Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence ti pufla sıcak çikolata iyi gelebilir ... eti puf sayesinde yumurtalar pufidik pufidik olur ee çikolatada sıcak tutar yumurta gelişir nasılım ama:))

süpersin valla hemen arıyorum eşimi eti puf getirsin yumuşatalım şu yumoşlarıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

özlem sınıf öğretmenimizin cnm sen?
ayy ne güzel herkesin bi işi var meşgul olucak bense evde otur otur patladım keşke kazansaydımda okusaydım mafoldumben

benim ailemde bana bir defter hazırlamışlar ilk aşılarım,ilk söylediğim sözcükler, ilk hediyelerim , boyum-kilom-göz rengim , aile ağacı , anne ve babamın bana yazdığı duygular falan var çok güzel bir defter ayy o zaman bile varmış ben sordum kırtasiyeye şimdi yok çok güzel bebişler için hazırlanmış ve tüm incelikleri düşünülmüş bir defter ama ben ona benzer birşey bulamıyorum eee tabi 6 yıl sonra gelince bizimkiler ne buldularsa yapmışlar...

ay aman allahtan annem burp gibi düşünmemiş yoksa beni ne yapardı:)))eyvahedigeldismile

özlem sınıf öğretmenimizin cnm sen?
ayy ne güzel herkesin bi işi var meşgul olucak bense evde otur otur patladım keşke kazansaydımda okusaydım mafoldumben

evet hayatım sınıf öğretmeniyim sen neden çalışmıyorsun? bebiş için mi yoksa hiç çalışmadın mı? okumuş olman şart değil ki tatlım mutlaka bir iş bulursun... kurslara falan git sertifika al ... bak ben bu sene okula dikiş nakış kursu açtım yan komşumu iş sahibi yaptım:)) onun yeterli saat kadar sertifikası varmış şimdi nakış öğretmenliği yapıyor .. geçen senede öbür komşumda giyimci ona kurs açmıştım bence değerlendir halk eğitim kurslarını... farklı bir bölümde olabilir boyama , kurdele nakışı vb... bence geç değil hiçbir şey için..opuyorumnanaktan

ayy çok şanslısın cnm yaa benim annem ne hamileliğinden bişey anlamış nede doğumundan bi kayınvalidesi varmış kii Çok üzgünüm çoook

aaaa bayağı kalabalığız..ne güzel..gamzecim evet ilk aşılalmda tutu ve klomen kullandım.ama ben doktoruma çok güvendim sizlerde güvenin ve kendinize alanında en iyisini seçin.

cnm benim güvenlik sertifikam varda sivasa gelemden önce izmirde iş bulmuştum eşim vardiyalı çalışılıyor die iizin vermedi ama temmuzda başlıyacağım işnşş ya güvenlik yada yurtta sekreter olarak yeni yurtlar yapılıyorda beklemedeyim işte

aaaa bayağı kalabalığız..ne güzel..gamzecim evet ilk aşılalmda tutu ve klomen kullandım.ama ben doktoruma çok güvendim sizlerde güvenin ve kendinize alanında en iyisini seçin.

evet cnm çok kalabalığız ama kimsenin sesi çıkmıyor
ayy çok şanslısın cnm yaa ilki ttuttu benimde tutmuştu kanda çıktı ama sonra doktora gittim 1 hafta geçmişti kimyasal gebelik dedi tutunamadan düştü
cnm hayatta hep byle şanslı olursun inşş:dance:

iyiymiş canım ya inşallah olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…