Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben deniz arkadaşla takılıyorum zaten uzun süredir . o da benim gibi ege yolcusu.davetin için sağol.katılmazmıyım hiç.ben de o kadar yazıyorum kimse bana pas vermiyor diyodum.

kızlar sayfalar çok hızlı ilerlemiş okuyamadım pek görkemli aramıza katılırsan mutlu oluruz tabiki
yeni geldik daha yemek yapacağım..
doktorla konuştuk E 2 değerine göre yumurta kalitesi çok şaşırtmış çok iyi değer ama neden böyle oldu anlamadık dedi bir dahaki protokol micro doz olmalı dedi lucrinle falanmış tam çözemedim ama oraya gitmeyeceğim zaten dosyamı aldım ama eşimin sayıda inanılmaz artış var doktorda şaşırdı 35 milyon çıkmış 15-20 lerde gezerdi hep normalde belki olur dedi bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı
diğer yazdıklarınızı akşam okuyacağım
bebing hasta oldun mu?yazdıysan da okumadım ama inşallah olmamışsındır...

canım bende tam doktoru soracaktım cok iyi gelişmeler zaten denemeyi bırakmak yok.valla tuvalete gitmiyorum o yuzden bilmiyorum olup olmadııgımı

canım bende tam doktoru soracaktım cok iyi gelişmeler zaten denemeyi bırakmak yok.valla tuvalete gitmiyorum o yuzden bilmiyorum olup olmadııgımı

ya süper bende merak ettim oldun mu diye..hayırlısı artık öptüm canım kaçtım bak kızma tamam mı

evet hissetti heralde onu konuştumuzu.bebing sen daha önce ekim ayında aşılama yaptırcaklardada vardın dimi yanlış hatırlamıyorsam.

evet canım ben ilk agustos ta oldum sonra ekim ertelendi kasımda ikincisini oldum malesef olmadı aylardır boştayım tüp bebek için yazı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…