Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim mavim gözünüz aydın canlarım kocişle eğlenin özlemim nerdesin ya kız yoksa hamilesinde sevinçten unuttunmu bizi inş öyledirbebingim tatilin tadını çıkar

bugün daha iyiyim galiba dünki snirim 11askerden dolayıyıdı normalde 1paket sigarayı devirmiştim içmeyince başıma vurdu bugün biraz ayaklanmam lazım bahceye gider gelirim yavaş hareket ederim sakın kızmayın ha dr 2günden sonra ayaklan demişti yoksa kabız olursun demişti gerçi o olayı ben yumurtaları büyütüklerinde başlamıştımya semram hacı bektaş kırşehirde degilmi konyadaki mevlana kesin benimkide adamıştır hacı bektaşa o çok inançlıdır bu konulara her gittiği türbeye kurban adar benle evlenmeden öncede öyle yapmıştı bizimköydeki türbeye 2tane adamıştı tokattakine de 1 götürüp kestik allah kabul etsin canım adağınızı

nbnh canımbenim test tarihim 29da ben diyorumki ben 27sinde yapayım evlilik yıldönümüz belki güzel bir hediye alırım pozitif çıkarda bende bu hediyeyi eşimle paylaşırım sizce ne yapıyım bu sfer kesin olcak en azından öyle olmasını istiyorum kötü düşünmek istemiyorum tutuncak bebeğim

günaydın heerkese..bugün bebişimi ben banyo yaptırdım,artık öğrenmek istiyorum.kızlar adağımız kesildi,sağolun.allahsizlerede nasipetsin.ama bizim daha 3 tane daha adağımız var.kocişheryere adak adamış:)

11 şehitimiz için hepimizin başı sağolsun,ne vicdan ya..evlat yetiştirmek,büyütmek bu kadarmı basit.lanet olsun böyle insanlara.

kızlar eskiden bizim burda bi arkadaşımız vardı ya geçen sene.boncuk85.benimle aynı zamanda hamile kalmıştı,hatta benden 3 hafta gerideydi.ikiz bebek bekliyordu.33. haftada doğum yapmış ve bebeklerinden birini kaybetmiş.allah yardımcıs olsun,onu içinde hissetmen bile kaybettiğin zaman evlat acısı yaşaman demek.çok zor bişey.allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

nursimcim korkma bişey olmaz,ama ağrı kesici falanda olsa çok zor durumda kalmadıkça kullanma.ben hamileliğimdesadece bikaç kez pastil kullandım,onun dışında ağrılarım olmadı.

günaydın fıstıklar nasılsınız...malum şehit haberleri geldikçe çok üzülüyoruz bir evlada sahip olmak çok zor ama kaybetmek çokmu kolay olmalı böyle o annelerin babaların yüreği nasıl dayansın onlarla biçok anıları varken....allahım yardımcıları olsun aileelerine sabır ve dayanma gücü versin...

sağolun fıstıklar içime su serptiniz...bugünde benim eşim yok mesaiye gitti akşama kadar yalnızım ama yatıcam kaç gündür ağrılardan çok zor uyuyordum bugün acısını çıkarıcam..

sağol nursimcim evet cana geleceğine mala gelsin..sağlık olsun napalım
Burpun tatili yarın bitiyor....en erken pazartesi seslenir bize artıkk...Güzel olan herşey çabuk bitiyor..Ama acılarda,bekleyişlerde bitecek....Kavuşmalar yakın ve sıcacık...Ben öyle hissediyorum....
inşallah tuanayım döktürmüşsün yine ..inşallah gzüel günler bizi bekliyor..
Bende çıkayım artıkkkk,hepinizi çok seviyorum,herkese iyi geceler.....
bizde seniiii:))
insallah canim ya insallah inan benim icin bir mucize olur beklemek biraz zor saliyi esim hatta gidelim hastaneye kan testi yapalim dedi yok dedim sabir edecegiz saligününü bekleyecegiz dedim bakalim artik herseyin hayirlisi olsun
hayırlısı olsun melkecim..ama olmazsa da üzülme tamam mı herşeyde hayır var..
inşallah bugün olmazsa yarın olacak..
bende adet olacağım aksık ağrılarım başladı artık üzülmüyorum bile..
şekerler canlarım nasılsınız bu resim çok kötü 11asker 11 ocağa ateş düşmüş allahım mekenlarını cennet etsin ailelerinede sabır versin
aminn..allah kimseye yaşatmasın..bir evlat kolay mı yetişiyor ..
sen bilirsin sevmcim 27 si transferin kaçıncı günü olacak..çok erken olursa yaptırma testi..geç olsun güç olmasın ama değil mi..
hem de ne lanet..kahrolsun hepsi..allah belalarını versin inşallah..dünden berei bela okumaktan günaha girdim..
çok üzüldüm semra ya..tuanayla burpun yanından dönerken konuştuk daha doğurdu mu acaba diye...allah geride kalana uzun ömür versin inşallah...minik meleğine de allah rahmet eylesin..nasıl olmuş doğum esnasında mı sonra mı olmuş?

aminnn..nasıl dayanacaklar tv de cenaze töreni izlerken kahroldum şu anda hepsi çocuklarının tabutunu izliyor tv den ve bekliyorlar baba evine gelsin diye..en büyük acı evlat acısı olsa gerek..

Son düzenleme:

cok aci bisey insanin canindan can gitmesi allahim bol sabir versin o aileye baslari sagolsun nasil olmus canim sebebi neden biliyormusun?

kızlar boncukla konuştuk ama detayını soramadım.içimden sormak gelmedi,ama gebeliği iyi ilerliyordu sanırım erken doğum sebebiyle kaybetmiş olmalı.

slm kızlaaaar
kociş geldi geciktim bugün
kahvaltı ortalık derken bu saate geldik
az dolanıym uğrarım yine
kimsecikler yok yine

üüüf yaaa valla böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ve korkuyorum
ben de rüyamda benzer şeyler gördüm gerçek gibiydi ağlayarak uyandım
Allah tan eşim gelmişti yalnız olsam toparlanamazdım heralde

çıkıyorum ben kızlar görüşürüz

melekcim cicilerimiz geldi.seni aradım amacevbap vermedin.5 defa çalıp sonra ses gelmedi.çok teşekkür ederiz,herşey çok cici.ist.a gelirsen inş. birlikde gezerken giydiririm kızıma.allah sana dahada güzellerinikendi çocuğuna almayı nasip etsin inşallah.

kızlar az önce burda bir fırtına koptu ödümüz patladı.balkonda çamaşırlık b,ruçtan bir uca uçtu.anlayamadık neydi.dünyanın sonu geliyor sanırım.

denizcigim dün gecen nasil gecti canim eglendinizmi?
güzeldi canım..adaşımvar 2 yaşında tiyze tiyze diye uyuttuk sonra okey falan oynadık günün konusu benim çıkarttğım yangındı tabi..:))gece 3 te geldik sabah ezanıyla uyumuşuz..
kızlar az önce burda bir fırtına koptu ödümüz patladı.balkonda çamaşırlık b,ruçtan bir uca uçtu.anlayamadık neydi.dünyanın sonu geliyor sanırım.

allah korusun canım ya..neten baktım bende trakya istanbul yağışlı diyordu geçer 1-2 güne inşallah..havalarda sapıttı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…