anladım canım klima var ama hiç kullanmıyoruz bi kaç gün kapı cam açmıştım işyerinde ondan oldu sanırım...merkezlerin küçük tanıtım kitapçıklarından almayı sakın unutma tatlım....
teşekkür ederim bebingim ya tatil geldi nihayet şu mesleki çalışma haftasını da atlatırsak tamamdır:)))
evet ya gidelim bakalım dedik şu ankaraya...
ohhh ne güzel hafta sonu kaçamak var ha... bizie yakın deniz yok ya:)))
evet ya ben geçen gün derye baykalda izledim dr aynı öyle diyordu ödev gibi olmaması ve stresin hiç ama hiç olmaması gerkiyormuş bebinggggggg haklı:)))
canım seni heveslendirmek istemiyorum aama cok istiyorum buraya süper bi haberle dönmeni.telefon filan acın beni habersiz bırakmayın canım
canım butun tatil yerleri bize iki saat uzaklıkta mugla izmir antalya gibi ama gidebilirsen iyi oluyor yoksa hiç bi işe yaramıyor
o bilgisayar özürlülüğü bendede var ... ay aramıza birde bilgisayarcı katılsaydı bari:))) sanki beddua mı ettim ben ya bilgisayrcılardan ne istedim şimdi ben....
bebingim ya ne çok isterim buraya güzel bir haberle dönmeyi ama nedense artık hiç umudum yok hamilesin bile deseler şaka falan yapılıyor sanır hangi kameraya gülümseyeceğimi sorasdım sanırım((