Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim evet canım şu sıralar bizim ev kalabalık.annem,ata,ablam,kayınvalidem,kayınpederim ve kocişim var.ama kayınpeder yarın gidiyor.haftayada bizz.evimiz bu kalabalıkdan sonra ıssız kalıcak.bu arada laf aramızda sakin ve yalnız hayatımı özlüyorum.tadını çıkarın bu zamnların,ilerde çok yorulucaksınız,en öenmlisi istediğiniz şeyi istediğiniz zaman yapamıcaksınız.bide uzun süre evli kalıpta çocuk yapınca daha zor oluyormuş,alışmışım 6 yıldır sakin bir evliliğe şimdi bazen zor geliyor.ama yinede çok şükür ediyorumallahıma,yavrumu hemencik gönderdi bana.darısı sizlerin başına(zor olsada çok güzel..)

inş .istedigi yer olur canım süprizdi di mi
kesin size yakın olmak istedi
benim kabusum bu dogumdaki ev kalabalıklıgı
aynı sehirdeyiz allahtan herhalde kalmazlar öyle bi durumda

inş .istedigi yer olur canım süprizdi di mi
kesin size yakın olmak istedi
benim kabusum bu dogumdaki ev kalabalıklıgı
aynı sehirdeyiz allahtan herhalde kalmazlar öyle bi durumda

evet canım süpriz olucak.balıkesir akçay ilk tercihi,sonra yalova.istanbula yakın olarak yalova var.istanbulda yaşayamaz annemler.sevmiyorlar burayı.yazlık biyerler istiyorlar,öyle yerlere alışkınız biz.

doğumdaki ev kalabalığına gelincede insan bişey diyemiyor,bide hiçbiri ist.da yaşamıyor kalıcak yerleri yok yani.senin durumun daha iyi merak etme yanında sadece annen kalması yeterli olur.zaten yeni doğmuş bebeğin sadece anneye ihtiyacı oluyor.diğerleri evişi yemek,çamaşır,ütü falan.aslında gerçekdende çok rahat ama işte sakinlik çok başka.

semracım ikimiz kaldık
herkes yemek telaşına basladı.
herhalde.
ne yiyeceksiniz. bu aksam bende yaprak sarması var
oleyyy

birbirimize benziyoruz semracım valla
bende evdeki sakinliği cok seviyorum
baska oluyor işte insan eşini sevince oluyor
sanırım mutlu oldugu yerde.
biraz kalabalık olsun bunalırım ben
o yuzden gune filan gidemem

sevimmmmmmm sen beni bitirdin ya kekin ve katmerin yanına çayda yap geliyormmmmmmmmmm
gel canım
sağolasın bitanem kilo almaya başlamılız al al bebişimiz için al
bende katmer istiyorummmm çay peynir ohhh temiz havada bahcede..
hadi gel bebingim

eee ben ne yapcam annemle beraberim kaynanam yakın eş dostta hep burada ama kardeşlerim hep yurt dışında olsun onlar abakar bebişe bende keyfime bakarım gerçi bu kadar özlemden sonra vermem kimselere onu ah bi tutsada doğsa

inş bebingim olur herkez yardım eder zaten ben inanıyorum yada inanmak istiyorum gerçi herkez şimdiden diyo bi tutsun biz ona neler yapcaz diyolar bizde bilmeyen yok herkez biliyo artık çok uzun süredir uğraştığımız ve kaynanamın çenesi açık olduğu içn gizleyemdedik zaten ve yıllardır gördüğümüz tedavilerden ve negatif sonuçlardan sonra herkez bi tutsa deyip duruyo gerçi tutunca sorunlarda bitmiyo mavi gibi birazda ben evham yaparım heralde

sen evham yaparsan bizde seni zopalarız canım.
meraklanma saglıkla tutsun da
ne zaman simdi transfer canım.

kızlar siz adamı çıldırtırsınız ha bebingim yaprak sarması demiş kendime gelemedim hala:)))

tayin istedim bende ama çıkmadı (( temmuzda tekrar isteyeceğim isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:)

yogurt mayalayacaktım anam yarın tarhana yapcakmış bizim almanyadaki gelin istemiş ama ben size laf yetiştiriyim derken sütü taşırdım battı fırın ocak offff
anam gelmeden temizliyim ay bide pis koktuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…