semracım ada mız en kadar güzel bir yaz geçirecek temiz hava doğa oh valla azcık daha büyük olsaydı denize de girerdi ..kociş te gelecek mi ne zaman yolculuk?
melekcim canımın içi lütfen üzülme,ben biliyorum eylülde sen buraya göbişinde bebişinle geliceksin.hem bak hiç belli olmaz,belki cuma çok güzel haberler verirsin bize.
valla bi güzel haber daha olsa çok ii olurdu ama melekcim canın sağolsun sen zaten çok yakında hamiş olacksın bu ay preseedi denemeye devam canım sakın kendini üzme tatlım...
selam sekerler asagıda altı kişiyiz rekor gunlerini yaşıyor topiğimiz hep böyle devam etsin inş.
canlarım melekten guzel bi haber alıcaz sanmıstım ama cok uzuldum melekcim sen uzulme amaa.
cok sıcak hava basımın agrısından gözlerimi acamıyorum.benimki geliyor.
denizcim evet canım kocişde gelicek,cuma günü akşam 6da uçağımız,ben sizleri çok özlicem yaa.pc var ama girebilirmiyim bilmiyorum,annemlerde hurra misafir gelen,giden...offff,hepinizi özlicem.
ya meleğe çok üzüldüm ama eninde sonunda bu güzel haberin alınabildiğine birebir şahit olduğum için bu ay olmasa herkezden önümüzdeki aylarda bu güzel haberelrin geleceğine eminim
kızlar hanginizin nazarı deydi söyleyin çabuk semram gidiyor yamacımdan oda farklı şehirde takılacak kısa bir sürede olsa ama sizlerden birinin yanımda olmasının düşüncesi bile yetiyordu sevimimle takılırız burada bizde yada sizlerden birileri istanbula gezmeye gelin
semracım iyi tatiller tatlım kolay gelsin ve babanın yeni görev yeri hepinize hayırlı olsun
ben geldiiimmmmm kizlar doktor sadece idarar testi yapti oda negatif cikti tam sinirda oldugu icn göstermeyebiliyor dedi ondan sonra normal kontrolü yapti incitmeden ne olur olamz diye sag tarafimda kist varmis korkulacak bisey degil adet kanamasiyla gider dedi böyle kistin olmasi demek cift yumurta yapmaya calisiyor cift yumurta tutmayinca kist oluyor dedi benim hormonlarim ikiz gebelik istiyormus sipalar birisi olsunda ikizine bakariz artik bu ay icin fazla ümitim yok ama denizcigim dedigi gibi her adat baslangici her yumurtlama baslangicidir demek vardir bundada bir hayir hic üzülmedim inan brupun güzel haber yetti iyiki hamile kalmisin brupcugum yoksa kendimi toparlayamazdim taze annnecik hepnizi cok seviyorum güzel insanlarsiniz fistiklarim
denizcim bende şöyle söyliyeyim semranın nursimin ve mavinin mutluluğu kadar havalara hoplatmadı beni kendi hamileliğim okadar yani bunuda net söyliyebilirim :) lütfen hepimizden alalım bu haberleri en kısa zamanda
melekcim bir ohh çektim gerizekalı yabancı doktorlar idrar testi için daha çok erken tatlım yaa o mallar çok geç yapıyorlar kanda test sen cumaya kadar moralini yüksek tut tatlım yaaa elle kistmi görülürmüş bebiş kesesidir o allah allaaaah
burpum yatıp dinleniyorsun di mi kulağını cekmeye gerek yok.
seni arıcaktım bugun ama korkunc basım agrıyor konusacak halim yok gecsin hemen arıcam canım.