Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
artık terimler hep birbirine karıştı canım üniversitede kafa daha ii çalışıyodu yüzlerce latince ismi aklımda tutuyodum ama artık hafif bunama söz konusu....

bu arada burpcum eşim polis ben güvenlikçi hepinizi koruruz valla aklinialirimsmile:1ninca:

anaaa denizin eşide asker bizim sırtımız yere gelmez benim eşim iç mimar oda bize bebiş odası tasarlar özlem bebişleri liseye kadar okutur ben üniversiteyi okuturum eee başka kim ne yapar semram okulda kantinde kıyak geçer bizimkilere :))) bebingdende kıyafetleri temin ederiz tuanay senin sektörü unuttum ben sen ne yaparsın bebişler için :)) hadi el birliği ile bebiş büyütüyoruz daha doğurmaktan aciziz ama olsun elbet bizde beceririz bişiler

ya saçmalama nursimim şaka yaptım ben sanki yumurta tooplama işlemini yaptırana kadar biliyordum opu nedir diye bu konularda insan ne işlem yaptırırsa onu inceliyor sen gene biliyormuşsun yani

inşş cnm Allahım bize o günleri göstersinde bi hayırlısıynan el birliğiynen bakarız bebeişlerimize inşş ayyyyyy çok heyecanlandımhihoyyyt

haha bebing gelir şimdi çaatt çaat çatlar muhagbbeti kaçırdım diye bebin hanım bebing hanım kafam binbeşyüz ders çalışamıyorum konsantre olamıyorum nursim ezmag beni kovalasına git ders çalış ne takılıyorsun burada desenize bana (((

hım bende merak ettim şimdi tanımıyorum ama belki internetleri kapanmıştır belki hamile kalmıştır girememiştir

ben derse dönüyorum valla bu sefer ders çalışmamamamın vicdanı ile geliştiremiyeceğim yumurtaları :))))
gen uğrarım bebing ohhh çatla çatlaa sensiz kaynattıııık :)))))

burp sen kaç senelik evlisin cnm?

bak şimdi yaa laf lafı açıyor ben nasıl gidiim :))) ben eşimle 6 yıl çıktım üniversite hazırlıkta tanıştık aynı ünv. kazandık bitirdik askere gitti geldi evlendik evleneli 8 yıl oldu 2006 mayıstan beride velet yapmayı deniyoruz

bu sefer kesin çıktım :))))))))))) dicemde bebing gelmiş yaaa allaam ya bu kızdan gizli bişi yapılırmı iki kaynatalım çatlatalım dedik hemen yetişmiş cadoloz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…