Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum senem face e ne oldu demiş dayanamadım söyledim tatlım :))açık yazmadım ama kimse anlamasın diye

tuanaycım senden korktum ben anacım sen nasıl pozitif enerji saçan bir insansın allah bir an önce bu güzel yüreğinin karşılığını sana nasip etsin inşallah

Bizler,bu topiğin en güzel kalpli,en şirin sözlü,en muhteşem yürekli,ve en güzel hatunları,mutluluk çok yakındır,ileriiiiiiiiiihihoyyyt

kızlar ben çıktım yemek faslı sonra yürüyüş ama akşama burdayım
burpcum seni ve eşini tebrik ederim eşine selam söyle sevgilerimizi ilet:))

kızlar çok açık olacak ama yıkanmayın sabaha kadar
benim püf noktam da oydu preseed le farklı olarak:)))))
özleme söylemiştim yıkanmayın Allah niyetimizi biliyo bişi olmaz sabah yıkanırsınız:)))

buuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrppppppppppppppppppppppppppppp
bak yine söylüyorum öyle herkese ilan etmeee
aileler yakın arkadaş 1-2 taneeee
bak ciddiye al bu lafımıııııııııııı

ben de kaçtım kızlar size doyum olmaz
burp çarşamba yine test yaptır
bi nebze daha rahatlarsın
çok dolanma yat zaten yarın evdesin

ben bi de düşük tehlikesi için Allahümme ya mübdiü
diye 99 kere tesbih çekiyorum
az da olsa rahatlatıyoo

burpum gelmişsin canım tuanayla denizim sana ugurlu geldi bence aramızda biri daha var deyip duruyordu tuanay bakalım o kim allahım tammaını erdirsin canım sevinçten çok agladım eşime söyledim oda çok sevindi bak okadar umutsuz düşünüyordu yıllarca istemişti sonunda allah ol dedi oldu canım tebrik ederim seni ve eşini çok tatlı bir anne olcaksın darısı geride kalanlara inş yarında melek haber verir hamişim diye

canım benim önce melek sonra sen sonra aynı anda tuanay bebing deniz özlem nbnh sermest................

mavicim bizde öyle düşünüyoruz tatlım aileler senem eski forumdan olduğu için herşeyimi bilir birtek ona söyledim onun dışında başka kimseyle paylaşmadım tatlım ben bile inanamıyoum ya

çok mutluyummmmmmmmmmmmmm,,,burpcum bence paylaş,paylaşınca mutluluk çoğalıyor,ben eminnim sonu çokkk güzel olucak.zaferede söyledim,çok tebrik etti,duygulandı,tüylerim diken diken oldu dedi..

burppppppp ben eşinide tebrik ediyorum canım ilet ne olur... bende ilkere söyledim o da çok sevindi ve tebrik etti.....

denizim teşekkür ederim canım değiştirmişsin...
evet ya al balı ve başla bencede çok yararlı ben kaç ay aradan sonra içime sinen bir regl yaşıyorum herşey eskiden olduğu gibi:)))
ben inanıyorum fıstığım bizde allahın izniyle ağustosta hobareyy yapacağız inşallah....

burpcum eşimede söyledim oda çok sevindi inş hep beraber kucağımıza aldığımız günleride görürüz kızlar... aaayyy vallahi çok heyecanlı...

amaaaaaa haksızlıkkkkkkkkkk bu ben burda yalnız hamilelik yaşadım,şimdi sıra sıra dökülüyosunuz..sıra kimde bakalımmmmm???????????????*

semracım dediğğin gibi mutluluk paylaştıkça artar ama çok yeni daha bir günlük bebiş :) haberi yaymam iş yeri açısından sakıncalı olur bana kalsa haykırırım deliler gibi
artık bizi bırak eşlerimiz bile bizim kervana katıldı yakında onlarda birer nick alırlar harremlik selamlık konuşurlar artık bir düşünsenize olm son damlasına kadar içeri akıttın dimi ziyan olmasın öncesinde mesir macunu yedinmi falan filan :))))))))))))))))
özlemcim bir çok kişi ikinci preseedd denemesinde tutturmuş yaa bu arada ara ara bana da gelip gidiyor inanamıyorum hamile olduğuma :) hani hamile kaldımda akıl öğretiyorum bu ne anlama geliyor bugünün topik fıstıkları yarının hamilelerisiniz tekrarlıyorum ben olduktan sonraaa ooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…