Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hafta sonu ıssız kalacak topiğimiz anlaşıldı elimden geldiğince bende burdayım
sermestcim eşinle gez toz vakit geçir her anın tadını çıkart inşallah sana bebiş bıraksın öyle dönsün:))
nbnh cim geçmiş olsun bir doğum günü daha atlatılmış o günleri bizde yaşayalım inşallah

günaydınnnnnnn kızlar
evet denizcim artık kendi çocuklarımızın doğum günlerini kutlayalım inşallah

kızlar meryem suresi bitince kaç tane yasin okuyorduk 7 miydi onu da meryem suresi gibi hergün bir tane mi okuyorduk yoksa hepsini bir günde okuyabilirmiyiz

girdim ve çıkıyorum kızmayın ama özlemi merak ettim inş hamiledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel olur ankraya gitmesinede gerek kalmaz

kızlar benim gibi birini yatırmak çok zor ama yatıyorum her yerim ağrıyor yatmaktan sanki döşeğin içine bu gün çivi çakmışlar yatk bağırıyor kalk yatma artık üstümde banada işkence çektirme diyor garibim kabak çekirdeği yemekten içimde bebek yerine kabak büyüycek ananas ve kayısı suyu ananastan nefret etim zaten kavunu sevmem ama kabız olmuyum diye yiyorum gel artık bebişim bak senin için neler yapıyor annnen bide siğarasızlık içmiycem ama keşke şu testi bugün yapsak eger yoksa boşuna 9gün daha beklemesek varsada ona göre daha iyi baksak kendimize tıpı biraz ilerletelim şimdi bunları okuyunca sevim delirdi yazık diyceksiniz tuanayım aradı ay benim güzel yürekli arkadaşım allahım hepinizin gönlüne göre versin canlarım ay özlem yeter artık gel gelde deki kızlarrrrrr hamileyim tüpe gerk kalmadı hadi kızlar sırf bana moral olsun diye bari hamile kalın yavbiriniz şu müjdeyi benden önce verin

aha kızlar karbonat testi vardıya durun iş gırgır olsun ben ondan yapıyım ay ruhum sıkıldı aziz nesin bitti balzacıda okuyorum ama kafam bi bakmışım gözüm kitapta kafam başka yerde bune şimdi ya bide şu uyku problemim olmasa ne güzel vurur kafayı uyurdum ama uyuz beden sabahın köründed kalksa uyuyamıyor bide kızlar bizim ev hiç misafirsiz durmuyor ışıgı gören geliyor dünden beri 2li gurup halinde en az14kiş geldi yetr ya ne var geçmiş olsun ulan kimse gelmemliki geçsin işte kayınvalide kayın elti aynı mahallede olunca önüne gelen geliyo ben fizana falanmı kaçsam ya benim eşim deli benimgibi vur deyince öldürüyokabak çekirdeği al dedim adam 1kilo almış o bitmeden bugün 1kilo daha almış hadi neyse ben kaçıyım sizide sıkmıyım sizleri seviyorum

tünaydıııın kızlaaaarrrr

seviiiiim müjdeye 9 gün mü kaldı?????????????

özlem hala girmediğine göre ankara da
ankara da olduğuna göre iyi haber yok
arayıp sıkboğaz etmek istemiyorum ama merak ta ettim

eşiiim yarın geliyo inşallah bi gelsin de burnundan getiricem kaç gündür tek başıma patladım valla

karbonat testi ne kız sevim otur oturduğun yerde
yatmaktan sıkıldıysan uzun otur
sırtına yastık koy uzat ayaklarını oooohhhh miiiis gibi yat işte evin de serinmiş

semracım numaranı değiştirdin mi doğumdan sonra..
seni aradığım noyu sileyim mi?
ben yazarım sana özelden
ama bütün yaz mı giremeyeceksin ya özlerim ben sizi:))

yok canım numaram aynı,zafer yeni telefon almış bana sadece telefonumu değiştirdim.bana özelden yazın numaralarınız,genelde girmeye çalışırım nete ama annemlerin taşınma işi varya o yüzden neti kullanamayabiliriz,ama telefonlaşırızmerak etmeyin.ben sizle haberleşmeden çatlarım:)

slm kizlarrr heryerim kirik gibi agriyor bugün dün temizlik yaptim ondan
sevimcigim yat yattigin yerinde canim sik disini birazcik buarada doktormu dedi yatmani canim?
mavisim simdiden gözün aydin yarin kocisine kavusuyorsun
özlem ne yapiyorsa simdi onu cok merak ediyorum
benim adet günümede az kaldi sali günü belli olacak preseed ise yarayip yaramadigi
canlarim bugün arkadasimin dogumu var eside calisiyor eve cok gec geliyor eger sancisi baslarsa onu hastaneye götürecegim giremezsem bilinki doguma gitmisimdir:))))

nbhn canım dilerim kısa zamanda bebeğimin doğumgünü nü kutlıcaz diye yazarsın burdan:)))

inşallah mavicim bebek muhabbetlerine geçsek iyi olacak artık inşallah sende ayağını sürüyeceksin keşke biz de hamile kalsak da senin gibi pimpirik olsak midem bulanıyor belim ağrıyor diye yakınsak

sevimcim geçmiş olsuna mı geliyorlar bir de sana hasta değilsin ki bir hamile kal da gözün aydına gelsinler bari ille geliceklerse

benimde eşim çalışıyor bugün hiçbirşey yapasım yok bu sıcakta biraz ütü yaptım temizlik yapacaktım ama belim ağrıyor iyice ağrımasın dedim pzt si yaparım artık havada sıcakkkkkkk

selam kızlar
1500 lü sayfalar ilerliyr umarım güzel haberler alırız bu hafta
ben cok uzun bi aradan sonra hafta sonu kacamagındayım ve sizlerden kopamadım eşim sağolsun net ayarladı özlemişssindir sen aklın onlardadır dedi ve bende yazıyorum size acayip yorgun oldugumu simdi daha iyi anlıyorum zor gunlerimde yanımda oldunuz için teşekkür ederim bu tstil ne kadar kısada olsa cok iyi geldi ve gelicek daha bi gün daha var ve ben yeniden tüm enerjimle ptesi döktürmeye bslayacagım sekerler.belki güzel haberler vermek için denemelere bile baslarım ne dersiniz...

sevimcim bana numaranı ver bende aramak istiyorum seni..

semracım telin hayırlı olsun güle güle kullan.
girmeye calıs nete özletme kendini canım

sayfaları kimseler yok diye bos bırakmayın canlarım lütfen kendi kendinizede olsa doldurun yoksa bosuruz ona göre ben öyle mi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…