sen kızma balım ben hemen düzelirimGünaydın kızlar,hemen çıkacağım,bir bakayım dedim,sevim saçmalamayı kes,bu kadar erken kimse adet olmamış.Kesin yerleşme kanaması bu,o yüzden hemen yat,dinlen,bak tutuyor galiba,bir de düzünden gör,herşeyi tersinden göreceğine,çok kızıyorum ama yaaa.....
hem olumsuz düşünmeyi hem hamileliği bulaştırdım sevim
lütfen rahat ol
ve ayakta çok dolanma
bak gör yarın rahatlayacaksın:))))
ben de çıkıyorum sevim çık git yat sende
melek güzel haberlerle gelince toplanırız yine:)))
dualarım senle melekcim inş hamişsindir ee bu ay 2tane olur dilerim bidahaki ayada 2olur hamilelerimiz
ben sabah 5de uyandım eşimle biraz yatak muhabeti yaptık burptan tuanaydan semradan bebingden denizden konuştuk dedikodunuzu yaptıkpreseden konuştuk sonrada yataktan kovdum onu hadi git işne dedim sonrada duşa girdim kızlar benim kırmızılar teşrif ediyor baktımki aslında daha çok vardı ama yumurtalar bu kadr çok uyarılnca sapıttı burp sen hmile haberini almasaydım bu kırmızılar beni çok üzerdi ama ne biliyim sana çok sevindiğimden heralde bu sefer beni okadar kötü etkilemedi 29 olmam gerekiyordu haziranın 2sinde olmuştum 20günde bidahamı oluyorum şimdi aman neyse canınızı sıkmayım
yatıyorum vallah ister gelsin ister gelmesin burp hamile bebin ve melek te hamiledir inş allah büyük bi gün sıra banada gelir canım allah hep beni atlayacak değilya ben sana dedim mavim bulaştır şunu bize diye
Melekd,ne zaman gideceksin doktora???Hadi hayırlısı bakalım,bugünde heyecan dorukta.
nursim canım sen tüp bebkten ten sonra jel kullanmışmıydın bu benden çökelek gibi hep geri geliyor bugün tabi kırmızı ya boyanmış şekilde normalmi biraz fazla açık oldu ama
hanaağğğğğğğ kızlar bugün 30 sayfa yazmışız yuh ya:)))) farkında mısınız bizim totem tuttu 1000lerde dedik 2 hamiş geldi, 1500 dedi biri bugün geldi, diğeri yarın gelecek veeeeeeee yine tutacak eee tabi 1 hafta sonrayıda katarsak 3 kişi hamiş olacak... sonraaaaaaaa 2000ler ve 4 hamiş bu böyle olacak kesin::)
1000... nursim ve mavi
1500...burp--- melek----- sevim
2000... özlem----deniz---bebing---nbnh .....olacak inşallahhhh....
2500... sermestin kocişi gelir kesin olur:))) yanına 4 kişi daha bulmak lazım bu topik coştu çünkü
melek cim nbnh cim napıyorsunuz?
melek yarın kaçıncı günün adetin geçti mi kan yaptıracaksın değil mi yarın..
:Saruboceq:
inşallah senden de güzel haber alacağız ..
NBNH,cnm sen nasılsın,sen düşünmüyor musun pressedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?