iyi geceler kızlar
tatil bitti eve döndük soluğu sizin yanınızda aldık.
buralarda sel oldu haberiniz yok mu cok sukur dukkaana bişey olmadı ama ev maalesef mutfaktan su almış sağolsun annem halletmiş ama tatil sonrası hiç iyi olmadı yarın bi dünya temizlik işi cıktı bana
güzeldi canım..adaşımvar 2 yaşında tiyze tiyze diye uyuttuk sonra okey falan oynadık günün konusu benim çıkarttğım yangındı tabi..:))gece 3 te geldik sabah ezanıyla uyumuşuz..
allah korusun canım ya..neten baktım bende trakya istanbul yağışlı diyordu geçer 1-2 güne inşallah..havalarda sapıttı..
bende adet oldum şaşmaz zaten..burpcum noldu acaba o da olurum diyordu inşallah olmaz..özelmde öyle inşallah olmaz haber yok daha..
tarihlerimiz ne kadar yaklaştı birbirine salı da melekten inşallah güzel haber alacağız..
selammmmmmm ben geldim:)))
meleğim beni çok merak etmişsin ama yine hazin son malesef(
MERHABA ARKADASLAR BEN 2 YILDIR BEBEK ICIN UGRASIYORDUM 3 ASILAMA DENEDIM OLMADI KURLER TEDAVILER EN SON TUP BEBEKTI SANSIMIZ VE DUN ANOTOLIA TUP BEBEGE ON GORUSMEYE GITTIK HOCA ULTRASONA BAKTI KESE GIBI BISEY VAR DEDI ADETMI OLCAN YOKSA BEBEKMI VAR DEDI BENDE ADET OLACAGIM HOCAM ADETIM 7 GUN GECTI AMA BENIM ZATEN DUZENSIZ DEDIM ADET SANCISI CEKTIM ICIN BULENT HOCADA KANDA BAKALIM GEBE DEGILSEN TUP BEBEGIN DETAYLARINI KONUSALIM DEDILER BEN ZANNETMIYORUM DEDIM 2 SENEDIR NEGATIP OLDUGU ICIN NEYSE KAN ALDILAR HEMSIRE BELKIDE BEBEGIN TUP BEBEK MERKEZINE GELMENI BEKLEDI BURASI VESILE OLUR DEDI INS BIR MUCIZE OLMUSTUR DEDIM HEMSIREYE 1 SAT ESIMLE SABIRSIZLIKLA BEKLEDIK VE HEMSIRE HAMILESINIZ DYINCE SOK OLDUM AGLAMAYA BASLADIM ELIM AYAGIM TITREDI SAKINLESINCE HEMEN ESIME SOYLEDIM ODA INANAMADI SAKAMI DIYE RUYADA GIBIYIM IMKANSIZDI NORMAL OLMASI OLE DEMISTI DOKTORLAR ALLAHIMA SUKURLER OLSUN BU MUTLULUGU TATTIM INS HEPINIZ TADARSINIZ BU MUTLULUGU INS BEBEGIM SIMSIKI TUTUNUR BIRAKMAZ BENI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGIMA ALIRIM BANA DUA EDIN KIZLAR BENIM DUALARIM SIZLERLE INS KAVUSACAGIZ BEBEKLERIMIZE UMUDUNUZU INANCINIZI YITIRMEYIN MUCIZ<ELER GERCEKTEN VAR YETERKI VAKIT SAATI GELSIN ALLAHIM ISTESIN HER SETDE BIR HAYIR VAR DARISI INS SIZLERE UZUN OLDU YAZIM TSK IYIKI VARSINIZ
eee hadi bende neler yaptım anlatayım bari:))) ilk önce kan testi yaptırdım sonuç1.88 yani negatif gerçi bende daha adetime çok var belli mi olur umudu da var:))) neyse mayayı aradık gittik eşim nedense önceliği oraya verdi .... gittik ekip çok ilgili ancak bize çok tenha geldi nedense... neyse dr la görüştük muayene etti herşey gayet iyi yumurtalık rezervin çok iyi ve çok çalışıyor dedi ve sorunun bu çok çalışmak olduğunu söyledi( pko denen illet bendede var ve bu sorunu çok kolay aşacağını söyledi sorunumuzun ağır olmadığını söyledi yani bayağı ümitli konuştu... neyse biz orada sırada beklerken en az 4-5 tane hamile haberi aldık öyle mutlu oldumki.. hatta birinin çikolata kisti varmış ameliyat falan geçirmiş, diğerinde polip falan varmış yani hepsinin sorunları aşılmış ve hamil kalmışlar:))) çok umutlandım böyle olunca... temiz ve nezih bir yer hoşumuza gitti bizde diğer merkezleri gezmedik eşim istemedi bende istemedim nedenze ayaklar gitmedi inşallah hayırlısı budur.... adet görünce 21. gün lucrine başla dedi... günlük olarak folbiol ve bebe aspirini kullanacağım 10. gün antibiyotik kullanacağım 1 hafta falan ve diğer adetin 3. günü gideceğim ve puregona başlayacağım sanırım günlük 225 dediler... sonrası nerdeyse ağustosu buluyor zaten .... ve ben bugün adet oldum yani maratona hayırlısıyla başladık bakalım artık herşey kısmet....
merkezin fiyatı 2140, ilaçlar 1500 istenen testler var onları bilmiyorum tabi:)) gidiş geliş derken 5000-6000 olacak sanırım... gelsin o velet yiyecek popoya şaplağı eşşşşşşşşşşşek sıpası....
ya tüp yaptıran arkadaşlar sizin tedaviler nasıl yapılmıştı lucrin falan kullandınız mı? ben gittiğimde başlarım diyordum ama ağustosu bulacak bu ya.... merak ettim valla...... nursimmm, burpppppp,denizz, sevimmmmmmm anlatın kızlar ya ... kafam allak bullak hiçbir şeyi hatırlamıyorum(( benim gibi beklediniz mi yoksa hemen başlanıldı mı ? ben mi acele ediyorum yine...
yaa insallah canım benim
simdi ben tedavıden sonra yumurtlama gunlerımı karstrdım
hesap kıtap yapamıyorum regl duzenım degstıgınden
ama regl bıtısının haftasıydı esım burdayken
onda bır heves bende bır heves dogal yoldan gelır mı diye:kedi:
bu kadar gayrete bir süpriz yapsalar ne iyi olur
zaten karnıma baka baka konusmaya basladım sapıttım iyice
sonbaharda araba alma arzusundaydk
tam borcları yenı bıtırmstık tedavılerın ıcınde buldk kendmızı
ben maas harcama zevkını yasayamadan bebiklere kaptrdım paraları
e sımdı sonbahara tup bebe cıkınca ona bırıktrmek lazım araba ısı de hayal oldu
diyorum kendı kendme nolur gelsenız dogal yoldan annecım
hem gelırsenız araba alcam sıze söz
yoksa böyle toplu tasımaya mahkum olacagınız ona göre dıye
esım de dıyor naptın hatun sen ya adamları sımdıden arabayla tavlarsan
dogduktan sonra neler ısterler bızden etımız ne budumuz ne dıyekaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar
tatil bitti eve döndük soluğu sizin yanınızda aldık.
buralarda sel oldu haberiniz yok mu cok sukur dukkaana bişey olmadı ama ev maalesef mutfaktan su almış sağolsun annem halletmiş ama tatil sonrası hiç iyi olmadı yarın bi dünya temizlik işi cıktı bana
kızlar bir yoldan şimdi geldik hemen bavulları açmadan işe gidiyorum ama kızlar birşey yazmadan evden çıkamadım benim cumartesi sabahı adet sancısı ile uyandım tuvalet kağıdına kırmızı ama hafif koyu kan gelmişti sonra cumartesi başka birşey gelmedi saha sonra pazar güünü tampon tıkadım yüzdüm kahveler devam etti ama dün akşamdan itibaren kesildi bende gelir gelmez amerikadan gelen hamilelik testlerinden denedim ilkinde ikinci çizgi çıktı heemen zorla zarla bir kaç damla çiş daha yapmayı deneyerek ikinci bir test denedim ondada ilkine oranla silik olsana ikinci çizgi çıktı ben bu testlere güvenmiyorum biliyorsunuz daha öncede başıma gelmişti iki tane testte çift çizgi göstermişti ben bugün kanda gebelik testi yaptıracağım kızlar tabi kırmızılar top tüfekle teşrif etmezse sakın kızlar yanlış alarm olmasın ama paylaşmadan evden çıkamadım bir anda elim ayağım birbirine dolandı uff
meleğim daha olmadın ama dimi inş olmazsın hadi burpla sen güzel haberler ver canım
kızlar bu belirsizlik ne kadar kötü duygu of ya bir günüm bir güne uymuyo bir gün uyanıyorum bu sefer olcak bebğim benimle diyorum onunla konuşuyorum bitanem bak burda anneb baban teyzelerin yolunu gözlüyorlar bizi üzme gel ne olur diyorum kızım diye seviyorum bigün uyanıyorum amanya bu sferde tutmadı bıktım bidaha uğraşmıycam demekki allah vermek istemiyor diyorum ben zaten çok kararsız biriyim eğer tutmazsa haftaya salı günü bağdat caddesinde düşler sokağı var gitcem oraya sabaha kadar içecem sonrada maltepe sahilini ayağa kaldırcam sabaha çöpçüler süpürsün umutsuzlıklarımı geride kalalarımı ondan sonrada allahın izniyele sevdiklerimin çoçukalarını sevcem onlarla ilğilencem siz doğurursunuz sizin yanınızda olurum ben ne kadar sakınırsam okadar kötü şeyler yaşıyorum gögsümdeki ve karnımdaki şişler indi karın agrım da gitti idararımın rengide artık açık karbonat testide fos çıktı kızlar ben kafayı yedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?