inş bitanem ayağınızı sürüyün siz maviyle sıradak,lerde hemen gelsin kabak çekirdeğini almış eşim senin geçen söylediğini söylemiştim ananası bulamamış çekirdeğide 1kilo bireden almış deli çoçuk kendine dikkat et canım omuzlarını her akşam ovdur bidahada ceryanda kalma yoksa hııııııııııııııııııısevim canım hayırlı olsun transferin ve sürekli yat canım özellikle ilk 3 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme sakın.....inş 10 güne bi hamiş daha var benim emriyomda 8 hücreliydi 1. kaliteydi... allahım günler çabucak geçsin sevimciğimin müjdeyi verdiği gün gel
bu arada ben hala sağ omuz tutuk kaburgamın altı batar şekilde dolaşıyorum...bu sıcakta hasta oldum inanamıyorum kendime...
9hücreli daha iyi canım ama kader tutması allahın elindehımmm demek 8 hücreli olunca iyi oluyor ha aklımda olsun bari....
kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum oradan giremem şu merkezlere bakacağız birde bugün kan testi yaptıracağım olmadığını kesinleştirmek için((
seppaganınüstüne koydular pcyi yattıgım yerden yazıyorum ama sadece 30daaka iznim var canım nbnh iyisin bugün düne göre sakın insanlaı kkafana takma olacak seninde bebgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?