Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkezin kırmızılar gelimiş denizin özlemin burp benimde karnımda agrılar var geldim gelcem deyip duruyo oysaki daha çok var 9gün var ama okadar kurcalanınca oda sapıttı ben yatar hepinizi öptüm özlemim hadi hayırlı olsun tedavin tatildeyken yap kafanda rahatlar öpüyorum hepinizi

amanın canım hoş geldin diycemde yazık hiç hoş karşılanmamışsın geçmiş olsun canım bugün burdada fırtınalar koptu kıyamet gibiydi ama yağmadı neyse sağlık olsun canım size bişey olmasın ben geliyim istersen yardıma ayaklarını ıslatma öbür kızlar fos çıktı belki sen verceksindir müjdeyi

sevimcim yat dinlen sen vericen mujdeyi su koyverme lutfen evet kızlar adet olmuş.
burpte dönsün sagsalim.
okullarda tatil.bendeokuyorum yazılanları

özleme bakmak için girdim ama (
napalım kısmet değilmiş geri kalanları yarın okurum iyi geceler..

denizicim çok gecmiş olsun bitanem cok uzuldum aman bi hayır yapın Allah korumus sizi
canım benim ya.cook cook gecmiş olsun tekrar.

sayfalarımı okudum sekerler yarın doldururum sayfaları artıkın.

semracım esin konyaya mı gitti adak için Allah kabul etsin.

nursimcim bişey olmaz agrı kesiciden sen doktora sor bi arkadasım kutularca parol içti doktoru vermiş.

adacık ta yıkanmıs mis gibi.yorulucan tabi semracım bazen gına bile gelebilir kolay mı bebek bakmak ama sen halledersin.vitamin filan kullan olmazsa.dinlenmeye calıs esine pasla bazı seyleri

sermestim Allah kavustursun canım.bu ayrılıklarınız bitsin inş.
özlemcim tedavin hayırlı olsun
mavisim sen cok mu az giriyorsun

hoşgeldin canım her güzelliğin sonuna bir nazar boncugu ekleniyor illa
ucuz atlatmışsınız baya sel olmuş evet Allah beterinden korusun
yatmadan bi baknayım dedim seni görmek nasipmiş
karşılamamı yaptım kacıyorum ıznınle yarın aksam görusmek uzere
zıra gunduz uzunca bır yıl sonu degerlendırme toplantımız var
ıyı geceler canım

kızlar bir yoldan şimdi geldik hemen bavulları açmadan işe gidiyorum ama kızlar birşey yazmadan evden çıkamadım benim cumartesi sabahı adet sancısı ile uyandım tuvalet kağıdına kırmızı ama hafif koyu kan gelmişti sonra cumartesi başka birşey gelmedi saha sonra pazar güünü tampon tıkadım yüzdüm kahveler devam etti ama dün akşamdan itibaren kesildi bende gelir gelmez amerikadan gelen hamilelik testlerinden denedim ilkinde ikinci çizgi çıktı heemen zorla zarla bir kaç damla çiş daha yapmayı deneyerek ikinci bir test denedim ondada ilkine oranla silik olsana ikinci çizgi çıktı ben bu testlere güvenmiyorum biliyorsunuz daha öncede başıma gelmişti iki tane testte çift çizgi göstermişti ben bugün kanda gebelik testi yaptıracağım kızlar tabi kırmızılar top tüfekle teşrif etmezse sakın kızlar yanlış alarm olmasın ama paylaşmadan evden çıkamadım bir anda elim ayağım birbirine dolandı uff

yazdıklarınızı yarın okuyacağım fıstıklarım ama alllah akşam size güzel haber vermemi nasip eder inşallah kızlar ne olur dua edin nereden çıktı şimdi bu yaa kafam allah bullak oldu gene yanlış alarmmiki bu :& neyse canlarım birtanelerim sizleri çok ama çok özledim ve hepinizle aynı şehirde yaşamak için neler vermezdim tuanayla denizimin tadıı damağımda kaldı ne bal kızlar onlar keşke yakın olsaydık neyseki semracım ve adacım var sevimcim sen göbüşü doldur senlede buluşalım canım

ay yerim ben tiyze diyen dilleri cocuklarin yeni konusmalarina bayiliyorum canim cok tatlilar

niye geliyorlar ya bu kirmizlar gelmesin artik ya yeter vallaha insallah bidahaki aya hamis haberlerinizi aliriz canim ben kendimdende pek ümitli degilim acikca yarin belli olur artik

selammmmmmm ben geldim:)))

hosgeldin canim sefa getirdin

meleğim beni çok merak etmişsin ama yine hazin son malesef(

evet canim cok merak ettim vede cok dua ettim olsun diye...

insallah bu mucizeleri bizde yasariz canim

tedavin hayirli olsun canim insallah allah verdiginiz emeklerinizi bosa cikarmaz insallahhhhhh

senin sipa benimkisinden hesapliymis kiz benimkisin fiyati 6060 TL toplami ikiside 5000TL olacak

benim tüp tedavin adetin 2cisi gün hemen baslamisti birsürü igne vermislerdi benim icin en zor olani catlatma ignesiydi canim cok yandi yürüyemdim kitlenmisti bacaklarim

ay bi bakiyorsun hamileymissin canim vallaha süperin süperi olur kizz insallah tüpe kalmadan hamis kalirsinda arabanizi alirsiniz canim

gecmis olsun canim kötü bir süprizle karsilasmissin gercekten tatil sonucu ama malesef yapacak bisey yok canim yakininda olsaydim gelirdim yardima canim sen denizlin neresinde kaliyorsun?

hosgeldin canim insallah hamilesindir canim yaa dualarim seninle olacak tatlim bizlere hemen haber fazla merakta birakma canim gercekten bu süprize cok ihtiyacimiz var bitanem

günaydiiinnlaarrr ben bugün ise basladim ve cokta uykusuzum enfazla 2saat uyumusumdur bugün zor bigün olacak benim icin bide karin agrilarimda basladi

brupcugum canim bizlere ne olursun güzel haberler ver canim inan cok heycanliyim allahim insallah hamilesindir insallah

ay burp yazdıklarını okurken tüylerim ayaklandı gözlerim durmuyor allahım inş hamiledirsin canım sizden birinin hamileyim demesi inanın sanki kendim hamileymişim gibi sevindiriyor her kez sırayla versin artık müjdeleri burdaki kızların içinde senle ben hem evlilik hem bekleyiş konusunda kıdemliyiz galiba yanlış hatırlamıyorsam burp inş hamiledirsin canımmmmmmmmmmm

kızlar bu belirsizlik ne kadar kötü duygu of ya bir günüm bir güne uymuyo bir gün uyanıyorum bu sefer olcak bebğim benimle diyorum onunla konuşuyorum bitanem bak burda anneb baban teyzelerin yolunu gözlüyorlar bizi üzme gel ne olur diyorum kızım diye seviyorum bigün uyanıyorum amanya bu sferde tutmadı bıktım bidaha uğraşmıycam demekki allah vermek istemiyor diyorum ben zaten çok kararsız biriyim eğer tutmazsa haftaya salı günü bağdat caddesinde düşler sokağı var gitcem oraya sabaha kadar içecem sonrada maltepe sahilini ayağa kaldırcam sabaha çöpçüler süpürsün umutsuzlıklarımı geride kalalarımı ondan sonrada allahın izniyele sevdiklerimin çoçukalarını sevcem onlarla ilğilencem siz doğurursunuz sizin yanınızda olurum ben ne kadar sakınırsam okadar kötü şeyler yaşıyorum gögsümdeki ve karnımdaki şişler indi karın agrım da gitti idararımın rengide artık açık karbonat testide fos çıktı kızlar ben kafayı yedim galiba

meleğim daha olmadın ama dimi inş olmazsın hadi burpla sen güzel haberler ver canım

yok canim gelmedi normalde adet günüm carsamba ama yarin kontrollüm var orda belli olacak canim insallah ben veremezsemde brupum tatlim verir hayatim

sevimcigim benimde duygularim ayni seninkisi gibi bazen ümitleniyorum bazende hüzünleniyorum hickira hickira agliyorum cok zor bisey allah düsmanimin basina vermesin böyle bir derti bizde enfazla 2 tüp daha denecegiz ondan sonra birakcagiz canim yeter artik psikolojik olarak dayanamiyorum bittim ama sen ümitini kaybetme canim bu sefer kesin olacak ben cok inaniyorum ve cokta ümitliyim senin icin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…