Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar,sonra yine gelirim bir ara,şimdi gitmem lazım,hadi bana iyi günlerrrrrr,tabii sizlere de şekerler...zemuszemus

nursim canım sen tüp bebkten ten sonra jel kullanmışmıydın bu benden çökelek gibi hep geri geliyor bugün tabi kırmızı ya boyanmış şekilde normalmi biraz fazla açık oldu ama

ya bunu bana mavi bualştırdı suçu nasılda hemen başkasının üstüne atıyorum dimi canım daha nasıl pzitif düşünüyüm olcak diyorum başka şey demiyorum kızım diye seviyorum ne yapıyım tamam siz yerleşme kanaması diyosanız öyle olsun ne kızıyonuzkiiiiiiiii

hem olumsuz düşünmeyi hem hamileliği bulaştırdım sevim
lütfen rahat ol
ve ayakta çok dolanma
bak gör yarın rahatlayacaksın:))))

ben de çıkıyorum sevim çık git yat sende
melek güzel haberlerle gelince toplanırız yine:)))

canım bende alerji yaptı transfer önü 2 gün kullanmıştım evet öyle geri geliyor sonra iğneye geçtim ben belki o jeli kullanırken bi zedelenme olmuştur ondan dolayıda olabilir bu pembelik canım .....

sen kızma balım ben hemen düzelirim

ok canım şuanda kolytuğa uzanmışım annem bütün işleri yapıyor zaten hiç dolanmıyorum birz bahçeye kadar yürüyorum okadar hayırlısı haktan tutunma kanaması diyelim melekten güzel haber alırsak benimkide aşka gelir geli verir bakarsınız

he şimdi rahatladım işte çünkü tuvalet kağıdıyla silince geliyor ve yanma ve acı oluyor acaba dedim jelmi yaptı daha öncekinde jel degil di benimki çünkü ozaman o yaptı vay hergele jel vay

dualarım senle melekcim inş hamişsindir ee bu ay 2tane olur dilerim bidahaki ayada 2olur hamilelerimiz

insallagh canim cok tsk ederim

sevimcigim sen biran önce doktora git benim tüp tedavimdede böyle olmustu doktora gittim ilac vermisti korkmana gerek yok yerlesiyor iyice yerine bide horman ilaclardan dolayi oluyor demist bide kontroll altinda tutup gerekirse alti dikecekti ama malesef benim zamanim yoktu ucaga yetismem gerekiyordu kalamadim

yatıyorum vallah ister gelsin ister gelmesin burp hamile bebin ve melek te hamiledir inş allah büyük bi gün sıra banada gelir canım allah hep beni atlayacak değilya ben sana dedim mavim bulaştır şunu bize diye

canim kalk doktora git biran önce vakit kaybetme

Melekd,ne zaman gideceksin doktora???Hadi hayırlısı bakalım,bugünde heyecan dorukta.

15 dakika sonra cikacam isten canim ora saati 13.00 belli olur tahminen canim

nursim canım sen tüp bebkten ten sonra jel kullanmışmıydın bu benden çökelek gibi hep geri geliyor bugün tabi kırmızı ya boyanmış şekilde normalmi biraz fazla açık oldu ama

sevimcigim ben kullanmistim jeli ve ayni seninkisi gibi olmustu cökelek gibi geri geliyordu geri gelmesinin sebebi uzun kullandigimiz icin oluyor ondanda korkmana gerek yok hayatim ama biran önce doktora git ltf

canlarim ben cikiyorum simdi gidiyorum doktora sonucu alir almaz sizlere haber veririm ama fazla ümitlenmeyin bendende agrim cok bakalim artik herseyin hayirlisi olsun fistiklar dualariniz cok ama cok tsk ederim hepinizi öptümmm byeeeee

hadi bakalım inşallah özlemcim

melek cim nbnh cim napıyorsunuz?
melek yarın kaçıncı günün adetin geçti mi kan yaptıracaksın değil mi yarın..

:Saruboceq:
inşallah senden de güzel haber alacağız ..

iyiyim denizcim sen nasılsın canım ben de adetim gecikmeden gelsin diye bekliyorum ama burp dan sonra bir mucizede bize gelir mi diye düşünüyorum

NBNH,cnm sen nasılsın,sen düşünmüyor musun pressedi?

canım benim yumurtlama 20.günlerde oluyor adet olunca alıcam bende yumurtlama zamanına gelir

gözlerim yuvalarından oynadı allahım film şeridi gibi arada adamızın resimlerini gördüm onlar ağlattı beni sonra denizimin mutfak yangını ile yüreğim hopladı bebingim tatile gitmiş sevindim ama dükkanı su basmış üzüldüm melekcim bugün hamile haberi verecek ona emin oldum sevimcimdende 9. gün kız bebek haberi alacağımıza kanaat getirdim tuanayım pırlanta gibi kalbiyle herkeze yardım dağıtıyor ve allah güzel kalbine hayıtlısı ile gelecek ay bebişini verecek bunada eminim sermest kocişle gelecek hafta çalışmalara başlayacakmış nbnh cimde günde son kez üzülmüş bir dahakine hediyeler ona hayırlı olsun hediyeleri olacak inşallah özlemcim ya sen preseedle bir deneme daha yap tatlım bence yumurtan erken çatladı ve sen kaçırdın preseedi zmanında kullanmayı biliyorsun seninkiler hızlı çalışıyor lucrin kullanırken hamile kalan okadar çok kiişiye rastladımki mavim preseeddaşım benim peş peşe ne olduk böyle hala inanamıyorum nursimim sırtı tutulmuş canım benim çok geçmiş olsun inşallah hamilelikte yaşadığın en büyük sıkıntı bu olur

burpum ne fot.lar var cd de görmelisin.senin kocişinin hepimizinfot.ları var.süperr.birara paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…