Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim ben iş yerinde hocaların vip restoranında yemek yerken (bunu neden belirttiğimi anlayacaksınız böyle aydnların bulunduğu mekan yani) çokta sevdiğim prof. kadın hoca hem benle sohbet ediyor hemde kürdanla kulağını karıştırıyordu :))))))))))))) tabi ben titiz psikopat olduğum için tüm dikkatimi kürdanda toplamıştım sonra ne yaptı dersiniz hoop tuzluğun delikleri ile oynamaya başladı kulağını karıştırdığı kürdanla ogün bugün bende kullanmıyorum zati :)))))))))

ay yazık kıza yaaa kocasını sevmese kaçsın kurtulsum diyeceğim ama şuan iş değişti allah yardımcısı olsun canım yaaa

olmaz zaten olsa dr ilşkiye girme derdi hem hamileligin farkında olmadan aldığın ilaçlar bebege zarar vermiyor mvi antibiyotik kullanıyordu unuttunmu

bende tam aynısını yazacaktım ağzımdan aldın demiimde klavtemden yada parmaklarımdan aldın diiim

yaaa burpppp zaten midem yanıyordu cayır cayır tam züpper oldu
allah ne etmesin o nasıl kadınmış öyle prof bir de tüüü
eminim bundan böyle ben de tuzluk kullanmiycem
sağlık bakanlıgından birileri de buna şahit mi oldu acep:bbo:

burp ne aydınmış oooooooooooo ben kociş duymasın bunu ben ona çok kızarım o melemeni ve salatayı tabi sadece evde elle ve ekmekle yemeyi seviyor ben ona bile kıyameti koparıyorum gün görmemiş tarla faresi diye o hocana neler yapardım kim bilir ığğğğğğğğğğğğğğğğ

sevim adamı rahat bırak kız o kadardan bişey olmaz kendi kendinize
adam keyiflen yemeği seviyo demek ki:)

anladım sevimcim allah sabır versin kıza ... bizim ülkemizde hep kadında suç arandığı için gitmesin kızcağız yazık ya...

slm kızlar valla bu günlerde topic en görkemli günlerini yaşıyor hem hamişler çoğalıyor hemde sayfalar gözleri pörtletiyor....

ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü

sevimcim valla kıza çok üzüldüm ama kocasıda onu seviyosa annesine ve kardeşlerine dur demeyi bilecek yada kız biraz cazgır olacak...

valla sevim ya tuzu bırakıp şu kallaşlere bir çözüm üretsinler....

ah ah keşke
yazık bugün istanbuldan da şehit haberi var
gencecik kızcagız da kurban gitti
Allahım sonu ne zaman gelecek
ne zaman bitecek kuruyacak kökleri
iyice çığrından çıkıyor sanki herşey
Allah fırsat vermesin zalimlere

hehe kızlar gül gül öldürdünüz beni :)
ama prof. ta dünya tatlısı bir kadın ama iyilikle temizlik bir olmuyor malesef :)

ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü

niye canım ya şubatın sonuna mı görnüyor doğumgünü
illaki bikaç gün erken oluyor dogumlar bişeycik olmaz
sağlıkla dogsun bebişimiz yeter ki

melekcim bence doktorunda umutlu folik içirdiğine göre

canim o foligi bana her gittigimde veriyor hamileli kolaylastiriyor bide bebisin durmasini sagliyor ama hic bir faydasina görmedim simdiye kadar neyse canim bosver artik gitsin

al ozaman sevimcigim sevaba girersin hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…