kızlar o endişe bebişler doğsa bile olacak ondan kurtuluş yok ama ne olur çok kafanıza takmayın...bu arada teyzeleri biz 10. haftayı bugün bitiriyoruz....
melek canım üzülme inşallah olur bir dahaki sefer....
kızlar merhaba herkes burda yine ne güzel
bende meleği merak ettim olmamış galiba
üzülme melekcim bak dr da adetini bekle olmazsa tekrar bakarız demiş bebişin belki sana da süpriz yapar
sevimcim seninde inşallah yerleşme kanamasıdır
buuurrpp sağol canım ın
öyle orjinal isim bulmuşlar annemler evlenmeden önce o şekilde hitap ederlermiş birbirlerine:))))
özlem benim kocam de denizinki gibi önemli günlerde evde olmadığı için evde olduğu bi ara denk getirelim:))))
burrpp kalp atışı duyulunca herşey bitmiyo keşke öyle olsa ben ötekinde duymuştum ama nasip olmadı
bana da arkadaşlarım bu ömür boyu devam edecek doğduktan sonra da endişelerin artacak diyolar
hem ben daha duymadım yarın duyucam iinnşalllaaaaaahhhh
bi yandan da nasıl tırsıyorum anlatamam:))
melek canım inş dr yanılmıştır ve sen bir hamişsindir dualarım seninle
melekcim hay allah bende kan sandım idrar mı yaptılar yahu evde de yapardın sen
hayırlısı neyse o olsun canım ya..olmsuzlulukar bitti artık inşallah bir bir güzel haberler gelecek
az sonra kocişim gelir :))) patatesli kıymalı börek ve çorba yaptım.....
kızlar doktora ulaştım değerlerimi beğendi herşeey yolunda dedi yarın gelmene gerek yok iğneye jele devam dedi cumartesi giderim heralde doktora aslında kanama falan yoksa gitmeyede gerek yok
oh oh masallah sezonu açtın bebingcim
tadını çıkar doya doya
melekcim hakkında hayırlısı bu ay buymus demek kı ki hala kesin sonuc da degılmıs
öyle ya da böyle umudumuz devam ediyor elbet bızde görecegız mutlu sonu
her adet yenı bı baslangıc demssın aynen öyle canımın ıcı
tam gaz yola devam bebısler göbüşleri dolduracak illaki
Lızlar cuma aşılama sonucum var
melek nasılsın canım kanaman basladı mı
Slm kızlar,ben geldim ama inanılmaz yorgunum.Stresli bir gündü,siz de ne kadar çok kaynatmışsınız öyle.Az önce test yaptım,saniyesinde iki çizgi çıktı,şaşırdım,tabii ki ovülasyon testinden bahsediyorum,siz ne sandınıznaniknanikGaliba yumurtlamak üzereyim,ama canım bu yorgunlukla hiç sevişmek istemiyor....
Melekcim,bana da sanki sen ikiz annesi olacakmışsın gibi geliyor yaaa,hadi hayırlısı...
melek benim senden hala umudum var bu ay
canım ben bu sefer gonal kullandım daha öncepuregon ondan önce gene gonal fsevimcim bana sen puregon kullanmışsın daha önce nasılsa diye yine onu verdiler canım.... sen ne kullanmıştın?
kız git hemen çam fıstıgı falan al tatlı ye ozaman belki ister sevişmek yada kocişe söyle seni bi kendine getirsin yakala şu çizgiyi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmileSlm kızlar,ben geldim ama inanılmaz yorgunum.Stresli bir gündü,siz de ne kadar çok kaynatmışsınız öyle.Az önce test yaptım,saniyesinde iki çizgi çıktı,şaşırdım,tabii ki ovülasyon testinden bahsediyorum,siz ne sandınıznaniknanikGaliba yumurtlamak üzereyim,ama canım bu yorgunlukla hiç sevişmek istemiyor....
bana bak burp kızdırma beni bu mavi harbi bulaştırıcı vürüs bu kız ya her şeyi bulaştırıyo şimdide sen başladın mavi haİ HAMİLELİĞİDE HEPİMİZE BULAŞTIR ADIN NE KIZ SENİNkızlar kıymetlilerimizi görmeyen kalmadı malesef birde kuaför görmüş çokmu ben eskiden annemin yanında bile üzerimi değişmezdim şimdi kayınvalidemin yanında bile değişiyorum :)))
semracım tuanayda kız dedi bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun şimdide değerim düşük diye taktım kafayı öff manyak bişi bu
mavicim ben 3+6 gittim dün doktora bugün tam 4 haftalığım ama muhtemelen 7-8-9 haziran gibi oldu döllenme
özlemcim bırakırmıyım doktorların yakasını ne hayırlarını gördüm zaten çalışsınlar eşşekolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?