Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yazıyorum canım özelden..
insallah denizcigim esime anlattim zaten sizleri eger eylülde trye gelirsek kesin gideriz izmire tanisiriz dedi
inşallah melekcim çok mutlu oluruz
aminnn..allahım dularımızı kabul etsin
tuanayım canım arkadaşım ne güzel bir dua bu böyle rabbim kabul etsin .... seneye şükür dualarını bol bol yaparız inşallah...
kızlar bende hepinize yasin ve ayetelkürsi okudum allah kabul etsin :)))

allah kabul etsin canım..
bende 12 tane ismi azam dilek duası okudum hepimiz için tek tek
sevim tuanay melek özlem bebing sermest nbnh burp ve kendim için tez zamanda hamiş kalalım diye
mavim ve nursim için hayırlısısyla doğursun diye
semracım içinde ada masalımzın için okudum..
allah kabul etsin inşallah..

sevimcim seni de görüyorum nasılsın yat dinlen kalk bilgisayarın başından çabuk

bitanem bnce kendini onlardan şanslı hisset çünkü sen istediğn gibi heryer gide biliyor istediğni yapabiliyorsun ama onlar çoçuklarının hayatlarına mahkum olmuşlar bence senin daha mahkum olma zanmanın gelmdi ama az kaldı sabret o gün çok yaklaştı ben ce işin güzel yanlarını düşün seni çok seviyoruz üzülmenede gönlümüz razı değil
sevimcim ben 5-6 gün hiçbişey hissetmedim 6. günden sonra karın ağrım başlamıştı bide hafif bel ağrım vardı bu kadar...sen belirtilere takılma sakın....

öyle takıntılı degilimde bugüne kadar karrnım davul gibi şiti ve agrım vardı sabah kalktıgımda uçmuştudaha önceki denememde 12gün boyunca şiligimve agrım vardıda ne olduki sanki

geçmiş olsun canım dikkat et desekte dinlenemiyorsun çok çalışınca..inşallah en kısa zamanda geçer...eşine ovdur iyi geliyor benimde olmuştu bir süre masajla geçmişti..
kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum oradan giremem şu merkezlere bakacağız birde bugün kan testi yaptıracağım olmadığını kesinleştirmek için((
hadi hayırlısı özlemcim..gerek kalmazda patlatırsın inşallah bugün bir bomba:))
kızlar mail adresime face den durmadan msj geliyor onları nasıl engelleyebilirim biliyormusunuz face özürlüyüm ya ben
hesap ayarları var ordan düzeltebilirsin canım..

canım gitme sende moralini bozacaksan ..ya da gideceksen üzme kendini..napalım sıra bizede gelecek bir gün biz de doğum günleri yapacağız..

özlem bende sermest diye dua etim,
mavinin adını da biliyorum..
birtek sermesti bilmiyoru onu da allah biliyor napalım

selam kızlar asagıda 5 kişiyiz.tatilin baslamasıyla umarım hep böyle olur sayfamız.

özlemcim mavicim sermestcim baska burpcum baska ögretmen var mıydı
tatilininz hayırlı ugurlu olsun canlarım.

sevimcim dinlen bak iş yapma aklına beni getir döverim cok fena yada kaynanaı ararım ona göre

nbnh sanırım o maillerin gelmesi mecbur.eger bi yöntem varsa bende istiyorum

evet bende sermest ve mavinin gercek adalarını bilmiyorum zaten mavi bizi kandırdı
hamile kalınca facemi acacam görceksiniz diye.

su hesap ayarlarına bi bakayım bende

kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş...

sevimcim valla ben çok fazla ne şişlik ne ağrı hissettim kabız olmadı hiç mesela çoğu kabız oluyo bence bünyeye göre değişiyor çektiğin acılar yeter artık ağrısız sızısız gelsin bebiş....

ovduruyorum tatlım biraz rahatlıyorum bir iki güne tamamen geçecek inş...

denizim güzel arkadaşım dün beni çok mutlu ettiniz hele o kahkahalarınız varya bitirdi beni bende yanınızda olmak istedim insanın kendine çok yakın hisleriyle düşünceleriyle aynı birilerini bulması ve onlarla yanyana gelmesi çok güzel inş bu buluşmalar devam eder bizim hem kaderimiz bir hemde galiba hepimiz birazhamarat titiz ve deli dolu ama duygusalız ben en deliniz benim zannediyordum ama bendende delileri varmış benim güzel arkadaşlarım allah hepinizin gönlündekini en kısa zamanda versin inş

bebiing tatile git ddinlen ama özletme sayfaları senişn doldumanı özlüyoruz sonran canım kaynanamı aram a ne olur vallahi yatıyorum hahata zamanım dolmuş kapatıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

aminn sevimcim sende bir o kadar tatlı doğal ve içtensin..bu samimiyet hepimizde var..
ben kaçtım kızlar eşim evde dışarı çıkacağız bankada işler var

bebingim şimdiden iyi tatiller stres at aman yağsız gitme istakoza dönme:))

face de yaptım degişikleri umarım olmustur nbnh iyi ki sordun denizim iyiki cevapladında kurtulucam bu maillerden bende bilgisayar özürlüyüm.bi size yazmayı biliyorum.

bugun sabah bi doktor vardı tv de
diyo ki ilişki ödev olduysa bebek tutunması zorlasır.istek sevk orgazm bebeğin tutunmasını artırır.
yani evlenmeden yapılınca heyecan fiilan daha yuksek ya ondan sak diye tutuyor ay kafayı yedim bende sanırım

nbnh gitme dogumgunlerine sende boşver ya uydur bişiyler.

hımmm demek 9 hücreli olanı da varmış bunun... bende hemen kapılmak istemiyorum gezelim görelim diyoruz bakalım... ay inşallah gerek kalmaz canım ya... sen nasılsın dinlen canım sen ya....

nursimcim canım benim adet günüm geçmedi daha ama gitmeden bir yaptırayım diyorum emin olmak için... sen nasıl oldun hala ağrı var mı? evet klimalara dikkat et bek ondan da olur ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…