Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum mercimeğimiz napıyo bakalım:)??

sabah sağlıkocağına gittiktopuk kanı tekrar vermemiz gerekliymiş,ada çok ağladı.canı çok yandıkocişde ağladı ama ben metanetliydim.bide ada'mız gayetgüzel gelişmiş,boyu 52 cm olmuş kilosuda 3 kilo 520 gr olmuş:))doktor sütün güzel yarıyor dedii:)

sevim önce ödüm patladı sonra rahatladım benimde iki gün boyunca kahverengilerim vardı ağrı eşliğinde tatlım senin 8 hücreli şimdiye 50 hücreli olup anasına tutunmaya çalıştıkça kanatıyordur heryeri iiçini rahat tut senin tüm bu üzüntülerin hormonlarının etkisi garip garip hormonlar yükleniyoruz ya ondan bende kızları çıldırtırdım buurada habire zopa yerdim sen içini rahat tut tatlım 3 gün sonra güzel haberler gelecek senden

oh canım semram maşallah ne güzel adamız büyüyüor ne güzel bir topik oldu burası sevim biraz korkuttu beni ama sonra kendim aklıma geldi cumartesi pazar kanamam vardı ve umarım sevimime umut olur bu durum
resimleri görmek bende çok isterim tatlım gördüklerimde senin ve zaferin gözlerindeki mutluluk insanın içine işliyor maşallah mutluluğunuz daim olsun

melek bugün bir hobarey daha yaptıracak bize inşallah ne olur allahım ilk gurbetçi bebiişimizde gelsin

ya semra hislerime göre herşey yolunda çok şükür korkulu rüyam kahverengiler yok ama bende deli bir mide bulantısı var bunun için çok erken değilmi bu ne böyle yaa hiç birşey yiyemiyorum uyuz bir bulantı

canım ne güzel anlatmışsın gökova'yı,marmaris'i..bende çok seviyorum oraları,doğduğum büyüdüğüm yerler biliyorsun,çoközledimoraları,önümüzdeki hafta ordayım,yuppppppii!!!

sabahtan beri geçmişi okuyorum ya geçmişte melek habire uykum geldi uykum geldi demiş tatilde bende öyleydim habire uykum geliyordu :))))) yanii :)))

semracım harika yerler oralar bende çok severim adada çok sevecektir eminim ohh bol bol calsium depolar orada kışın hiç hasta olmaz

burpcum fot.ları gidip geldikdensonra birlikde inceleriz.o zamana mercimeğimiz birazdaha büyür:))ne güzel yawww..

mide bulantısı için çok erken,bence psikolojikdir.tuzlu bişeyler atıştır..

ben çıkıyorum,ada'yı banyo yaptırıcaz annemle.daha sonra gelirim,öptüm hepinizi.en çokda mercimeğimi:)

yok semracım psikolojik olamaz öyle böyle değil ben henüz inanmadımki hamile olduğuma :))) böyle iğğğ ipğğğğğ duruyorum evde başkada bir belirti yok zaten normal günden pek bir farkı yok
sen geldiğinde bakarız canım bu vesileylede adayı kemiririm biraz :))))))))))

sevim ne alemdesin anacım kırmızılar kesildi dimi benimki iki gün sürdü sakın tırsma

burpum kesildi canım ben bundan bişey anlamadım heralde jelden dolayı peçeteyi sürünce gelmişti ne biliyim bende dedim he geldi gene kör olası çok özledim sanki isteyene gitsene be adet mizin nesin daha önceki aşılarımdada ve tüp bebktede erken geldiği için adet öyle sandım ama değil valalha olmasında yoksa tuanay benim etimi budumu ayırır

burpum vallahi allah nazarlardan saklasın canım dünden beri beni okadar sevindirdinki eşim bile diyoki sen nasıl bağlnmışsın bu kızlara oda çok sevindi şimdide arrmış melekten haber varmı diiye soruyor ay inş melekde hamiledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

ohh allahım sevimim harika haber ne olur hep böyle güzel haberler yazalım şu topik kötü haber kotasını doldurdu bende şimdi bir yasin okuyacağım

kızlar melek mes attı olmamış ama doktor cumaya kadara adet olmazsan yine bakalım demiş değeri kaç bilmiyoruma ama negatif yazmış

sevim ya üzülsem mi sevinsem mi burpun da olmuştu lekelenme
inişallah seninde hamişliğe delalettir
27 si değil mi evlilik yıl dönümünüz inşllah e güzel hediyeyi vermek nasip olsun eşine.bizde 24 haziranda düğün yapmıştık nikah 14 şubat ama dünya evine girirşimiz 24 haziran..adam gene yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…