Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öslemim kayıplarda..Tahlili yaptırdı mı acaba???Yarın bir arayıp sorayım,çok merak ettim....

Sevimmmmm,sıkıntılı,yerinde duramayan arkadaşım benim,azıcık sabret.Anneliğin en büyük erdemlerinden biri de sabırmış...Kimsenin yapamadığını bak daha ufacık,miniminnacık bir embriyo nasıl yapıyor:)))

Melek,inşallah senin preseedler işe yaramıştır tatlım da,bizleri sevindirirsin.Ben senden umutluyum bu ay.Hem yumurtalarında çatlamıştı çatır çatır...Rabbim Ol dedikten sonra kim direnebilir ki...

tuanayım sağol canım yüreğime su serptin iiki varsın...iiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorum benim canımsınız...

NBNH,tatlım,sen nasılsın??Sıkıntılı doğumgünü kutlamaları ve endişeli ve gergin saatler geçirmişsin...Bunlar sınav hayatım....Biz de geçeceğiz bu sınavdan...

denizim çok ama çok geçmiş olsun canım cana gelmesin mala gelsin bi şekilde telafi edilir....

sevimcim azcık sabır canım bebek için ne acılara katlandın bi kaçgün yatmayada katlanabilrsin tatlım....

semracım adağınızı allah kabul etsin canım bu arada ii tatiller tatlım....

ii geceler canımın içleri kocaman öpüldünüz....

Nursimcim hiç ama hiç endişelenme.Rahat ol,stresinle bebeğini etkileme.Cafeinin bebeğinin üzerinde dejenerasyon yaratacak bir özelliği yok.Ama bebekleri gergin ve sinirli yapabiliyor,o yüzden kullanmaları istenmiyor...

Bebingcim,senin güzel bir tatile ihtiyacın vardı zaten tatlım.Umarım,arınmış,rahatlamış ve huzurlu bir şekilde dönersin tatilden.Ve yeniden duyarsın anne olma heyecanını ve anne de olursun inşallah...

Sermesttttt,hani msj atacaktın kendi ismini...Hayatım,kocacığınla her anın tadını çıkar,doya doya yaşayın birbirinizi....

Mavicim,seninde gözünaydın.Kocişin bu gece geliyormuş..Sizi çok özlemiştir şimdi ne güzel...Sizde doya doya giderin hasretinizi....

Burpun tatili yarın bitiyor....en erken pazartesi seslenir bize artıkk...Güzel olan herşey çabuk bitiyor..Ama acılarda,bekleyişlerde bitecek....Kavuşmalar yakın ve sıcacık...Ben öyle hissediyorum....

geçmiş gitmiş olsun canım atlatmışsın düşünme artık biz daha güzellerini yaşayacagız böyle günlerin inşallah

eşiiim yarın geliyo inşallah bi gelsin de burnundan getiricem kaç gündür tek başıma patladım valla

kavuştun mu kuzum eşine ben kavuştum darısı sana:)

zorlanmaya mı basladın taze annişim Allah kolaylık versın güç kuvvetin bol olsun adagınız da kabul olsun ınsallah

sermestcim eşinle gez toz vakit geçir her anın tadını çıkart inşallah sana bebiş bıraksın öyle dönsün:))

bugün gelir gelmez gezmelerde buldu adamcagız kendini
bol bol da ders çaloşıyoruz masallah bize

nursimcim sıkıntı yaratma kendıne bos yere
bişey olmaz Allahın izniyle
ben arkadasımdan biliyorum hamilelikte minosete izin veriyorlardı diye ama tabiki doktoruna danış
bi zararı olmamştır ferah tut yüreğini yegenin masallahı var içerde

sevimmm Allah sabırlar versin gülüm ya kendi derdimizin üstüne bir de milleti mi çektürüyorlar sana ne gereksiz huylarımız var milletçe neyin geçmiş olsunu ya insanı zorla strese sokacaklar illa

benim adet günümede az kaldi sali günü belli olacak preseed ise yarayip yaramadigi

dilerim ilk müjde senden gelir melekcim salıyı salla müjdenle :)

Sermesttttt,hani msj atacaktın kendi ismini...Hayatım,kocacığınla her anın tadını çıkar,doya doya yaşayın birbirinizi....

tuanayım atlamıs olabılırm senı attım sımdı

bebingcim tatillerdesin ohh keyfini çıkar misler gibi ohh..

biz de bugün kavustuk askımla birbirimize
bol bol gezdik eglendik simdi ıkımız de yorgun vaziyette
yatmadan bir gireyim göz atayım dedim atlayamıyorum artık burayı
içim elvermiyor aklım sizde

Melek,inşallah senin preseedler işe yaramıştır tatlım da,bizleri sevindirirsin.Ben senden umutluyum bu ay.Hem yumurtalarında çatlamıştı çatır çatır...Rabbim Ol dedikten sonra kim direnebilir ki...

insallah canim ya insallah inan benim icin bir mucize olur beklemek biraz zor saliyi esim hatta gidelim hastaneye kan testi yapalim dedi yok dedim sabir edecegiz saligününü bekleyecegiz dedim bakalim artik herseyin hayirlisi olsun

nursimcigim canim hic üzülme benimde bir arkadasim kullandi ve bisey olmadi canim icini ferah tut

şekerler canlarım nasılsınız bu resim çok kötü 11asker 11 ocağa ateş düşmüş allahım mekenlarını cennet etsin ailelerinede sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…