Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kandiliniz mübarek ,dualarınız kabul olsun ....
denizcim canım ettiğin duaların misli misli sana gelsin canım benim....

sevimcim canım çok sevindim hadi hayırlı olsun canım 10 gün sonra sevinelim burda inşallah...

ayyy ben tahmin etmiştim bunların buluştuğunu ama amlar vardı .... çooooooook kıskandım ben şimdi ya....

kızlar ben de bugün hepimiz için dualarımı ettim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız bizi bizden başka kimse anlamıyor hele hele çocukları olanlar hiç anlamıyor

bahsettim canım bahsetmez miyiz hiç hep birlikte dedikodu yaptık..tatlı geldi bıraksalar akşama kadar sürerdi ama buna da şükür..
deniz cok merak ettim kizz nereye gidiyorsin?
tuanayımla beraber burpe gittik..ben bonus oldum çünkü burpun haberi yoktu..

neden neden neden dmekten alamıyorum kendimi.
cevabı yok biliyorum.ama içim aacıyor.yine baslıcak cevredekilerin soruları ve benim bahanem yok artık.kıyaslamalardan bıktım artık
hayırlı olsun önce..ama şok olmamak elde değil 2 aylık evli ve 5 haftalık hamile..olanın hemen oluyor işte ama napalım bizimkiler zahmetli olacak bebingcim..bugün olumsuz düşünmeyelim bol bol dua edelim..
tuanayım bi okudu kactı sanırım
tuanayım beni almaya geldi bu sıralarda:))
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi,
adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri cevirmez.
Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmesine vesile olan Kandiliniz mübarek olsun.
aminnnn..allahım bu mübarek günde dua kapımızı açsın inşallah..

:))sevimcim yanlış transfer fikri planlı değildi aniden benden çıktı ama tuanay kopunca gülmekten yapamadık..ama desene böyle şaka olur mu diye:))
sesini duyduk çok mutlu olduk canım benim..çok sevindik 8 hücreli olmasına..allah yüzünü güldürsün inşallah..

Transferin hayirli ugurlu olsun canim insallah güzel haberlerinide aliriz kendini sakin hic yorma yat dinlen keyif yap canim.

deniz tuanay ve brup bulustular demi ooohhh ne güzel allah muhabetlerini attirsin)))
aminn canım sen izmire gel seninle de buluşuruz melekcim ya ayıp ettin..
bekleriz canım geldiğin zaman görüşelim tabi..ne güzel olur..bugün o kadar sıcaktık ki sanki yıllardır tanışıyoruz..

aminnn canım..buluştuk doğru ama eşsiz buluştuk canım..bizim eşlerimiz yoktu ama burpun eşiyle tanışma imkanımız oldu..
kızlar kandiliniz mübarek ,dualarınız kabul olsun ....
denizcim canım ettiğin duaların misli misli sana gelsin canım benim....

kızlar ben de bugün hepimiz için dualarımı ettim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

amin kızlar hepimizin duaları kabul olsun inşallah

barbat sıcak bir gündü..ama çooook güzel bir gündü..
burpcumla ilk kez tanıştık..çook tatlı nasıl sıcak eşi de öyle zaman nasıl geçti anlamadık..tabiki ana konumuz ne olabilir hepimizin ortak sorunu..sizlerden bahsettik..inşallah bir gün tekrar bir araya gelebilme imkanımız olur..çok memnun ayrıldık tuanayımla tabi sinir olmadık değil masmavi deniz güzel bir plaj ama ayağımızda pantolon manzara izledik geldik:))

bendeeeeee tuanayımı ve burpumu aradım:)))) çoooooook şekerler ikiside... ne güzel olurdu bir araya gelsek dedi burpum ne güzel olurdu ya değil mi.... sizi çoooooooook seviyorum kızlar.... denizzzzzz senin tlf bende yok ama((

sermestttttt canım ya sana dua ederken nick kullanıyorum sonra yüzümde kocaman bir tebessümle allahım sen kimi kastettiğimi biliyorsun diyorum ama nedense içimede pek sinmiyor üzgünüm (( şu adını söylesen de bende ona göre dua etsem içime sinse:)))

Bugün kıymetli bir gün.Bu gece en değerli gecelerden biri,Rabbim,bu geceyi vesile kılsın ve dualarımızı kabul eylesin.Seneye bu geceye sağlıkla ve hayırlısyla anne olarak girmeyi nasip eylesin Allahım.Seneye şükür duaları edebilmeyi nasip etsin.Kandilimiz mübarek olsun canlarım....

tuanayım canım arkadaşım ne güzel bir dua bu böyle rabbim kabul etsin .... seneye şükür dualarını bol bol yaparız inşallah...
kızlar bende hepinize yasin ve ayetelkürsi okudum allah kabul etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…