evet kızlar bomboş kalmış sayfa
bizde doğumgününe gittik geldik çoluk çocuk curcuna işte tam doğum günü pastası geldiğinde herkes çocuklarıyla koşturuyordu eşimin suratı asıktı sıkıldığı her halinden belliydi neyse bunu da atlattık inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım da biz çevremizdekilerden daha iyi anne baba olalım kıymetlerini bilelim
eşiiim yarın geliyo inşallah bi gelsin de burnundan getiricem kaç gündür tek başıma patladım valla
kızlar kafam o kadar ağırki yerimden kalkmak istemiyorum.ada uyansın bile istemiyorum,çok yorgunum.kociş bugün evde değildi,sabah 4de çıktı,adağı vardı hacı bektaşa gitti konyaya.yoldaymış,1 saate evde olur.
sermestcim eşinle gez toz vakit geçir her anın tadını çıkart inşallah sana bebiş bıraksın öyle dönsün:))
dünden beridir hiç giremedim dün akşam iş çıkışı eşimin işyerinin yemeği vardı paldır küldür hazırlanıp oraya gittik ama omuz ağrısı beni öldürdü neyse yemek sonu bi tane minoset içtim bugünde arkadaşım geldi eşiyle yemk falan yedik konu açıldı minoset plus içmeseydin dedi bi baktım minoset plus ve ben bundan 4 tane içtim 3 günde şimdide içimi korku aldı bişey olurmu diye yarın drumu arayıp sorucam ama yarına kadar biterim heralde bunu düşünmekten inş allahım bişey olmasın bebeğime....
evet canım geçmş olsuna geliyolarmış bana göre çok saçma ya rahat bıraakın beniiiiiiiiiii sonra gözün aydıan gelin doğru olmazsa zaten gelip sormayın bile ay ne gıcık bi ortam ya önce geliyolar üzülme canım bak busefer tutcak sonrada tutmayınca olsın kızm olur diye üzülüyorlarmış numarasına yatıyolar bide acımaları yokmu olmazsa benim hastaneden doğruca bi otele yerleşmem kimseyle görüşmemem lazım aslında buraya dönmek bile istemiyorum ya bugün acayiğ negatifim aslında hep pozitif düşüne herşeyi gırgıra vuran biriyim ama niye böyle oldum bilmiyorum dr 2gün yat dedi mavimde sonra agır iş yapmadan gez geri yat uzan falan filan işte ama bneim başımdaki gardiyan izn vermiyo kalkmama o bahceye gidince kaçamak yapıyorum pcye geçiyorum kitap okumaya çalışıyorum oda olmuyor beynimin dolu oldugundanmı ne tam 3tane kitabı en az 25. sayfasına kadr okudum bugün ama sonra sıkılıp attım degiştirdim baska kitap vadideki zammbak masanın üstünde ölümsüz sepahanın üstünde secret sırmış çekim yasasıymış ne düşünürsem o olcakmış oda koltugun üstünde bebingim sana özelden atacagım nomu özlemden güzel bi haber alamıycaz heralde yoksa şimdiye kadar verirdi burp adet oldumu acaba oh bebingim burpum tatilin tadını çıkarın canlarım
benim adet günümede az kaldi sali günü belli olacak preseed ise yarayip yaramadigi
Sermesttttt,hani msj atacaktın kendi ismini...Hayatım,kocacığınla her anın tadını çıkar,doya doya yaşayın birbirinizi....
Melek,inşallah senin preseedler işe yaramıştır tatlım da,bizleri sevindirirsin.Ben senden umutluyum bu ay.Hem yumurtalarında çatlamıştı çatır çatır...Rabbim Ol dedikten sonra kim direnebilir ki...
dünden beridir hiç giremedim dün akşam iş çıkışı eşimin işyerinin yemeği vardı paldır küldür hazırlanıp oraya gittik ama omuz ağrısı beni öldürdü neyse yemek sonu bi tane minoset içtim bugünde arkadaşım geldi eşiyle yemk falan yedik konu açıldı minoset plus içmeseydin dedi bi baktım minoset plus ve ben bundan 4 tane içtim 3 günde şimdide içimi korku aldı bişey olurmu diye yarın drumu arayıp sorucam ama yarına kadar biterim heralde bunu düşünmekten inş allahım bişey olmasın bebeğime....
dilerim ilk müjde senden gelir melekcim salıyı salla müjdenle :)QUOTE]
insallah sermestcigim sizlere güzel bir haber veririm sali günü dananin kuyrugu kopacak artik:)))
biz de bugün kavustuk askımla birbirimize
bol bol gezdik eglendik simdi ıkımız de yorgun vaziyette
yatmadan bir gireyim göz atayım dedim atlayamıyorum artık burayı
içim elvermiyor aklım sizde
gözün aydin hayatim kocanla bol bol hasret gider canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?