Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler canlarım
annenin doğum günü kutlu olsun gelecek doğum gününde torun sevmeyi nasip etsin alllah
amiiiiiiiiiiiin :)

canım nice yıllara doğum günü kutlu olsun annemizin..senin gibi bir melek dünyaya getirdiği için ayrıca tebrik ederim:))
Çok teşekkür ederim,annelerimiz bizim en değerli varlıklarımız,biz de kendi meleklerimizin en değerli varlıkları olacağız.Hayat sevgiyle ve paylaştıkça çok güzel.Hepiniz iyi ki varsınız,iyi geceler canlarıma.s.

tavsiyeleriniz için sağolun kızlar..biz muhtemelen aksaz da alırız soluğu ordan arabayla çıkarız artık dediğiniz yelere gitmeye çalışırız..
antalya bodrum dan gına geldi artık neden se hep oralara gittik bir de yakın çevre ...
hamiş olalımda tatilde falan gözüm yok ilerde bebişimizle gideriz artık..

Öslemim,beni 1750 lelere layık gördüğün için teşekkür ederim,ben de 1745,bilemedin 1752. sayfada hamileyimmmmmm diye yazarım,belli mi olur :))))
inşşşşşşşşşşşşşş
deniz yolda bence geliyor
Melekcim,yawrum bu gecede dualar senin için,mucizeler herkesin başına gelebilir,peri kızı bu gece senin başına değdirsin değneğini ve yarın uyandığımızda da sen hamiş kalmış ol:sm_cool:
merakla bekliyorum burpdan sonra inş melegim

burpum güzel annem tuanay seni rüyasında görmüştü ve kadının birinin sana 2ay içinde hamile kalcanı söylemişti hayıt kullanmanı söylemişti kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorum bu şimdi hayıt çoçugumu preseed çoçugumu bizim tuanaydan korkulur kadın erdi tuanaya nam benim spermler karışmıştıya yanlış transfer olduya bu kiminse bununkide bi moka yaramıyo galiba sen bence benide rüyanda gör

ben sabah 5de uyandım eşimle biraz yatak muhabeti yaptık burptan tuanaydan semradan bebingden denizden konuştuk dedikodunuzu yaptıkpreseden konuştuk sonrada yataktan kovdum onu hadi git işne dedim sonrada duşa girdim kızlar benim kırmızılar teşrif ediyor baktımki aslında daha çok vardı ama yumurtalar bu kadr çok uyarılnca sapıttı burp sen hmile haberini almasaydım bu kırmızılar beni çok üzerdi ama ne biliyim sana çok sevindiğimden heralde bu sefer beni okadar kötü etkilemedi 29 olmam gerekiyordu haziranın 2sinde olmuştum 20günde bidahamı oluyorum şimdi aman neyse canınızı sıkmayım

seviiim
canım böyle erken adet olmaz ya bi doktora gitsen keşkee
belki tutunma kanaması falandır ona göre önlemini alırsın
transferin kaçıncı günüydü bugün

günaydın kızlaaar
ilk kez böyle erken giriyorum :)))))))

tuanayım beni sormuşsun yarın gidicem
az önce randevu aldım sabah ameliyat günüymüş:)))))
öğleden sonra gidicem
inşallah iyi haberler getiririm

transferin 6günü bugün sabah karnımda bebk var gibi kendi kendime konuşursam böyle olur olsun ya ne yapalım kaderimizde varsa olur

bugün 6. günün canım büyük ihtimal yerleşmedir bu kadar erken adetinin geleceğini sanmıyorum canım içini ferah tut olur mu?

kesinlikle adet olduğunu düşünmüyorum ben 6 günde adet olurmu yaaaa
sevim delirme 6 gün de erkenmiş test için
hiç kalbini bozma ve yat dinlen
yerleşmeye çalışıyo bence:))

yatıyorum vallah ister gelsin ister gelmesin burp hamile bebin ve melek te hamiledir inş allah büyük bi gün sıra banada gelir canım allah hep beni atlayacak değilya ben sana dedim mavim bulaştır şunu bize diye

Günaydın kızlar,hemen çıkacağım,bir bakayım dedim,sevim saçmalamayı kes,bu kadar erken kimse adet olmamış.Kesin yerleşme kanaması bu,o yüzden hemen yat,dinlen,bak tutuyor galiba,bir de düzünden gör,herşeyi tersinden göreceğine,çok kızıyorum ama yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…