Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim benimde uzun protokoldü...bende adetin 21. günü lucrine başladım adetin 2. günüde gonalflere başladım aynı zamanda lucrininde dozu düştü çattlatma olana kadar devam ettim...zaten 9 gün gonal f kullandım.çatlatmamı oldum 36 saat sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transfer oldu canım bu işlerin uzun olanı daha ii canım zaman geçmiyo gibi gelicek sana ama çak çabuk geçicek ama sakin ve olumlu ol tatlım olur mu?

Ya çok heyecanlıyım kızlar,Burpumun sonucu 3 de çıkacak,nasıl bekleyeceğim ben yaaa.Hepimiz dua edelim,inşallah gelmiştir meleği,artık onunladır ve hiç bırakmaz..Ama ben yürekten hissediyorum,bu sefer oldu Allahın izniyle...

Sevimcim,cnm benim,sakın umutsuzluğa kapılma tatlım,gel-gitler yaşaman çok doğal,ama hiçbir şey imkansız değil....

adet oldum zzannedip wc ye gitmekten bıktım ya hem karnım ağrıyo hemde ıslaklık şu jel varya o topak topak geri geliyor öf ne gıcık bişey çikolata yiyorumki mutluluk hormonu salgılıyomuşya belki pozitif düşünmem yardımcı olur olcak ben hamileyim busfer yüzüme gülcek felek be felek senin elinden hem yanrım hem ağlarım

burp regl olmadı mı simdi ben test yaptırcagını bilmiyordum inananmıyorum inş. olmuştur çok heyecanlandım
bugune cok duygusal basladım.
içim kıpır kıpır su an korkunç bel agrım var benim günüm de geldi ama burpum mutlu etti beni

Sevim,kızın rahat rahat tutunmaya çalışıyor,böyle abuk sabuk düşüncelerle kızının moralini bozma,başlarım böyle anneye der,çeker gider Allah korusun....

aglamaktan sisitim burpu okurken bu muhtesem çift çizgi görmüş işte daha ne olsun hobareye cok az kaldı.agır kaldırdım demin kopuyor belim manyakmıyım neyim di mi

evet kizlar bende cok heycanliyim insallah brupun bebisi tutmusdur saat 3e kadar nasil bekleyecegiz yaaa niye bukadar sürüyorki normalda en fazla bir saat icinde almasi gerekmiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…