Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buradan bunu söylemek vee hepinize umut olmak isstiyorum
değerim 69,48 vee hamileyim üstelik adet tarihim bugün

kızlar yukarıdaki haber kimden yauv bendenmi müzmin kısırlık abidesindenmi şimdi size söylemeye korkuyorum biliyorum kızacaksınız ama kahverengiler neden gelmişti :/

canlarım benim bu topiğe ben hamileyim yazıyorsam biliyorsunuzki hepiniz yazacaksınız buna yürekten inanıyorum ve sabırsızlanıyorum

canım benim hiç beklemediğin umut etmediğin zaman oldu allah hepimize nasip etsin bugünü..
doktora gittin mi noldu anlatsana ..devam ediyor mu kahverengiler doktor ilaç iğne birşey verdi mi
çatlattın adamı yaww
hiç kötü düşünme neler atlattın sen hayırlısıyla sonuna kadar devam edecek

yaşasınnnnnnnnnn çok ama çok sevindim hoooooobaaaaaaaareeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ay gözlerimden akanlara sahip olamıyorum......

zaten şeytanın bacağı kırılmıştı biliyodum bu haberleri peş peşe alacağımızı ohhhh artık peş peşe doğumlar olucak....burpcum çok ama çok tebrik ederim canım.......

ya bu kadar olmaz iyi insan lafının üstüne gelmiş
görmeden yazdım valla sen geldin
çookkk mutluyuz hamişlerimiz artıyor..
son 1 ayda ne kadar güzel haberler aldık ya

geldim denizim öğrendim inanılmaz mutluyum kendi haberimmiş gibi çok sevindim valla gözyşlarıma hakim olamıyorum......

nereden başlasam bilmiorum yazılanlarımı okusam önce ama siz merak edersiniz tuanayımla denizimle buluştuktan bir gün sonra cumartesi sabahı adet sancısı ile uyandım hemen lavaboya koştum peçeteye koyu kırmızı geldi ben hemen karalar bağladım tabi ertesi günde tıkadım tamponu yüzmeler çivileme atlamalar içkiler sigaralar ki bu içki sigara muhabbeti bir aydır fazlasıyla var ki bilirsiniz sigara içmem
neyse bendede nasıl uyku hali mide bulantısı baş dönmesi ama hepsini yüzmeye yol yorgunluğuna ona buna bağlıyorum dün akşamdan itibaren hiç birşey gelmemeye başladı ve ben olumsuz olmama rağmen hissediyordum eşim bavulları eve attı üzerini değiştirdi bende hemen lavaboya koştum amerikadan gelen testlerden birini yapmamla tek çizgi belirdi eşim geldi öptü beni gene tek çizgi dedim kapıyı kapatıp çıkması ile anında ikinci çizgi belirdi bende gene güvenmiyor gene sevinmiyordum daha sonra bir tane daha zorla bir iki damla çişle tekrarladım gene çıktı sonra size bahsettim işe giderken laboratuara uğrayıp kanda gebelik testi yaptırdım sonraısndada güzel haber tabi ben tatmin olurmuyum hemen bize en yakın en janjanlı hastanenin en janjanlı görünen doktoruna gittim doktor tebrik ederim hamilesinin değerinin katlanmasını izleyelim cumartesi gel dedi ben hikayemi anlattım ozaman bukadar kıymetli bir test daha yapalım birde pregestoronna bakalım dedi jel verdi iğne birde folbiol verdi ben hala rüyadayım iyiki yanımdasınız canlarım benim size ailemdende önce haber verdim

melekcim sen bu ay kullanmıştın dimi preseedi dualarım seninle canım

evet canim birtanesini kullanmistim oda tam yumurtlamamin en yüksek gününde canim

kızar benimde aşlamam cuma belli olucak

aramiza hg canim insallah güzel haberlerini aliriz seninde tatlim

ayyy bizim topik coştu ya preseed güzelleri sizi bana yaramadı bir tek((
amaaaaaa olsun bak yeğenlerim geliyor tek tek.....

canim banada yarayip yaramadigi belli olcak

canim iyisi ebayden alabilirsin

korkma hayatim allahin izniyle hersey yolundadir saglicakla gelecek yavrun

insallah canim hayirlisiyla onun resminide bize görmek nasib eder hayatim insan gercekten cok seviniyor ve böyle haberler aldikca daha cok ümitleniyoruz

şeytanın bacağını değil artık kolunu kanadını nesi varsa kıracağız:)))) görürsün sen şeytan sakatlayacağız seni:))))

kiracagiz evelallah:))))

melekkkkkkkkkkkkk yarında senden bekliyoruz güzel haberi...
sevimmmmmmm sendende 1 hafta sonra bekliyoruz........
geliyor güzel haberler inşalalhhhhhhhhhhhhh

insallah güzelim brup beni cok ümitlendirdi vallaha

canlarım benim nursimim denizim şu anda hepinize en vıcığından sarılmak istiyorum kızlarla buluştuğumuzzdan beri sizlere fiiziki olarakta ihtiyac duyuyorum inşallah biran önce topiğimizi hamiş topiğine çevireceğiz düşünsenize bir tek semramızın duasıyla bunlar oldu şimdi hamişler arttı duaların gücü katlandı güzel haberler yakındır

denizicğim canım benim ben hamile kaldıktan sonra sen haydi haydi kalırsın hemde bir preseedle inanıyorum burada benim bugün aldığım haberle sizlerin haberlerini şimdiden almış gibi oldum çünkü biliyorsunuzki tüm denemelerimde ne tür olumsuzluklar olmuştu mucize gözüyle bakıyordum ve allah o mucizeyi nasip etti mavi gibi bende çok korkuyorum çok zor yakaladım ya kaybedersem diye ödüm patlıyor

özlemcim nedemek sana preseed yaramadı ben bu eylülde hepinizin hamile olacağınızı hissediyorum ben başardıysam siz haydi haydi başarırsınız

gelmiş taze hamiiişşşş
hadi tekrar hayırlı olsun
ne iğnesi verdi buurrppp merak ettim
o kAhverengilikler de yerleşme kanaması canım sonu benzemesin benim ilk gebeliğimde de olmuştu ama tek bi gün

en çok kaynanan sevinecek heralde
dikkat et kendine zaten okul da bitiyo hem de doğum güzel aya denk geliyo 2.dönemi kapatıcaksın:))))))
yolla bakalım preseed i ve testleri birine

iyi ki silmişsin kısırköylü yazısını:))))))))))))))))))))))

hg geldin brupcugum bütün gün dört gözle seni bekledik seni yazini sabah ilk ben okudum ve saat 3e kadar dua ettim hamile olsun güzel arkadasim bizleri sevindirsin diye ve olduuuuu cok ama cok sevincliyim canim

burpcum gözyaşlarımı tutamadım sopanın doğduğu günü de resimlerine de ağlayarak bakacağız sevinçle mutlulukla nasıl ada mızı gördük nazar boncuğumuz bizim.şimdi yeni bebklerimiz doğacak peş peşe allahın izniyle .sen o kadra zaman dikkat et içkiye yaşamına bak herşeyi bırakınca nasıl geldi bebişimiz...
eşime de telde anlattım nasıl sevindi umutlandı da bizde kullanacağız ya ama olmasa da napalım ben olumluyum allahım bir gün hepimize nasip edecek...

Allah ın izniyle hiç bişi olmayacak burp sakin ol:)))))))))
peeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh diyene bak PPPPPPPPPP

anlat bakalım eşin naptı nasıl karşıladı ailen ne diyo

öyle hemen herkese ilan etme
biz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz ama dışarda herkes herşeyi aynı iyi niyetle karşılamayabilir
ne kadar zor bulduğumuzu bilmezler nazar olur aileler bilsin yeter karnın çıkana kadar çeneni tut:)))))))))
artık çok inanıyorum nazara

olacak denizcigim olacak özlemimin dedigi gibi seytan bacagini kolunu kirdik artiik allahin iziniyle gelecek bizim bebislerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…