yazıyorum canım özelden..bendeeeeee tuanayımı ve burpumu aradım:)))) çoooooook şekerler ikiside... ne güzel olurdu bir araya gelsek dedi burpum ne güzel olurdu ya değil mi.... sizi çoooooooook seviyorum kızlar.... denizzzzzz senin tlf bende yok ama((
inşallah melekcim çok mutlu oluruzinsallah denizcigim esime anlattim zaten sizleri eger eylülde trye gelirsek kesin gideriz izmire tanisiriz dedi
aminnn..allahım dularımızı kabul etsinBugün kıymetli bir gün.Bu gece en değerli gecelerden biri,Rabbim,bu geceyi vesile kılsın ve dualarımızı kabul eylesin.Seneye bu geceye sağlıkla ve hayırlısyla anne olarak girmeyi nasip eylesin Allahım.Seneye şükür duaları edebilmeyi nasip etsin.Kandilimiz mübarek olsun canlarım....
tuanayım canım arkadaşım ne güzel bir dua bu böyle rabbim kabul etsin .... seneye şükür dualarını bol bol yaparız inşallah...
kızlar bende hepinize yasin ve ayetelkürsi okudum allah kabul etsin :)))
sevimcim seni de görüyorum nasılsın yat dinlen kalk bilgisayarın başından çabuk
bitanem bnce kendini onlardan şanslı hisset çünkü sen istediğn gibi heryer gide biliyor istediğni yapabiliyorsun ama onlar çoçuklarının hayatlarına mahkum olmuşlar bence senin daha mahkum olma zanmanın gelmdi ama az kaldı sabret o gün çok yaklaştı ben ce işin güzel yanlarını düşün seni çok seviyoruz üzülmenede gönlümüz razı değiliyiyim canım sağol akşama yine bir arkadaşımızın çocuğunun doğum gününe gideceğiz böyle toplandığımızda çok zoruma gidiyor eşimde üzülüyor çok o da kötü hissediyor kendini
sen de dinlen bebiş tutunsun iyice
sevimcim ben 5-6 gün hiçbişey hissetmedim 6. günden sonra karın ağrım başlamıştı bide hafif bel ağrım vardı bu kadar...sen belirtilere takılma sakın....
geçmiş olsun canım dikkat et desekte dinlenemiyorsun çok çalışınca..inşallah en kısa zamanda geçer...eşine ovdur iyi geliyor benimde olmuştu bir süre masajla geçmişti..sevim canım hayırlı olsun transferin ve sürekli yat canım özellikle ilk 3 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme sakın.....inş 10 güne bi hamiş daha var benim emriyomda 8 hücreliydi 1. kaliteydi... allahım günler çabucak geçsin sevimciğimin müjdeyi verdiği gün gelsin....
bu arada ben hala sağ omuz tutuk kaburgamın altı batar şekilde dolaşıyorum...bu sıcakta hasta oldum inanamıyorum kendime...
hadi hayırlısı özlemcim..gerek kalmazda patlatırsın inşallah bugün bir bomba:))kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum oradan giremem şu merkezlere bakacağız birde bugün kan testi yaptıracağım olmadığını kesinleştirmek için((
hesap ayarları var ordan düzeltebilirsin canım..kızlar mail adresime face den durmadan msj geliyor onları nasıl engelleyebilirim biliyormusunuz face özürlüyüm ya ben
iyiyim canım sağol akşama yine bir arkadaşımızın çocuğunun doğum gününe gideceğiz böyle toplandığımızda çok zoruma gidiyor eşimde üzülüyor çok o da kötü hissediyor kendini
sen de dinlen bebiş tutunsun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?