Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya sevim sen deli misin canım ne preseedi ya çıkar aklından olacak de eeee sen daha başta böyle düşünürsen sonu nasıl gelecek acaba merak ediyorum.. çıldırtma beni vururum seni ha...

amanın der ettiğiniz şeye bak ist nerdeyse bütün dr lar 6senedir gördü bide zeynep kamil zaten doktarasını yapan asistanlarla dolu gelen baktı giden baktı hele çok yumurtladıgımı duyan hep geldi meraktan baktı

kızlar senem aydasının 4. yaşını kutluyor size onun hikayesini anlatmışmıydım hatırlamıyorum ama aklıma geldi duygulandım
senem çok genç yaşta bypass ameliyatı geçiriyor ve ciddi derecedede yüksek tansiyon hastası ömrü boyunca haplar kullanmak zorunda bu yüzden doktorları ona asla hamile kalmaması gerektiğini söylüyor ve kocası ile bu durumu kabullenerek evleniyorlar bir köpek alıp tüm sevgilerini köpeğe veriyorlar bir gün condom patlıyor ve senem pat hamile kalıyor doktorlar canına kast olacağını kesinlikle hamileliği sürdürmemesi gerektiğini söylüyor aile müsade etmiyor ve senem canı pahasına minik aydasına kavuşuyor

canlarım kendime değil dayımın kiracısına hediye alcam kız 2ssenedir deniyor olmuyor daha yaşı küçük ama 4ayda 1adet görüyor sssksı da yok 5tane kaynıda yanında kalıyor kızı dışarıda çıkarmıyolar agzı peçeli bu devirde kaynasıda demiş sorun sendeyse oglumu evlendirirm kızın anası babasıda yok ben ona hediye alcam

vallaha özlem haklı sevim ne yapacaksın preseedi düşünme böyle şeyler ben tam spariş ediyordumki görümcem gelirken getiriririm dedi ve getirdi ama okadar pahalı olduğunu sanmıyorum mavi 50 dolara getirrtmiş

ya sevimim bırak alma garibime allah o aileden kurtarsın kızı çocuk yapılırmı o aileye çok üzülüyorum böylelerine

evet burpum bende biliyorum senemin hikayesini facede mesajlaşmıştık ve ben buna çok şaşırmıştım... rabbim onuda minik ayda'yıda korusun....

sevim ne hediyesi alacaksın sen ben anlamadım? kızın durumu kötü diye mi yoksa başka birşey için mi?

bende 2 gündür bebe aspirini ve folbiol içiyorum yarasınnnnnn kuzuma:))) ya hamiş kalırsam lucrinin zararı olur mu ya(((

ayyy maviş senin 7+5 mi oldu ya zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ya eeee doğum tarihi ne zaman dr ne dedi?

tuanay beni kalpten öldüreceksin kızz
nasıl sevindim bir an
hadi çalış da sahici sevincimizin provası olsun bu

iyim canim yok gelmedi daha ama saba 4gibi gelir genelde beni hep sabahlar yakaliyor ve asirida agrim oluyor
sen nasilsin tatlim???

gelmeyecek insallah kırmızılar hala şansımız var demektir
yorgun ve durgunum havadan mı ne mayıştım kaldım

melekcim ne güzel bir durumun varmıs öyle
hadi gel ikimiz de ikiz yapalım sen de istiyormussun madem:)

ilahi sevim bir haberlere cıkmadgın kaldı desenekaydirigubbakcemile3

oy kıyamam ya yuh ya hala var böyle tipler ne zihniyet yarabbım

kızlar artık loakntalarda toplu yemek yenen yerlerde tuzluk olmayacakmıs
saglık bakanlıgı zararlı oldgundan engellıycek fazla tuz kullanımını bu sekılde
tuzsuz yemek mı yenır ya benım gıbı tuz delısı keçiler ne yapacak:)

özlemcim kızn durumu pek iyi değil kocasını seviyor kocasıda onu hatta çoçuk annesine sorun bende demi ş ama kayınları 5taneside onlarda kaldıgı için yok gelininde gelininde olmasa gelin niye dr gidiyo diyolarmış kız çok üzülüyo memoya dedimki şu kızların aldığıilaçtan alalımı dedim oda al dedi ben oyüzden sermestcim vallaha az kaldı tvyede çıkcam

heh her şeye karışcaklarya bi bu eksikti ya bunların işi yok ne çıkaracaklarını şaşırıyolar ulan bunlarala ilgilencenize teröre çare bulunda canlarımız gitmesin be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…