inş .istedigi yer olur canım süprizdi di mi
kesin size yakın olmak istedi
benim kabusum bu dogumdaki ev kalabalıklıgı
aynı sehirdeyiz allahtan herhalde kalmazlar öyle bi durumda
gel canımsevimmmmmmm sen beni bitirdin ya kekin ve katmerin yanına çayda yap geliyormmmmmmmmmm
sağolasın bitanem kilo almaya başlamılız al al bebişimiz için alnaaaptınız kızlar yaaaaa
valla öldüm okumaktan:))))
ama aferin sizeeee
bu arada bana da nursimin oğlan benim kız gibi geliyo
Allah önce sağlık versin sonra gönlümüze göre versin ben ikisine de razıyım kız ya da erkek hiç farketmez:)))))
sabah bi tartıldım 64 inanamadım ben kilo mu almışım kiiii yaaaaaaaaaa
62 falandım en son:)))ama azcık kabızlık var şişlik var onun etkisidir dimi yaaa
ohaaa yani hemencik kilo alamam dimiiiii
seviiiim transfer yarın sa bugünden okıym meryem suresini yatmadan okurum hadi hayırlısı inşallah
hadi gel bebingimbende katmer istiyorummmm çay peynir ohhh temiz havada bahcede..
evet canım süpriz olucak.balıkesir akçay ilk tercihi,sonra yalova.istanbula yakın olarak yalova var.istanbulda yaşayamaz annemler.sevmiyorlar burayı.yazlık biyerler istiyorlar,öyle yerlere alışkınız biz.
doğumdaki ev kalabalığına gelincede insan bişey diyemiyor,bide hiçbiri ist.da yaşamıyor kalıcak yerleri yok yani.senin durumun daha iyi merak etme yanında sadece annen kalması yeterli olur.zaten yeni doğmuş bebeğin sadece anneye ihtiyacı oluyor.diğerleri evişi yemek,çamaşır,ütü falan.aslında gerçekdende çok rahat ama işte sakinlik çok başka.
sevimcim bu sefer olacak
senin yardıma gittikleerin sana gelse yeter zaten.
sen evham yaparsan bizde seni zopalarız canım.
meraklanma saglıkla tutsun da
ne zaman simdi transfer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?