denizim ben de tüpü izmirde nerde yaptırıcam acaba hiç bilmiyorum
off kızlar doktordam geldim arada derede kaldım aslınde en doğru karar tedaviyi kesmek
geçen tedavinin tablosundan bile daha kötü tablo doktor bu iş uzuyacak dedi geçen ayın tablosuna bakıyorum 9. gün gitmişim kontrole bir tane 13,5 bir tane 13,7 birtanede 8 varmış sonraki günlerde 8 mm lik kaybolmuş bu tedavide 8. gün bugüün gittim bir tane 10 bir tane 9 bir tane 8 birtanede 7 mm var o iki küçüğün kaybolma olasılığı var ve diğerleride aslında küçük sayılır ben bu yumurtaları sucuğa kırayım eniyisi
ben şimdi bol bol ananas incir falan yiyorum
nerden baksanız bir tüp bebek yapacak kadar ilaç artacak ayrıca iki günde bir menagon almak zorunda kalıyorum gerçi menagon yüzotutuziki tl diğerlerine göre uygun bir 4 kutu daha almam gerekecek ama nerden baksanız oda tuzlu tutacak yani bu tedavi bana 3000 ünite puregon ve 6 kutu menagona maloldu sonuç sıfır merkez parasını saymıyorum bile sadece ilçlartabi diğer estraform şudur budur kıldır tüydür ilaçları saymıyorm bile
ahhhhhhhhh ahhhhhhh oh olmuş bana bunlar maldivlere gideceğime bu paraları velede harcayıp avucumu yalıyorum orada en azından mutluluktan hamile kalırdım
bebingim yaa ne yaparsak yapalım kalayı yiyoruz senden :))))) ama üç tane yumurta işe yaramazki((( zaten böyle tembel geliştiklerine göre herşeyleri tembel olur bir bok başaramaz yumoşlar ne yumoşu be yamuk bunlar haksıızmıyım ama milyarları harca sonra avcunu yala yok gelişmedi yok büyümedi yok boş çıktı yok döllenmedi yok bölünmedi yok transfere kalmadı yok tutmadı ya çekilcek çilemi olacak şöyle 20 tane yumurta yediğini yiyeceksin yemediğini donduracaksın bir ümidin daha olacak iğnesiz ilaçsız dneeyebileceğin böyle olsa ben gıkımı çıkarırmıydım bende olumlu olurdum ama bu 2-3 tanenin bir boka yaramayacağını çok iyi deneyimlediğim için (((((((((((((
ben zaten tedaviden önce deli gibi sevdiğim herşeyi yapmıştım :)) yani önceden şımarttım kendimi
yaa bebingim yaa bana kızcağına şu yamuklara kızsana yaaa belki senden korkarlar offfffffffffffffffffffffffff
IŞIK'IMA;
Bugün,
bugün çok şey anlatır gibisin.
sıcaklığını hissediyorum.
konuşmadan ellerimiz herşeyi konuşuyor gibi.
bugün bir başka yaşattığın
daha çok sahiplenir,
daha çok sahiplendirir gibisin.
Bugün,
seni daha çok özlediğimi farkettirdin.
Sensiz olamayacağımı.
Kokunu duyar gibiyim şimdiden.
Tepkisiz kaldığın zaman
soluğum kesiliyor gibi.
ciğerim kopmuş gibi oluyorum.
oysa hissediyorsun yaşadığım duyguları
"anne ben burdayım" dediğin anda
tıpkı bugünkü gibi
her kötü şey siliniyor aklımdan
sadece sen oluyorsun dönen zamanda
sadece seni hissediyorum o an.
bugün,
bugün bir başka dokunuyorsun sanki.
o küçücük ellerin, ayakların
özlüyorsun biliyorum
özlüyorum sende biliyorsun.
hemde çok.
seni çok seviyorum bebeğim.
09.07.2007'Denizli
17:40
işte bebeğim bu şiiri yazdığımda henüz 24 haftalıktın. Şimdi 30 haftalıksın neredeyse.
bütün hazırlıkları erken mi başladık bitirdik bilmiyorum ama seni öyle özlemle bekliyoruz ki.
su damlası kadar berrak, hayatıma düşen en güzel şeysin sen. En umutsuz anımızda varlığını hissetmek öyle inanılmaz geldi ki, tüm mutluluklar eminim ki seni kucağıma aldığımda sönük kalacak.
evet bebeğim annenin hiç bebeklik fotoğrafı yokken senin hem fotoğrafların hemde sana yazılmış şiir ve mektupların oldu.
karnımda gezindikçe karnımı öpesim geliyor; o zaman diyorum ışığım güzel kızım meleğim dayan az kaldı diyorum.
canımıniçi biricik bebeğim, ışığım,
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞDUM BEN
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLDUK….
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.
Seni hep sevecek hep koruyacağız. Belki sevgimiz şımartacak belki üzecek. Ama ben seni ölümüne seveceğim.
(allah seni sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin) ışığım
seni seven annenden sana bir hatıra…
16.08.2007'Denizli
17:10
kızlar hani ben hiç iiyi bir haber vermem demiştim yaa işte minicikte olsa iyi bir haberim var
e2 değerim 395
ama yumurta boyları 8. güne rağmen 10-9-8 ve 7 mm demekki e2 yüksek olduğuna göre bunlar büüyüyeceker doktor yumurtalara bakıp işiimiz uzayacak demişti ama e2 yi görünce fikrini değiştirdi heralde
az önce merkezden aradılar eşin cumartesi yada pazar boşalsın dediler buda çarşamba yada en geç perşembe opu demek oluyor kızlaaar duaaaa edin nooolur bennim yüzüm tutmuyor okadar isyana ama bende edicem tabiki
bu yumoşlar (dikkatinizi çekerim e2 değerinin yükseldiğini öğrenince yamukluktan yumoşluğa terfi ettiler) kaliteli olsunlar buyüsünlerde bana bebiş getirsinler
hım eskişehirdesin bizde izmirden sivasa geldik ordan oraya
hım bende merak ettim şimdi tanımıyorum ama belki internetleri kapanmıştır belki hamile kalmıştır girememiştir
tuanaycım bende sevinmiştim denizin mesajı okuyana kadar demekki e2 yüksek olsada kumurtalar kaliteli olmuyormuş hönk sucuğa kıracam bunları sucuğa
arkadaşlar bende ocak 22 de aşılama yaptırdım...doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...şüpheliyim yani...bide aşılama yapılalı 15 gün oldu naapmalıyım...idrar testi yapsam mı,kan testi çıkar diye duymuştum ama....doktorda gel falan demedi....yardım edecek varmı?bilmiyorumkismilemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?