Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasip burpcum nasip sen zoru başardın sıra bende
tabiki hepimiz için dua ediyorum ama biliyorsun ikimiz mucize bakıyorduk hamile kalmaya..ama allahın izniyle oldu..kırdık gerçekten şeytanın bacağını topiğimiz şenlendi..
mavi nursim sen allahım kucağınıza aldığınız da göreceğiz hem de peş peşe gelecek bebişlerimiz..siz bebiş muhabbeti yaparken bizde inşallah hamiş muhabbeti yapacağız...

ya kızlar çok duygulandırdınız beni facedede buradada hanaaağğğ ben ağlıoom hemde mutluluktan ve sizin sevginizden bu anı sizinle paylaşmak dünyalara bedel allah tamamına erdirsin sizdende haberleri almayı nasip etsin inşallah ve ben artık gerçektende çok umutluyum hepiniz için

evet melekcim bunu o kadar istiyorum dilerim yarında senin için mutluluktan ağlayacağız..bunu yürekten istiyorum..herşey kısmet olmazsa da durmak yok yola devam ..bizde eylülde kalırız hamiş:))

evet melekcim bunu o kadar istiyorum dilerim yarında senin için mutluluktan ağlayacağız..bunu yürekten istiyorum..herşey kısmet olmazsa da durmak yok yola devam ..bizde eylülde kalırız hamiş:))

evet canim olamazsada üzülmeyecegim hic eylülde olacak diye gececegim brupun güzel haberi bana gercekten yetti

tuanayım ermişim canım arkadaşım ne kadar temiz kalplisin,yüreğin o kadar güzel ki hislerin bir bir çıkıyor..dilerim benim için hissettiklerinde bir an önce çıkar canım arkadaşım..

deniiizzzz
anacım bal tarçın çörekotunu dene
senin iyi oluyo yumurtan sonra da preseed oooohhhh gelsin denizoğlan:))))))))
yumurta takibi falan yaptırıp ta kasma kendini nasıl olsa ovulasyon testin var onu yap bol bol

burp a demiştim çıktı sen de hamiş ol da o zaman ovulasyon testi de çift çizgi çıkıyo
yapar yapar atarsın

yaptırdığım tüp bebekte bile bu kadar umutla heyecanla başlamamıştım
ama temmuzda aşılamaya o kadar mutlu ve olumlu başlayacağım..özlemle beraber ağustosa hobareyy yapalım ya çok istiyorum...

ya mavii aklınla bin yaşa
benimkine 2 gündür keçi boynuzu yapıyorum onu da yapmayacaktım ama tuanay yap dedi bir heves geldi bugün adetin 2. günü başlayayım zaten çörek otu polen tarçın var bal almam lazım .birazdan çıkıp alayım
yok canım doktorra falan gitmek gelmiyor içimden ..hemen başlayayım 12. güne kadar yaparım

burp cum nasıl sevindirdin hepimizi bundan sonra hayırlısıyla doğurduğun günleri de görücez inşallah

hadi bismillah başla bakalım deniz
boşver doktoru zATEN BU YÖNTEM SENDE ıŞE YARIYO:)))))
sonra bol bol test preseed sonra da hobareeeeeyyyyyy
belki de aşıya bile gerek kalmıcak:))))

burp dondun kaldın mı kııııızzzz
eşin naptı kaynanan ne diyo ben demiştim pressedi diyomu
görümcen ben getirmiştim diyomu????
eşin ben yaptım diyomu??:))))))))))))
kötü gelin olmamıştım çoktandır

melekcim henüz kociş eve gelmedi telefonda sabahkini söyledim oda yapar yapmaz gördü hemen işe girdi o sıra ilk 5 sn falan çıkmamıştı sonrasında iki tanede birden çıktığını söyledim dumur oldu arayıp arayıp durdu eve gelince tanıdığım kociş çiçek getirir heralde ben bile sevinemedim maviyi okadar iyi anlıyorumki hep gidecekmiş ibi sonu gelmeyecekmiş gibi hissediyor insan doktor tamam herşey yolunda hamilesin diyor ben hala bir olumsuzluk arıyorum e değerin çok güzel katlanırsa herşey yolunda demektir diyor ama ben gene gıt gıt
kızlar dürtsenize beni bütün gün oraya buraya koşturdum hastaneyi bulabilmek için km lerce yanlış yol gittim :))) ve hala bilincine varamadım bu işin gerçekten hamilemiyim nasıl yani yaa

nbnh inşallah oolmayacaksında güzel haberler vereceksin tatlım bizim topik artık uğurlu topik
mavi allah seni ne yapsın emi kaynanama telefonda babane olacaksınız dedim görümceme söyleme ben söyleyeceğim diyene kadar hemen onada yetiştirdi görümcem aldı telefonu hüngür hüngür ağladı o sırada bende alışveriş merkezine parketmiştim arabayı ilk defa x-ray cihazından geçmemenin grurunu yaşıyordum bir günlük hamillelik :))))

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış
Allah ım bu telaşları çok fazla olmamakla birlikte azar azar herkese yaşatsın inşallah

dur daha doğacak ta annesinin üstüne başına işeyecek:))))))

evet mavicim işe yarıyor ama sonuca ulaşamıyor malesef
birazdan yürüyüşe çıkacağız annemle kociş yok zaten alacağım bal..
bende dumur oldum kaç gündür iyi ki aklıma getirdin

burpppp evet hamilesin yaww fasulyemizi üzme bakim
aklın kaldıysa çarşamba bir daha yaptırırsın olur biter

Ya kızlar,bugün bir rüya gibi,heyecan,sevinç,gözyaşı,mutluluk,şükür hepsi vardı,çok şükür,bugünleride gördük Allahım:Saruboceq:

ha birde değiişik bir şey denedim preseedle denedikten sonra ayaklarımı havaya dikip bisiklet pedalı çevirir gibi ayaklarıma hareketler yaptırmıştım daha derinlere gitsin bizim tembel zipermler diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…