Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim değerlerimi tam olarak bilmiyorum,çünkü ablam öğrendi ilk hamile olduğumu.allah bana çok aratmadı inşallah sizlerede daha fazla aratmaz.

işe geldim evdede yemekti falan derken ancak girebildim.... burpum alınmadım bu aralar çok unutkanım eşimde çok kızıyo takma kafana herşeyi diye ben biraz fazla kaptırıyorum kendimi yakında bi yerlerde kendimide unutucam...
gamzecim sende mi amasyalısın canım hemşom demişsin..

nursim kendini kaybet bebeğini bul hehe nasıl slogan gelme özürlü bebeklerimiz bir gelse bizim kafalar dağılmasa gerçi onlar geldikten sonra heryerimiz dağılacak ama :))))

arkadaşlar bende ocak 22 de aşılama yaptırdım...doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...şüpheliyim yani...bide aşılama yapılalı 15 gün oldu naapmalıyım...idrar testi yapsam mı,kan testi çıkar diye duymuştum ama....doktorda gel falan demedi....yardım edecek varmı?bilmiyorumkismilemafoldumben

canım ne diyeyim ki inşallah atağa geçerlerde o ufak olanlarda depar atar..
benim öyle olmuştu
inşallah güzel gelişirde ne emeklerin ne de paraların boşa gitmez canım ya
bir tüp bebek kadar ilaç artacak demişsin onu anlamadım
şimdi bir dahaki kont. ne zaman?

canım mikro doz dedikleri sana uygulanan oluyor herhalde..
birde femara diye zor gelişen yumurtalık lar için uygulanan bir protokol varmış

off kafayı yicem ya nasıl gelişmezler bu kadar ilaca anlamıyorum ya..

canım allah bir daha yaşatmasın çok duygulandım çok zor dayanmak...

canım inşallah herşey yolunda gider bugün doktorum 2200 E 2 değerine göre çok şaşırdık çıkan yumurta kalietsine dedi..moralini bozmak için demedim yanlış anlama senin bünyene göre gelişme var 8. gün de bile bu değer çıkmış önceki tedavine göre iyi inşalalh sonuda iyi olur .dualarım seninle ...

bugs bunnny olsun emi.))

tuanaycım bende sevinmiştim denizin mesajı okuyana kadar demekki e2 yüksek olsada kumurtalar kaliteli olmuyormuş hönk sucuğa kıracam bunları sucuğa

yaaa böyle düşünme moralini bozmak için söylemedim ama doktor dedi ki bunu eklememişim geçirdiğin ameliyatlar overe zarar verdiği için kalite ondan bozuk da olabilirmiş E 2 yüksek çıksa da...

canım hayırlı olsun doktorun birşey söylemesi lazımdı..ama kanda çıkar istersen kan testi yaptır çünkü en geç 14. günde çıkıyor kanda inşallah hamilesindir..

kimse yoook:))ne yazmışsınız ya 1 saattir burdayım eşim dır dıra başladı..

tuanaycım arada bir uğrayıp kaçıyorsun ama o da yetiyor izmir li arkadaşım benim yalnız kızlar topa tutacak haberin olsun bu izmir aşkımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…