Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kolay gelsin semracım güzel bir yaz geçirin ada masalla:))
bene çıktım ama topik açık duşa girecğim çok sıcak .. arkadaşıma gideceğim ama gitmeden gelirim yine..
güzel haberler bulmak dileğiyle..

Melekcim,sesini duymak çok güzeldi,senden de güzel haberler yakındır inşallah arkadaşım...

ya kızlar ben öyle umutsuz düşünmem hep olcak derim ama bu ilaçlarmı yoksa süreçmi yoksa 4.olmasımı bidaha tedavi yapmıycak olmammı beni gergin yaptı işte ne biliyim ama kızım benle inanıyorum olcak kendime getrdiniz beni sağolun

8kişiyizzzzzzzzzzzz
dilşat diye iride okuyor hadi burpum inş kızlar ben çok duygulandım ya bebingim inş seninkide gelmez karşılıklı güzel haberler verirsiniz ay ben burda göbek atarım tanyeliyle asena bile yetişemez hızıma vallaha

bakın bu özleden atılan mesajlar için acıklama yapın kafanızı kırarım
herşeyi acıklayın demiyorum ama merak ediyorum ben

merakli kusum benim:))))))

ne güzel olur biliyor musun süper ötesi olur kendi olsa ancak bu kadar sevinebilirim..sırayla tek tek hepimiz vereceğiz bir gün sonra doğumlar olacak zaman geçecek sıra çocuk büyütme muabbetleri alacak ..

insallah canim bu dostlugumuz uzun yillarca sürer ve gün olur hepimiz bir araya toplaniriz

bebingim cuma günü annemlerle gidicem muğlaya,ordan taşınma işi nezaman olur tam bilmiyorum.yine 1 ayı alır heralde akçaylatanışmamız:)

semracigim insallah akcayi begenirsin tatlim benim hosuma gitmemisti ama gerci ben canliligi seviyorum orasida bana cok sakin gelmisti

Melekcim,sesini duymak çok güzeldi,senden de güzel haberler yakındır inşallah arkadaşım...

güzelim benim inan bende cok mutlu oldum insallha geldigimizdede yüz yüze görüsürüz

merhaba kızlar şuana kadar ki en kalabalık sayfa bu sayfa ne kadar güzel herkes burda nie daha önce girmemişim ben bu sayfaya tüh:)Geçmişi okuyup sizi tanımaya çalışıyodum.Ben kendımden bahsediyim biraz 3 yıllık evliyim eşimde sperm hareket ve morfolojı sorunu var bu ay ilk aşılamamızı olacaz yarın kontrole gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı şimdilik bu kadar ben yine geçmişi okumaya devam ediyim.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin en yakın zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri inşşşşşşşşşş.

dilşad en yakın zamanda sende bebişine kavusursun inş.hepimizin burda farklı sorunları var birbirimize destek oluyoruz.çok guzel bi arkadaslıgımız var Allah bozmasın.

NBNH,tatlım,sen nasılsın??Sıkıntılı doğumgünü kutlamaları ve endişeli ve gergin saatler geçirmişsin...Bunlar sınav hayatım....Biz de geçeceğiz bu sınavdan...

evet canım bu sıralar bir yoğunluk var arkadaşlarla buluşmalar yemekler sıkıldım valla bu hafta da bir gün biz çağıracağız arkadaşları sonra kimseyi çağırmıyacağım biraz rahat edelim değil mi
sınavda yaklaşıyor stres olmaya başladım bende çok çalışmam lazım çokk
sen nasıl çalışabiliyormusun canım

canım kaçıncı günün oluyor çok da erken yapma bence bebiş varsa bile çıkmayabilir moralini bozma boşu boşuna

NBNH canım sen neler yaptın ? sınava az kaldı nasıl gidiyor bakalım?

özlemcim çalışmaya çalışıyorum ama bakalım sonucu nasıl olacak
seninde negatif çıkmış sonucun hayırlısı olsun canım
çabuk da adet olmuşsun geç kalmadan hayırlısıyla başlarsın tedaviye
bizde aynı zamanlarda adet oluyorduk geçen ay çok geç kalmıştı bu ay zamanında olurum inşallah

burp dan müjdeli haber bekliyormuşuz sayfaların hepsini okumadım ama şöyle bir burpun haberini bulup okudum hadi hayırlısı bekliyoruz heyecanla

dilşad hoşgeldin emin ol bizi tanıdıkça daha çok bağlanacaksın 1 yıla yakındır beraberiz..
tedavind ehayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur kavuşursun meleğine..

kızlar çoştunuz anam topikte bereket varrrrrrr dilşat hoş geldin nbhn canım 27si 10günüm oluyor ozamn çıkar 8günü bile çıkıyor belkide yaptırmam belkide kırmızılar 26sında teşrif eder

hepinize çok tşk ederim kızlar çok hoşbuldum valla:) biraz okudum geçmişi aranızda ki muabbet çok güzel allah bozmasın bende aranıza katılmaktan çok memnun olurum.

ay zaten duygusalım ağlamaya yer arıyorum

burp ta mı hamile şimdi
2 testte yanlış göstermez kızlar preseed de kullanmıştı
nasıl sevindim yemin ederim ağlıyorum tüylerim diken diken oldu yaaaaaaa

ywerleşme kanaması falandır oo
dilerim hamiledir ve sevimden önce bi pozitif daha görürüz
aaayyyyyyy hamile gerçekten yaaaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızzlar hemen 3 te arayın yazın sonucu yaaaa
o nasıl kan testiymiş burda 1 saatte veriyolaaarrr

dağıldım yemin ederim yyaaaaaaa kimbilir o nasıldırrr

özlemim hayırlı olsun tedavin bak gör nasıl gelecek seninki de:))))))))
tatil dönüşü toşuşturucaz göbekleri mehmet akifte sıra beklerken:))))))))))))))))

aaaaaayyyyyyyy burp beni delirtti yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…