeklik fotoğrafı yokken senin hem fotoğrafların hemde sana yazılmış şiir ve mektupların oldu.
karnımda gezindikçe karnımı öpesim geliyor; o zaman diyorum ışığım güzel kızım meleğim dayan az kaldı diyorum.
canımıniçi biricik bebeğim, ışığım,
SEN ıÇıME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN ıÇıME DÜŞTÜĞÜN AN YENıDEN DOĞDUM BEN
SEN ıÇıME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BıZ OLDUK….
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERıNı AÇTIĞINDA ıŞTE O ZAMAN BıZ GERÇEK AıLE OLACAĞIZ.
ıŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BıZ OLACAĞIZ.
Seni hep sevecek hep koruyacağız. Belki sevgimiz şımartacak belki üzecek. Ama ben seni ölümüne seveceğim.
(allah seni sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin) ışığım
seni seven annenden sana bir hatıra…
16.08.2007'Denizli
17:10

yok zıplar:))) öğünü geçenin ömrü geçerdi tatlım... oo maşallah senin kayınvaliden pek gençmiş benimki 51 doğumlu ...

bu tavuk konusu ben dönem dönem cok severim bazen iğrenirim bu aralar hergun yesem sesim çıkmıyor bakalım nereye kadar bizdede tavuk vardı bugun

ay bu hafta herkeste varmış tavuk bu haftayı tavuk haftası ilan ediyorum seneye bu zamanlar kutlarız:))cokacimcoook

cnm sendemi 101 oynuyosun nerde oynuyozun hakkarim nettemi oynuyosun birlikte karşılıkoynuyalım bi aaraolumunekankayizsmile

evet canım muştayken hakkarimde oynuyordum ama çok oldu oynamayalı orada şimdi gamyundayım beklerim....opuyorumnanaktan

kim yazmıs bunu ya

uzun sürecekse gelişme imkanı olmaz mı acaba? maldivlere veletle gidersiniz:))

benimde hayalim balayında maldivlerde olmaktı aamma deprem korkuma yenildim ve gitmedi.ne tırsağım ya

bence ti pufla sıcak çikolata iyi gelebilir ... eti puf sayesinde yumurtalar pufidik pufidik olur ee çikolatada sıcak tutar yumurta gelişir nasılım ama:))

kumarbaz olmus bizim kızlar....
101 ne ki hiç anlamam

eşim tanıştığımızda öğretti 7 yıldır oynuyorum hiç bıkmadım:)) okey çocuk işi onun yanında ben öğrencilerime öğreteyim diyorum sonuçta toplama var bölme var o yüzden yani kendim için istiyorsam namerdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…