YA KIZLAR ben preseed alcam ama ebayda 40mg ve 2tane testt yazıyo 1990dolar diyo omu acele cevap verin burp sende ordanmı aldın
Slm kızlar,ben geldim ama inanılmaz yorgunum.Stresli bir gündü,siz de ne kadar çok kaynatmışsınız öyle.Az önce test yaptım,saniyesinde iki çizgi çıktı,şaşırdım,tabii ki ovülasyon testinden bahsediyorum,siz ne sandınıznaniknanikGaliba yumurtlamak üzereyim,ama canım bu yorgunlukla hiç sevişmek istemiyor....
iyim canim yok gelmedi daha ama saba 4gibi gelir genelde beni hep sabahlar yakaliyor ve asirida agrim oluyor
sen nasilsin tatlim???
hayatim cocuklugumdan beri hep ikiz gecirdim gönlümden ama birtanesine raziyim tek saglikli olsunda ikiz istemiyorum artik bugün doktorumda dedi melekcigim sendeki bu durumu 4sefer gördüm ama ilk defa söylüyorum üzülmeni istemedigim icin benim artik icime ikizin olacak diye doguyor dedi
amanın der ettiğiniz şeye bak ist nerdeyse bütün dr lar 6senedir gördü bide zeynep kamil zaten doktarasını yapan asistanlarla dolu gelen baktı giden baktı hele çok yumurtladıgımı duyan hep geldi meraktan baktı
canlarım kendime değil dayımın kiracısına hediye alcam kız 2ssenedir deniyor olmuyor daha yaşı küçük ama 4ayda 1adet görüyor sssksı da yok 5tane kaynıda yanında kalıyor kızı dışarıda çıkarmıyolar agzı peçeli bu devirde kaynasıda demiş sorun sendeyse oglumu evlendirirm kızın anası babasıda yok ben ona hediye alcam
kızlar artık loakntalarda toplu yemek yenen yerlerde tuzluk olmayacakmıs
saglık bakanlıgı zararlı oldgundan engellıycek fazla tuz kullanımını bu sekılde
tuzsuz yemek mı yenır ya benım gıbı tuz delısı keçiler ne yapacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?