Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah sonunu hayır etsin özlemcim..inşallah ağustos ayında güzel ahberler alacağız ardından eylül ayında kalabalığız tüp ebbek yaptıracak peş peşe güzel haberler vereceğiz..
benim ksı protokol olmuştu özlemcim nursimcim anlatmış zaten..doktorun en iyi yolu çize senin için inşallah..
ah şu aksilikler olmasa geçmiş olsun tatlım neyse ki ucuz atlatmışsınız..
sağol bebingcim sana da tekrar geçmiş olsun....
canımmm inşallah burpcum ya tuanay aradı deli gibi açtım pc yi..inşallah tuanayımın söyledikleri çıkacak..bu sefer olacak allahın izniyle..daha 3 saat var ya zaman geçer mi..
klava:klava:
geliyor zopalar ama aaa olmaz ki bak güzel şeyler oluyopr topiğimizde inşallah burpumda verecek güzel haberi..ardından da sen olumsuzluğua yer yok....ben de senin kadar olumsuz başlardım hnep tedavilere ama temmuzda hiç olamdığım kadar mutlu oolumlu ve bur sefer olacak diyerek başlayacağım...sende inan bu sefer olacak..
klava:klava:
HOBAREYYYYYYYYe az kaldıhihoyyyt

inşallah tuanayım ya..hemde ne hobareyy..

bebingcim evet bazen zorlanıyor insan ama yinede herşeyini kendim yapmak istiyorum,babamız yanaşıyor ama avcunu yalıyor:)zamanla hevesimi aldıkdan sonra onadagörev vericem merak etme.gece uyku sorunu dışında bebekle ilgilenmek çok zevkli.

of of 7 kişiyiz
yaa adet olamsaydım şimdi nasıl dua ederdim ama allahım içimi biliyor çook mutluyum ama kesinleşince sevinçten çıldırırım herhalde..

3 saat mi tuanay seni filan arayıp haber verecek di mi aksama kadar giremezse nasıl bekleriz di mi ama
bende ararım da bi de sonuc kotu olursa dayanamam....

guzeldir tabi semracım guzel olmaz mı kookussu yeter sen buyuttun içinde onu.
babasına izin ver yazık adama.canım benim mutluluğunuz daim olsun ne zaman gidiyorsun akçaya

bakın bu özleden atılan mesajlar için acıklama yapın kafanızı kırarım
herşeyi acıklayın demiyorum ama merak ediyorum ben

iyim tatlim cok ama cok heycanliyim bugün brup yarinde ben veririm insallah o güzel haberleri bitanem senden nbr? adacigim boncugum nasil?

ne güzel olur biliyor musun süper ötesi olur kendi olsa ancak bu kadar sevinebilirim..sırayla tek tek hepimiz vereceğiz bir gün sonra doğumlar olacak zaman geçecek sıra çocuk büyütme muabbetleri alacak ..

bebingim cuma günü annemlerle gidicem muğlaya,ordan taşınma işi nezaman olur tam bilmiyorum.yine 1 ayı alır heralde akçaylatanışmamız:)

kızlar ben kaçıyorum ada uyurken işlerimi hallediyim.buarada kayınvalidem bugün gidiyor.annem kaldı bitek,ondanda ayrılmıcam bu yaz.artık sonbaharda kafamı dinlicem

hadi burp aglamaktan fena oldum ben inş allahım inş ne olur bu kulunun sesini duy burpum inş sen hamiledirsin tabi benimkide tutar şu buluşmayı ikimizde karnımızı tokuşturark geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…