Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
izmirdeki bayanlar irenbeye gidin orası çok ii bir tüp bebek merkezi benim doktorum var aral özbaldı çok ii bir doktor tayin çıkınca yarım bıraktım ordaki tedavimi ama siz kesin gidin oraya ben çok memnun kaldım

hepimizin en kısa sürede olsun inşallah.ama hayırlıysa olsun.sebepli sebepsiz farketmiyor.hepimiz aynı yoldayız.aynı acıları paylaşıyoruz.umarım mutluluğu da paylaşırız.

Burp şimdi ben senin kafanı kıracağım,ağzını burnunu dağıtacağım.Yaa nerde olumsuzluk var,cımbızla çekip çıkarıyorsun.Kızım artık akışına bıraksana.Bu noktadan sonra yapabileceğin hiçççç birşey yok,olumlu düşünmekten başka.Olumsuzu hep düşündün,ne oldu,oturdun k..nın üstüne.Şimdide,hamileymişsin gibi düşün.Son ana kadar öyle düşün,bakalım,hormonların nasıl tepki verecek.Öteki türlüsünü zaten denedin,şimdi de bu türlüsünü dene,kızdırma beni beeeee.....

Görkemli,mrb tatlım.Biz ızmirliler ağırlıktayız bu forumda,ne güzel....Bazı Ege bölgesinden arkadaşlarda var burada ama olsuuuuuunnn ızmirimin yerini hiçbirşey tutamaz....bayanssulusmile

Ben ırenbeden Refik keleşe gidiyordum.ırenbenin bütün doktorları iyidir.

ayyy ayyy şu kadınların çektiği acı yaa oh erkekler rahat yan gel yat her sıkıntıyı her acıyı biz çekiyoruz onlar rahat

izmirli umutlu savaşçılar...ve diğerleri:))neyse kızdırmayalım arkadaşları.zaten yeni katıldım aranıza sonra dagdan geldi bağdakini durumu olmasın benimki.sen kıdemlisin.sana kızmazlar.bu arada irenbede dilek hanıma gitme de kime gidersen git.kadın resmen servet avcısı.

gerçektenmi ii bak ben o die gittim aral beyin hastası oldum şanslıyım o zamn görkem desene bu konuda

ya haklısın tuanay evet bu haftasonu öiag haftasonu ilan ediyorum bu arada anacım sizde öğrenin öiag benim adetimin ilk günüdür özel ilgi ve alaka günüdür eşim inatla bunu uygulamak istemesede ogün bana herşey serbesttir hertürlü kaprise ehliyetim vardır her türlü emri buyurma ehliyetide otomatik olarak geliyor eşim her seferinde o günü diğer günlerden farksı kılmaya çalışsada benim hormonlarım itibarı ile bu mümkün olmuyor helede ağrım varsa ki ağrıdan halıya yapışıp halıyı tırmıkladığımı bilirim işte ozaman vay onun haline :)))) garibim hafta içine denk gelirse kendini şanslı hissediyor şiddetle tavsiye olunur
yaa kocalarında biri polis biri asker hanaaaam gelip dövecekler beni yaaa

isabet olmuş ezmagcım.o kadının sadece adı var.gerisi fos.sen ne durumdasın.hangi aşamadasın

ah cnm ah hangisini anlatıyım 2 sene evliyim 1 senedir uğraşıyorum 4 kere klomen çatlatma iğnesi olmadı izmirden sivasa tayin burdada aşılama yaptırdım 2 ay önce kanda gebelik çıktı daha sonra tutunamamış düştü şimdi yine aşılama çarşamba günü oldum beklemedeyim 18 de belli olucak cnm işte byle
cnm sen ne durumdasın?

canım ya umarım bu sefer tutunur sana.pozitif ol.ben 2 aşılama oldum.tutmadı.2 ay sonra tüp deniycez

bende cnm
inş hepimizki tutunurda hayırlı bir evlat sahibi oluruz bende yemek yiyeceğim sonra görüşürüz kendine iyi bak Allaha emanet ol bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…