Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim transferin hayırlı olsun canım 10 gun sonra cok guzel bi haber gelicek senden inş.
demek sakazede oldun sende.

kızlar buluştu bende catladım gercekten yakınım ama uzagım herkese

Allah dualarınızı kabul etsin canlarım
iyi geceler...

günaydın canlarım allahım edilen tüm duaları kabul etsin inş...

kızlar ne kadar güzel bişey yapmışsınız sizin adınıza sevindim gerçekten...

bebing nbnh zaman zaman biz bu durumları yaşasakta çabuk toparlanıp önümüze bakıyoruz bu sıkıntıların geçmiş olduğu günleri düşünün şimdi bile bana çocuğu olanlar doğurda gör gününü bunlar bela diyolar bilmiyolarki elde etmek bizler için çok zor kymetleri bizim için çok fazla ama içimden diyorum allahım kıymet bilen tüm kullarına nasip et diye diyoruz ya hep bizi bizden başkası anlamaz diye gerçekten bizi ancak biz anlarız...

sevim canım hayırlı olsun transferin ve sürekli yat canım özellikle ilk 3 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme sakın.....inş 10 güne bi hamiş daha var benim emriyomda 8 hücreliydi 1. kaliteydi... allahım günler çabucak geçsin sevimciğimin müjdeyi verdiği gün gelsin....

bu arada ben hala sağ omuz tutuk kaburgamın altı batar şekilde dolaşıyorum...bu sıcakta hasta oldum inanamıyorum kendime...

nursim ne kadar doğru demişsin canım ya anlayana gerçekten ve gerçekten hak edene:))) rabbim inşallah bizde hak ediyoruzdur...

kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum oradan giremem şu merkezlere bakacağız birde bugün kan testi yaptıracağım olmadığını kesinleştirmek için((

özlemcim demek tatie çıktın sonunda gözün aydın canım bol bol dinlen inşallah kafana göre bir merkez de bulursun rahat etmek çok önemli çünkü belki de adet olmazsın da gerek kalmaz tedaviye iyi yolculuklar canım kendine dikkat et

nursimcim klimalı ortamda çalışıyorsan ondan olmuştur tutulman eşine masaj yaptır fırsat buldukça

inş bitanem ayağınızı sürüyün siz maviyle sıradak,lerde hemen gelsin kabak çekirdeğini almış eşim senin geçen söylediğini söylemiştim ananası bulamamış çekirdeğide 1kilo bireden almış deli çoçuk kendine dikkat et canım omuzlarını her akşam ovdur bidahada ceryanda kalma yoksa hııııııııııııııııııı
hımmm demek 8 hücreli olunca iyi oluyor ha aklımda olsun bari....
9hücreli daha iyi canım ama kader tutması allahın elinde
kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum oradan giremem şu merkezlere bakacağız birde bugün kan testi yaptıracağım olmadığını kesinleştirmek için((

hemen ilk gördügün merkeze dalma araştır çünkü insanları kandırmak için çok takla atıyorlar canım hem bekle kız ayın 20sinde değilmiydi senin adet preseed işe yaramıştır ben senden çok ümütliyim bu ay senden güzel haber alcaz gibi geliyor

kızlar mail adresime face den durmadan msj geliyor onları nasıl engelleyebilirim biliyormusunuz face özürlüyüm ya ben

seppaganınüstüne koydular pcyi yattıgım yerden yazıyorum ama sadece 30daaka iznim var canım nbnh iyisin bugün düne göre sakın insanlaı kkafana takma olacak seninde bebgin

sevimcim aslında blast hücre en makbulü oda embriyonun 5. güne kadar gelmesiyle oluyo ama 3. günde beklenen bölünme 8 hücreli olması birde bu hücrelerin etrafının da temiz olması gerek o zaman 1. kalite oluyor...

kız özlemcim adet günün mü geçti yoksa inş vardır be tatlım....

ya hepiniz geldiniz ne güzel ama ben birazdan çıkcam nursim her tutanda illaha karın agrısı ve şişlik oluyomu bi bilgin varmı bende şişlik indi karnımda artık agrımıyor

seppaganınüstüne koydular pcyi yattıgım yerden yazıyorum ama sadece 30daaka iznim var canım nbnh iyisin bugün düne göre sakın insanlaı kkafana takma olacak seninde bebgin

iyiyim canım sağol akşama yine bir arkadaşımızın çocuğunun doğum gününe gideceğiz böyle toplandığımızda çok zoruma gidiyor eşimde üzülüyor çok o da kötü hissediyor kendini
sen de dinlen bebiş tutunsun iyice

sevimcim ben 5-6 gün hiçbişey hissetmedim 6. günden sonra karın ağrım başlamıştı bide hafif bel ağrım vardı bu kadar...sen belirtilere takılma sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…