Çok teşekkür ederim,annelerimiz bizim en değerli varlıklarımız,biz de kendi meleklerimizin en değerli varlıkları olacağız.Hayat sevgiyle ve paylaştıkça çok güzel.Hepiniz iyi ki varsınız,iyi geceler canlarıma.s.canım nice yıllara doğum günü kutlu olsun annemizin..senin gibi bir melek dünyaya getirdiği için ayrıca tebrik ederim:))
inşşşşşşşşşşşşşşÖslemim,beni 1750 lelere layık gördüğün için teşekkür ederim,ben de 1745,bilemedin 1752. sayfada hamileyimmmmmm diye yazarım,belli mi olur :))))
deniz yolda bence geliyorDenizcim,bahar kokulu arkadaşım benim,ballı karışımın ve pressedlerin hayırlı ve uğurlu gelecek inşallah,ama en önemlisi kasmadan ilişkiyi yaşamak...Senin deniz oğlanda yakındır benden söylemesi,demedi demeCADIARZU
merakla bekliyorum burpdan sonra inş melegimMelekcim,yawrum bu gecede dualar senin için,mucizeler herkesin başına gelebilir,peri kızı bu gece senin başına değdirsin değneğini ve yarın uyandığımızda da sen hamiş kalmış ol:sm_cool:
Ya bizim bir hamilemiz var aramızda,onu gören yok galiba,pek uğramıyor,kendisi katmer falan yapardı,kıvırcık marul toplardı hamile kalmadan önce,evi püfür püfür eserdi,bizim canımızı çektirirdi,hamile kalınca çok değişti bu kız keşke öyle olsam ama dün akşama kadar burdayydım burpun sevincinin yüzünden hiç kapatmadım bile
allah dualarını kabul etsin canım benim dualarım da sizleşimdi gördüm canım
ya sorma hiç bitmez aşkımız adam bodrumda fink atacak ben burda onu bekleyeceğim:))
hadi hayırlısı tuanayım adetim bitsin şu hayır meselesinin düşünüyorum ne yapsam diye..
birde allahın izniyle önce sevim için sonra senin için sonra özlem için peşin sıra tedavide olan olmayan her arkadaşım için 707 ya varisi okuyacağım..
kendim için okumutum zaten bir daha okumayacağım allahım hepimize katında çocuk için yer versin inşallah..
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbizde tık tık olacak tık değil,sonra 7.haftada pıt pıt kalp seslerini duyacağız....
dr hemşireleri bile aşka getirdin hakızlar coşmuşsunuz gene anladığım kadarı ile yarın öbür gün bebingden ve melekten geliyor güzel haber önce sonra hamiş olmayan kalmayacak ayol birde şımarırırz biz dedik ya burada bebiş sohbeti yapacağız öyle temizliğe yemeğe vakit olmayacak
kociş kocaman bir çelenk diyeyim artık çiçekle gelmiş zarfında annelerin en güzeli yazıyordu ama o geldiğinde uyukluyordum tepkimi bir müddet sonra verebildim ne komik yaa söyleseler inanmazdım şimdi topu tüfeği ile hamilelik belirtileri yaşıyorum ama bir memoşlarda bişi yok onundışında mide bulantısı var ve birşey yiyemiyorum ama bildiğiniz bulantılara benzemiyor farklı bir bulantı
baş ağrısıda normalde regl olunca ağrırdı heralde günümdeyim diye ağrıyor allah bir 8 ay daha göstermez inşallah kırmızı kahverengi vb. :)
kociş tam bir küçükemrah ifadesi ile dolaşıyor oda inanamıyor oda hep bir şey olacakta bu mucize elimizden uçup gidecek gözü ile bakıyor tıpkı benim gibi ama artık bitti 1 mart bebişimizin doğum günü olacak inşallah
evet kızlar iki farklı yere yaptırdım ne yapayım inanasım gelmedi doktor gerek görmesede ben yeniden istedim manyak gibi doktora kalsa bugün git cumartesi tekrar bakalım diyecekti ama ben kimyasaldan bahsedince hem iğne hem jel takviyesine başvurdu birde kanama oldu ya madem bebeğimiz bukadar kıymetli bizde gereken itinayı gösterelim dedi ve hemen preseedin ismini yazdı hata birtek omu tüm hastanedeki hemşireler yazdı ona buna tavsiye için
senin ne oldugunu ben hala çözemedim lokman hekimim turizimcim tur rehberim falcım hayıtcım rüya bilimcim canım güzel yürekli arkadaşımGökova,muğlayı geçince,marmarise gelmeden hemen önce.Akyaka diye de bilinir.Evleriyle ünlüdür.Denizi güzeldir.İnce kumlardan kumsalı vardır..Görülmesi gerekir bence,gidin Denizcim...
iyi geceler canlarım
annenin doğum günü kutlu olsun gelecek doğum gününde torun sevmeyi nasip etsin alllah
amiiiiiiiiiiiin :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?