Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar,ben geldim ama inanılmaz yorgunum.Stresli bir gündü,siz de ne kadar çok kaynatmışsınız öyle.Az önce test yaptım,saniyesinde iki çizgi çıktı,şaşırdım,tabii ki ovülasyon testinden bahsediyorum,siz ne sandınıznaniknanikGaliba yumurtlamak üzereyim,ama canım bu yorgunlukla hiç sevişmek istemiyor....

Burpcum,herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım,eeee tabii ki olumsuzluklarda bir yere kadar...Bebeğin uğurlu gelecek sana,herşey daha da güzel olacak inşallah....

Melekcim,bana da sanki sen ikiz annesi olacakmışsın gibi geliyor yaaa,hadi hayırlısı...

Sevim,kanamanın kesilmesine sevindim.Yani tahriş gibi bir şey oldu kesin,bir de senin ki,şu an yerleşmeye çalışıyor yaa,işte ne yapsın sevgili uterusun,tepki veriyor işte böyle...Biraz yürüyüşe çıkın kocişinle,yormadan, kendini temiz hava al biraz...

kızlar kıymetlilerimizi görmeyen kalmadı malesef birde kuaför görmüş çokmu ben eskiden annemin yanında bile üzerimi değişmezdim şimdi kayınvalidemin yanında bile değişiyorum :)))
semracım tuanayda kız dedi bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun şimdide değerim düşük diye taktım kafayı öff manyak bişi bu
mavicim ben 3+6 gittim dün doktora bugün tam 4 haftalığım ama muhtemelen 7-8-9 haziran gibi oldu döllenme
özlemcim bırakırmıyım doktorların yakasını ne hayırlarını gördüm zaten çalışsınlar eşşekolar

kızlar o endişe bebişler doğsa bile olacak ondan kurtuluş yok ama ne olur çok kafanıza takmayın...bu arada teyzeleri biz 10. haftayı bugün bitiriyoruz....

masallah fintigima benim allah nazarlardan saklasin

melek canım üzülme inşallah olur bir dahaki sefer....

canim üzülsemde elden bisey gelmiyorki beklemekten fazla ne yapalim artik nasip degilsmis

malesef canim üstüne bide kist cikti ama kanamayla gidermis acikcasi kiste üzülmedim desem yalan olur

tirsma hayatim allahin izniyle hic biseycikler olmayacak hayatim banada ismini söyle coooook merak ettim simdi

melek canım inş dr yanılmıştır ve sen bir hamişsindir dualarım seninle

yanilmasitir hayatim kisti kendi gözlerimle görünce bitti bu ay ama insallah dedigi gibi kanamayla gider bu kist

melekcim hay allah bende kan sandım idrar mı yaptılar yahu evde de yapardın sen
hayırlısı neyse o olsun canım ya..olmsuzlulukar bitti artık inşallah bir bir güzel haberler gelecek

yok ya kan testini yapmadi cok istememe ragmen yapmadi ama bu ay ümitim yokk(((

az sonra kocişim gelir :))) patatesli kıymalı börek ve çorba yaptım.....

oohh afiyetler olsun canim bende imambayildi yaninda princpilavi yapacagim

kızlar doktora ulaştım değerlerimi beğendi herşeey yolunda dedi yarın gelmene gerek yok iğneye jele devam dedi cumartesi giderim heralde doktora aslında kanama falan yoksa gitmeyede gerek yok

bak bu habere cok sevindim canim allahim insallah saglikli bisekilde kucaginada almak nasib eder hayatim

insallah bigün o günleri görecegiz canim allahim herkesin gönlüne göre versin

Lızlar cuma aşılama sonucum var

canim insallah hayirli haberli alirsin tatlim

melek nasılsın canım kanaman basladı mı

iyim canim yok gelmedi daha ama saba 4gibi gelir genelde beni hep sabahlar yakaliyor ve asirida agrim oluyor
sen nasilsin tatlim???

ooo cift cizgiler canim kolay gelsin:))))

Melekcim,bana da sanki sen ikiz annesi olacakmışsın gibi geliyor yaaa,hadi hayırlısı...

hayatim cocuklugumdan beri hep ikiz gecirdim gönlümden ama birtanesine raziyim tek saglikli olsunda ikiz istemiyorum artik bugün doktorumda dedi melekcigim sendeki bu durumu 4sefer gördüm ama ilk defa söylüyorum üzülmeni istemedigim icin benim artik icime ikizin olacak diye doguyor dedi

anaa akşama aktivite var desene tuanayım ovulaasyonda çift çizgi= pregnancy testte çift çizgi :) yaşasıııın hiç nazlanma öyle halim yok falan anlamaz zaten senin yorulmana gerek yok :)))) ayakları dikip bisiklet çevirmeyide unutma :))))))))))))

tunaycigim ben bu ay sogan kürüne baslamak istiyorum bana nasil yapacagimi anlatirmisin güzelim tam olarak nezaman basalamam gerekiyor tecrübeli arkadasim benim

sevimcim bana sen puregon kullanmışsın daha önce nasılsa diye yine onu verdiler canım.... sen ne kullanmıştın?
canım ben bu sefer gonal kullandım daha öncepuregon ondan önce gene gonal f
kız git hemen çam fıstıgı falan al tatlı ye ozaman belki ister sevişmek yada kocişe söyle seni bi kendine getirsin yakala şu çizgiyi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
bana bak burp kızdırma beni bu mavi harbi bulaştırıcı vürüs bu kız ya her şeyi bulaştırıyo şimdide sen başladın mavi haİ HAMİLELİĞİDE HEPİMİZE BULAŞTIR ADIN NE KIZ SENİN

mavicim ay desene yarın büyük gün... meleğimiz güm güm attıracak kalbini sen merak etme annesi...
amannnn herkez görmüş birde kuaför görsün ne olur sanki:)))

tuanayyyyyyy canım tembellik yok... ne demiş ünlü bir şair sevişmeden uyumayalım sırnaşık şey

YA KIZLAR ben preseed alcam ama ebayda 40mg ve 2tane testt yazıyo 1990dolar diyo omu acele cevap verin burp sende ordanmı aldın

melekcim herşey nasip kısmet olmayınca olmuyor işte ne yapalım bu arada senin menüde süpermiş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…