Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o zamandan beri ben de uğraşıyorum.onun üstüne bende bir aşılama daha oldum.tutmadı.şimdi tüp yapacağız.zaman geçiyor biz telaşımızdan anlamıyoruz.

Sayfalar çok ilerlemiş gerçekten,böyle kalabalık olmak çok hoş.ınsan yalnız olmadığını hissediyor,diyor ki aaa tek ben değilmişim bebek sahibi olmak isteyipte olamayan,tek ben ağlamıyormuşum vs..Ama bizler hep birlikte destek olduk,dost olduk,yüzlerimizi görmeden dertlerimize ortak olduk,umarım hep birlikte güzellikleri de paylaşırız.

Burp çok sevindim e2 gelişmene.Sabah güzel haberi bekliyorum derken yanılmamışım yani.Hayırlısı olsun bakalım.Merak etme dua edeceğim....

valla yerim seni ben burp cum o tatlı dilini yesinler senin oh be nnezamandır esprilerinden mahrum dum

ben seni yerim asıl gelecek hafta öyle bir strese gireceğimki bir ay hayır gelmez artık benden son moral kırıntılarımın tadını çıkarayım dedim

okuoku bititremedim valla...

nasılda kaynatmıslar yoklugumda kıskanmadım desem yalan olur..

hehe tahmin etmiştim zatii

kızlar mavimiz taitlde ailesinin yanında istanbulda neti yok bize söyledi giremeyecegini yani iznili bugun yarın döner artık

bende diyorum kesin ben birşey atladım yoksa bebing paralardı kaydirigubbakcemile

aklinialirimsmile
siz nasolsa geri döniceksiniz
ozaman görüşücez....
ben yokken kaynatmak nasılmış

tamam tamam çek silahını

valla her meslek grubu varmıs sırtımız yere gelmez bizim

demek kii infertilite her meslek grubunun sorunukaydirigubbakcemile3

istatikçimizde var ne cadısın sen yaa:))

bu ananas ne işe yarıyor.
tuanay da sürekli yiyin diyor yesek mi ki
hiç de denemiyorum su söylenenlerisempatiksalakcinni

ay ne biliim yumurta geliştiriciymiş tutunmayı sağlıyormuş itilmeyi ve kakılmayıda sağlıyormuş valla ben bu ay sonucu bir alayım eğer negatifse ki gidişat öyle gösteriyor resmi olarak açıklama yapacağım koca aylardır hatta yıldır keçiboynuzu pekmezi ve kürü yapıyor ben soğan yaptım şimdi incir ve ananas yiyorum çörekotu bal tarçında yiyorum yani benim sonucuma göre kocakarı ilaçlarını dener yada denemezsiniz

kızlar gitmiştim ama geri ggeldim.malesef biz cocuk yapmayı bilmiyormusuz.ben öğrendim sizde öğrenmek istiyorsanız face e bakın paylaştım....

ben bunu izlemiştimde ya hamile hatun çok itici yaa yaşlımı nee

2 tane oldum.biri ekimde biride ocakta oldum.sende sorun neydi arkadaşım.ben sebepsiz umutluyum:))2007 de 9 haftalık bir düşüğüm var.ondan beri gelmiyor kerata.bizi bir sürü strese soktu.

Ezmag,siz ızmirdemiydiniz?Ben de ızmir'de yaşıyorum.ızmirin insanı farklı olur,sıcakkanlı ve güzel olur.Kimse darılmasın ama bu böyledir,farklıyızdıraklinialirimsmile

tuanayım bi ucan tekme aatarım görürsün sen....

valla bizdede bi sorun yok görünürde sen bi kere basarmısssın hamile kalmayı olur innşallah...en kısa zamanda görkemli

tuanaycım bende sevinmiştim denizin mesajı okuyana kadar demekki e2 yüksek olsada kumurtalar kaliteli olmuyormuş hönk sucuğa kıracam bunları sucuğa

Ezmag,siz İzmirdemiydiniz?Ben de İzmir'de yaşıyorum.İzmirin insanı farklı olur,sıcakkanlı ve güzel olur.Kimse darılmasın ama bu böyledir,farklıyızdıraklinialirimsmile

cnm ben izmirli değilim ama orda 1.5 sene kaldım sivasa tayin çıktı cnm evet çok ii ve güzel oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…