Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım geçmş olsuna geliyolarmış bana göre çok saçma ya rahat bıraakın beniiiiiiiiiii sonra gözün aydıan gelin doğru olmazsa zaten gelip sormayın bile ay ne gıcık bi ortam ya önce geliyolar üzülme canım bak busefer tutcak sonrada tutmayınca olsın kızm olur diye üzülüyorlarmış numarasına yatıyolar bide acımaları yokmu olmazsa benim hastaneden doğruca bi otele yerleşmem kimseyle görüşmemem lazım aslında buraya dönmek bile istemiyorum ya bugün acayiğ negatifim aslında hep pozitif düşüne herşeyi gırgıra vuran biriyim ama niye böyle oldum bilmiyorum dr 2gün yat dedi mavimde sonra agır iş yapmadan gez geri yat uzan falan filan işte ama bneim başımdaki gardiyan izn vermiyo kalkmama o bahceye gidince kaçamak yapıyorum pcye geçiyorum kitap okumaya çalışıyorum oda olmuyor beynimin dolu oldugundanmı ne tam 3tane kitabı en az 25. sayfasına kadr okudum bugün ama sonra sıkılıp attım degiştirdim baska kitap vadideki zammbak masanın üstünde ölümsüz sepahanın üstünde secret sırmış çekim yasasıymış ne düşünürsem o olcakmış oda koltugun üstünde bebingim sana özelden atacagım nomu özlemden güzel bi haber alamıycaz heralde yoksa şimdiye kadar verirdi burp adet oldumu acaba oh bebingim burpum tatilin tadını çıkarın canlarım

yok mavim bugün her şey üstüme geliyor tam nete girip sizlerden hare alcam net gidiyo geliyo donuyo salak salak yazılar çıkıyo anlamadım şimdi gidiyorum bahceye çay içmeye geldiğimde doldurunki banada okuycak konu çıksın mav im yeğenime iyi bak benim içinde dua edin bol bol ona arkadaş getircem

kızlar meryem suresi bitince kaç tane yasin okuyorduk 7 miydi onu da meryem suresi gibi hergün bir tane mi okuyorduk yoksa hepsini bir günde okuyabilirmiyiz
ben her gün 1 tane okumuştum canım..alah kabul etsin..
gözün aydın canım ..inşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar olmasın..allah hepsini korusun..
iyi tatiller canım..nerey kaçtınız bakim..neyse dönğünce anlatırsın..

sevimcim döktürmüşsün ne güzel..hep dularımdasın canım..sende hep hayırlısını dile canım

bugün başıma kötü şeyler geldi..
sabah geç uyandık geç yatmıştık zaten eşim banyoya girdi bende çayı koydum khvaltı hazırlıyorum annemde balkonda..
söylemesi ayıp sosis kızartacaktım tavayı koydum yağıda koydum altını yaktım
tel çalmaya başladı telde yatak odasında şarjda gece bitmişti şarjı bende şarjdan çıkarmadan konuşmaya başladım ..arkadaşlar gelecekti bugün aradı kızı huysuzmuş illa siz gelin geç saate kadar oturursuz kızı evde daha rahat uyur dedi..geyik yapmaya başladık siz gelin yok o diyor siz gelin okey oynarız falan filan..sonra yatak odasına doğru siyah dumanlar gelmeye başladı koridora çıktım ki mutfak alev alev yangın çıktı..çığlık çığlığa annem balkondan eşimde banyodan havlu geçirmiş beline fırladı..yağ yanmış aspiratör komple yanmış sonra alevler aspiratörün üstündeki dolaba sıçramış.deliye döndüm eşim hemen söndürdü ..tavan kartonpiyer dolaplar simsiyah oldu..
hazır mutfak birde o kadar güzel turuncu yeşil renkli..yeni de badana yaptırmıştık biliyorsunuz taşınırken..berbat heryerimiz duman oldu ..
ağlaya ağlaya kahvaltı yaptık yani ağlayan benim..benim suçum çünkü..
bir yandan eşim annem nasıl yaparsın böyle diye..sonra onlarda üzüldüler canın sağ olsun boşver falan diye kadının evini mahvettik..
sonra bir girdim mutfağa bu saate kadar 5 su dolap sildim yağ çözle cifle..eşim aspiratörü söktü çöpe attık zaten..dolap kapakları yanmış allahtan yan dolaplara sıçramamış içleri yanmamış..
ben telle konşuyorum alevleri gördüm ya teli fırlattım sofben patladı sandım çünkü sofben tüplü ve mutfakta banyoda zehirlenme olmasın diye mutfağa taktırmıştık..aklımda hala ocağa koyduğum ve altını yakıp gttiğim yağ tavası yok..berbat bir gündü..sonra banyoya girdim kendimi yıkadım her tarafım simsiyah oldu..
tekrar badanacı girecek mutfak için..birde asiratör alacağım anneme o da kızdı saçmalama ben alırım diyor..allah tan var ya taşınırken yenisini alacağım dedi yanan 10 senelikti bende anne boşver nasılsa çalışıyor masraf etme dedim..annemde bugün gülüyor bak miyadını doldurmuş diye..
çene çalmanın ve kime gidileceğinin kararsızlığı pahalıya patladı ama karar verdik:))biz onlara gidiyoruz aslında eşim onlar gelsin temizliği beraber yapın dedi tabi esprisine ama akşama gidince dalga konusu olacağım kesin...eşimde ömür boyu lafını eder..:))eline koz geçtii.
hayatımda daha hiç ocağa birşey koyupta başından gitmedim nasıl böyle birşey yaptım aklım almıyor..
anlayacağınız sakarlığım üstümde..

Son düzenleme:
daha yemek faslı var mutfağa girmek istemiyorum
neyse öptüm kızlar akşama da geç geliriz yarın girerim..

denizcim geçmiş olsun canım Allah göstermesin bi daha
yine de ucuz atlatmışsınız

benim de az önce eşim aradı bu gece geliyolarmış kazasız belasız inşallah:)))))

sağol mavicim
amin inşallah kazasız belasız gelsinler

başımız sağ olsun 10 şehidimiz var allah ailelerine sabır versin..
dedim ya bugün çok kötü bir gün..
bu sefer çıktım

canım verilmiş sadkanız varmış iyiki erken farketmişsin ama baya hızlıymışsın baksana okadr işi bitirmişsin insanlar bazen dalgın olabiliyor ben mesala eskiden hafızam çok kuvetliydi ama artık her şeyi unutuyorum gecen çaydanlığı ocaga koyup hastaneye hasta ziyaretine gidiyordum 7kilometre falan gittik benzinliğe girdik aklıma geldi geri eve geldik yani arkadaşım bizim bu huyumuzda aynı dalgınlık allah kötü şeyleri bizden uzak etsin
denizcim geçmiş olsun canım Allah göstermesin bi daha
yine de ucuz atlatmışsınız

benim de az önce eşim aradı bu gece geliyolarmış kazasız belasız inşallah:)))))

oh allah kazasız belasız kavuştursun canım

denizcim çok geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız dalgınlık işte Allah daha beterinden korusun
bebingcim iyi tatiller canım gelince nereye gittiğinizi anlatırsın havada burada çok kötü yağmur başladı umarım orda iyidir
mavicim seninde gözün aydın canım insan yalnız olunca sıkılıyor ama sen yalnız değilsin bebişinle birliktesin
sevimcim senin test günün ne zaman ona göre saymaya başlayalım

Şehitlerimize ben de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah ailelerine sabır versin çok zor çokkk

denizcim geçmiş olsun.allahdan szilere bişye olmamış,erkenden farketmeniz çok iyiolmuş.dikkat et tatlım üzülme.budefa farklı dolapyaptırırsınız hem değişiklik olur..

kızlar kafam o kadar ağırki yerimden kalkmak istemiyorum.ada uyansın bile istemiyorum,çok yorgunum.kociş bugün evde değildi,sabah 4de çıktı,adağı vardı hacı bektaşa gitti konyaya.yoldaymış,1 saate evde olur.

denizcigim bunlan gecmis olsun verilmis sadakiniz varmiski ucuz atlatmissiniz canim giden mal olsun canin sagolsun canim önemli olan sizin caniniza bisey olamamasi

sağol mavicim
amin inşallah kazasız belasız gelsinler

başımız sağ olsun 10 şehidimiz var allah ailelerine sabır versin..
dedim ya bugün çok kötü bir gün..
bu sefer çıktım

basimiz sagolsun canim allah herkese sabir versin

dünden beridir hiç giremedim dün akşam iş çıkışı eşimin işyerinin yemeği vardı paldır küldür hazırlanıp oraya gittik ama omuz ağrısı beni öldürdü neyse yemek sonu bi tane minoset içtim bugünde arkadaşım geldi eşiyle yemk falan yedik konu açıldı minoset plus içmeseydin dedi bi baktım minoset plus ve ben bundan 4 tane içtim 3 günde şimdide içimi korku aldı bişey olurmu diye yarın drumu arayıp sorucam ama yarına kadar biterim heralde bunu düşünmekten inş allahım bişey olmasın bebeğime....

Tatlım mrb,bence sakin ol,minoset plus cafein içerdiği için gebelere tavsiye edilmiyor.Ama içtiğin 3 hapın bir zararı olmaz,merak etme.Bir sürü kadın-doğum uzmanlarıyla çalışıyorum,daha önceden arkadaşım da içmişti,birsey olmadı.Yani o yüzden boşuna kendini ve fasülyeni üzme....

Kızlar,bu gece herkes kaçmış,kayıplarda...Denizcim,büyük kaza atlatmışsınız,ufacık bir dalgınlık,bazen büyük hasarlara yol açabiliyor.Ben dedim sana,üzerinizde büyük negatif enerji var diye.Çok şükür ki,size birsey olmadı.Maddi hasarla kaldı sadece.Bence bir hayır yapın...Ve olayı unutun.Allahım sizi korusun,tabii hepimizide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…