Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDıYOR VE BıR BıR ZAFERE DOĞRU GıDıYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPıMıZ BıR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA ıNANIYORUZ:)
semra.......... ıLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..
nursim......... 2 NEGATıF AŞILAMA..ıLK TÜP BEBEK VEEE O BıR HAMıŞ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı veee O BıR HAMıŞŞŞ
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK veeee O BıR HAMıŞŞŞ

özlem........ KENDıLıĞıNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........temmuzda 4. aşılamayı yaptıracak 3 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK..
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATıF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATıF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..MALESEF BEBEĞıNı KAYBETTı..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..yumurtalama gününü takip ediyor..EYLÜLDE 2.TÜP BEBEĞı YAPTIRACAK

Son düzenleme:
geçmişi okudum ama algılamam durdugundan altını yapamıyorum su an
yenı gelen arkadaslar olmus hosgelişler ola hepsine
semra tatil yolcusu sanırım biri daha gidecek diye mi anladım yanılıyor da olablırm
bebing senın de gunun gelmıs sanırm ama regl olmadgna göre bı hobarey de senden geleblır demektr
zaten sevımın müjdesine de az kaldı ohh ohh topikte bayram havası olacak insallahhhh

hayırlısı olsun allah sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmesini nasip etsin...allah olmayan herkese nasip eder inşallah...

ayy kızlar kalbim çarpa çarpa okudum sayfaları temizlik yapıyorum işi gücü bıraktım kilitlendim buraya
Allahım bu ne mutluluk kendimin olsa bu kadar sevinirdim herhalde
hadi melekcim sevimcim ve adet olmayanlarımız güzel haberler gelsin sayfamız coşsun böyle hergünümüz böyle olsun
dilşad asi ve aysen sizlerde hoşgeldiniz

dilşad gitti gidiyorda 75 miş galiba bende ebaydan aldım 50 ye ama sen yine arastır normal fiyatı 13 muş..benim de 5 günde geldi yurt dışı olmasına rağmen..
bu gidişle preseed satışı patlayacak sayemizde..

girmeden yapamıyorum sayfaya
ay cıkmam lazım kızlar
ama aklım sürekli burda
denizim hamileleri renkli yapsana daha dikkat çekici olsun
bugunleride gördük çok şükür bi ara tamamen umudu kesmiştik ya
o gunler geldi aklıma
hadi bakalım devam etsin inş. ardı ardına haberler

şeytanın bacağını değil artık kolunu kanadını nesi varsa kıracağız:)))) görürsün sen şeytan sakatlayacağız seni:))))

ayy evet bebingim ya nasıl geçti tatil belki sendede vardır tatil hediyesi:))))
yağmurdan ve baskından haberim var canım büük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bitanem....
ben sende çooooooook ümitliyim hadi inşallah ya....
kızlar hepiniz harikasıız ya hele haberler daha da harikaaaaaaaaaaaa..........

denizzzzzzzzzz kuzum senden birşey rica etsem bende mayısta aşılama diyor ama ben olmadım onu düzeltir misin şekerim:))) temmuzda tüp bebiş geliyormuş :))))

melekkkkkkkkkkkkk yarında senden bekliyoruz güzel haberi...

sevimmmmmmm sendende 1 hafta sonra bekliyoruz........

geliyor güzel haberler inşalalhhhhhhhhhhhhh

tuanayyyyyyyyy aradın mı burpu? ay ben meraktan çatlıyorum ya ... ben tekrar arasam ayıp olur mu ya:)

çok sevindim burp adına.insan böyle mucizeleri okuyunca hem duygulanıyor hemde daha bir umutlanıyor.darısı bizlerin başına.

özlem fark etmemişim tatlım ya hemen düzeltiyorum renkli nasıl yapacağım ona da bakayım

Son düzenleme:
kızlar canlarım birtanelerim maymuna döndüm yazsammı okusammı hangisini yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…