canım verilmiş sadkanız varmış iyiki erken farketmişsin ama baya hızlıymışsın baksana okadr işi bitirmişsin insanlar bazen dalgın olabiliyor ben mesala eskiden hafızam çok kuvetliydi ama artık her şeyi unutuyorum gecen çaydanlığı ocaga koyup hastaneye hasta ziyaretine gidiyordum 7kilometre falan gittik benzinliğe girdik aklıma geldi geri eve geldik yani arkadaşım bizim bu huyumuzda aynı dalgınlık allah kötü şeyleri bizden uzak etsin
sağolun kızlar verilmiş sadakamız varmış gerçekten daha kötü şeyler olabilirdi..denizcim çok geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız dalgınlık işte Allah daha beterinden korusun
bebingcim iyi tatiller canım gelince nereye gittiğinizi anlatırsın havada burada çok kötü yağmur başladı umarım orda iyidir
mavicim seninde gözün aydın canım insan yalnız olunca sıkılıyor ama sen yalnız değilsin bebişinle birliktesin
sevimcim senin test günün ne zaman ona göre saymaya başlayalım
aminn...çook zor allah kimseye yaşatmasın bu acıları..Şehitlerimize ben de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah ailelerine sabır versin çok zor çokkk
sağol canım yaptırdığımız yere sadece kapakları değiştirelim diyoruz..bakalım artık nasıl olursa..denizcim geçmiş olsun.allahdan szilere bişye olmamış,erkenden farketmeniz çok iyiolmuş.dikkat et tatlım üzülme.budefa farklı dolapyaptırırsınız hem değişiklik olur..
allah kabul etsin eşinin adağını..kızlar kafam o kadar ağırki yerimden kalkmak istemiyorum.ada uyansın bile istemiyorum,çok yorgunum.kociş bugün evde değildi,sabah 4de çıktı,adağı vardı hacı bektaşa gitti konyaya.yoldaymış,1 saate evde olur.
sağol canım ya zaten sonra kafa çalışınca iyi ki bize birşey olmadı diyoruz ama o zaman insan şoka giriyor..denizcigim bunlan gecmis olsun verilmis sadakiniz varmiski ucuz atlatmissiniz canim giden mal olsun canin sagolsun canim önemli olan sizin caniniza bisey olamamasi
basimiz sagolsun canim allah herkese sabir versin
dünden beridir hiç giremedim dün akşam iş çıkışı eşimin işyerinin yemeği vardı paldır küldür hazırlanıp oraya gittik ama omuz ağrısı beni öldürdü neyse yemek sonu bi tane minoset içtim bugünde arkadaşım geldi eşiyle yemk falan yedik konu açıldı minoset plus içmeseydin dedi bi baktım minoset plus ve ben bundan 4 tane içtim 3 günde şimdide içimi korku aldı bişey olurmu diye yarın drumu arayıp sorucam ama yarına kadar biterim heralde bunu düşünmekten inş allahım bişey olmasın bebeğime....
Kızlar,bu gece herkes kaçmış,kayıplarda...Denizcim,büyük kaza atlatmışsınız,ufacık bir dalgınlık,bazen büyük hasarlara yol açabiliyor.Ben dedim sana,üzerinizde büyük negatif enerji var diye.Çok şükür ki,size birsey olmadı.Maddi hasarla kaldı sadece.Bence bir hayır yapın...Ve olayı unutun.Allahım sizi korusun,tabii hepimizide...
nursimcim bak tunayda söyledi için rahat olsun..içmezsin send ebir daha doktorun sana uygun ağrı kesici söyler..allahın izniyle hiçbirşey olmaz..
sağol tuanayım evet söylemiştin ben zaten sen söyledikten sonra birşeyler yapmaya karar vermiştim ..inşallah kısmet olursa en kısa zamanda yapacağım bir hayır...
sağol nursimcim evet cana geleceğine mala gelsin..sağlık olsun napalımdenizim çok ama çok geçmiş olsun canım cana gelmesin mala gelsin bi şekilde telafi edilir....
sevimcim azcık sabır canım bebek için ne acılara katlandın bi kaçgün yatmayada katlanabilrsin tatlım....
semracım adağınızı allah kabul etsin canım bu arada ii tatiller tatlım....
ii geceler canımın içleri kocaman öpüldünüz....
inşallah tuanayım döktürmüşsün yine ..inşallah gzüel günler bizi bekliyor..Burpun tatili yarın bitiyor....en erken pazartesi seslenir bize artıkk...Güzel olan herşey çabuk bitiyor..Ama acılarda,bekleyişlerde bitecek....Kavuşmalar yakın ve sıcacık...Ben öyle hissediyorum....
bizde seniiii:))Bende çıkayım artıkkkk,hepinizi çok seviyorum,herkese iyi geceler.....
hayırlısı olsun melkecim..ama olmazsa da üzülme tamam mı herşeyde hayır var..insallah canim ya insallah inan benim icin bir mucize olur beklemek biraz zor saliyi esim hatta gidelim hastaneye kan testi yapalim dedi yok dedim sabir edecegiz saligününü bekleyecegiz dedim bakalim artik herseyin hayirlisi olsun
aminn..allah kimseye yaşatmasın..bir evlat kolay mı yetişiyor ..şekerler canlarım nasılsınız bu resim çok kötü 11asker 11 ocağa ateş düşmüş allahım mekenlarını cennet etsin ailelerinede sabır versin
sen bilirsin sevmcim 27 si transferin kaçıncı günü olacak..çok erken olursa yaptırma testi..geç olsun güç olmasın ama değil mi..nbnh canımbenim test tarihim 29da ben diyorumki ben 27sinde yapayım evlilik yıldönümüz belki güzel bir hediye alırım pozitif çıkarda bende bu hediyeyi eşimle paylaşırım sizce ne yapıyım bu sfer kesin olcak en azından öyle olmasını istiyorum kötü düşünmek istemiyorum tutuncak bebeğim
hem de ne lanet..kahrolsun hepsi..allah belalarını versin inşallah..dünden berei bela okumaktan günaha girdim..günaydın heerkese..bugün bebişimi ben banyo yaptırdım,artık öğrenmek istiyorum.kızlar adağımız kesildi,sağolun.allahsizlerede nasipetsin.ama bizim daha 3 tane daha adağımız var.kocişheryere adak adamış:)
allah kabul etsinn.yerim ben kuzucumu banyo da yapmış..ay en tatlıdır banyo yaparken bayılırım ben çocuk yıkamaya yeğenlerimi hep ben yıkardım..kendimin olsa sudan çıkarmam çocuğu..
11 şehitimiz için hepimizin başı sağolsun,ne vicdan ya..evlat yetiştirmek,büyütmek bu kadarmı basit.lanet olsun böyle insanlara.
çok üzüldüm semra ya..tuanayla burpun yanından dönerken konuştuk daha doğurdu mu acaba diye...allah geride kalana uzun ömür versin inşallah...minik meleğine de allah rahmet eylesin..nasıl olmuş doğum esnasında mı sonra mı olmuş?kızlar eskiden bizim burda bi arkadaşımız vardı ya geçen sene.boncuk85.benimle aynı zamanda hamile kalmıştı,hatta benden 3 hafta gerideydi.ikiz bebek bekliyordu.33. haftada doğum yapmış ve bebeklerinden birini kaybetmiş.allah yardımcıs olsun,onu içinde hissetmen bile kaybettiğin zaman evlat acısı yaşaman demek.çok zor bişey.allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
nursimcim korkma bişey olmaz,ama ağrı kesici falanda olsa çok zor durumda kalmadıkça kullanma.ben hamileliğimdesadece bikaç kez pastil kullandım,onun dışında ağrılarım olmadı.
günaydın fıstıklar nasılsınız...malum şehit haberleri geldikçe çok üzülüyoruz bir evlada sahip olmak çok zor ama kaybetmek çokmu kolay olmalı böyle o annelerin babaların yüreği nasıl dayansın onlarla biçok anıları varken....allahım yardımcıları olsun aileelerine sabır ve dayanma gücü versin...
kızlar eskiden bizim burda bi arkadaşımız vardı ya geçen sene.boncuk85.benimle aynı zamanda hamile kalmıştı,hatta benden 3 hafta gerideydi.ikiz bebek bekliyordu.33. haftada doğum yapmış ve bebeklerinden birini kaybetmiş.allah yardımcıs olsun,onu içinde hissetmen bile kaybettiğin zaman evlat acısı yaşaman demek.çok zor bişey.allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
nursimcim korkma bişey olmaz,ama ağrı kesici falanda olsa çok zor durumda kalmadıkça kullanma.ben hamileliğimdesadece bikaç kez pastil kullandım,onun dışında ağrılarım olmadı.
sağolun fıstıklar içime su serptiniz...bugünde benim eşim yok mesaiye gitti akşama kadar yalnızım ama yatıcam kaç gündür ağrılardan çok zor uyuyordum bugün acısını çıkarıcam..
güzeldi canım..adaşımvar 2 yaşında tiyze tiyze diye uyuttuk sonra okey falan oynadık günün konusu benim çıkarttğım yangındı tabi..:))gece 3 te geldik sabah ezanıyla uyumuşuz..denizcigim dün gecen nasil gecti canim eglendinizmi?
kızlar az önce burda bir fırtına koptu ödümüz patladı.balkonda çamaşırlık b,ruçtan bir uca uçtu.anlayamadık neydi.dünyanın sonu geliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?