bende 2 gündür bebe aspirini ve folbiol içiyorum yarasınnnnnn kuzuma:))) ya hamiş kalırsam lucrinin zararı olur mu ya(((
olmaz zaten olsa dr ilşkiye girme derdi hem hamileligin farkında olmadan aldığın ilaçlar bebege zarar vermiyor mvi antibiyotik kullanıyordu unuttunmu
sermestcim ben iş yerinde hocaların vip restoranında yemek yerken (bunu neden belirttiğimi anlayacaksınız böyle aydnların bulunduğu mekan yani) çokta sevdiğim prof. kadın hoca hem benle sohbet ediyor hemde kürdanla kulağını karıştırıyordu :))))))))))))) tabi ben titiz psikopat olduğum için tüm dikkatimi kürdanda toplamıştım sonra ne yaptı dersiniz hoop tuzluğun delikleri ile oynamaya başladı kulağını karıştırdığı kürdanla ogün bugün bende kullanmıyorum zati :)))))))))
burp ne aydınmış oooooooooooo ben kociş duymasın bunu ben ona çok kızarım o melemeni ve salatayı tabi sadece evde elle ve ekmekle yemeyi seviyor ben ona bile kıyameti koparıyorum gün görmemiş tarla faresi diye o hocana neler yapardım kim bilir ığğğğğğğğğğğğğğğğ
evet canım okadr keyifnenki aldıgımda 60dı şimdi 88 altta klanın canı çıksın hesabı
slm kızlar valla bu günlerde topic en görkemli günlerini yaşıyor hem hamişler çoğalıyor hemde sayfalar gözleri pörtletiyor....
valla sevim ya tuzu bırakıp şu kallaşlere bir çözüm üretsinler....
ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü
melekcim bence doktorunda umutlu folik içirdiğine göre
özlemcim kızn durumu pek iyi değil kocasını seviyor kocasıda onu hatta çoçuk annesine sorun bende demi ş ama kayınları 5taneside onlarda kaldıgı için yok gelininde gelininde olmasa gelin niye dr gidiyo diyolarmış kız çok üzülüyo memoya dedimki şu kızların aldığıilaçtan alalımı dedim oda al dedi ben oyüzden sermestcim vallaha az kaldı tvyede çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?