Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy burpp ben zaten tuzu sevmem ama bunu anlattın ya artık görsemde istesemde kullanmam ığğğğğ...
hımmm kızlar yani herşey serbest diyorsunuz yani eeee bu lucrin baskılama yapıyor diyorlar o ne olacak...

ay nursimim oralara kadar gelsinde bu bebiş isterse çıkmaz ayın son çarşambası olsun doğum tarihi :)))))))))))

vallahi kızlar bende haberleri hem izledim hem ağladım göz yaşı kalmıycak millette artık hergün şehit haberi almaktan inş allahın yardımıyla kurtuluruz bu pisliklerden.....

ay nursimim oralara kadar gelsinde bu bebiş isterse çıkmaz ayın son çarşambası olsun doğum tarihi :)))))))))))

gelcek annesi gelcek sen içini ferah tut

vallahi kızlar bende haberleri hem izledim hem ağladım göz yaşı kalmıycak millette artık hergün şehit haberi almaktan inş allahın yardımıyla kurtuluruz bu pisliklerden.....

oyy ağlama nursimim sen bebişin de ağlamasın şimdiden kahpe dünyaya
dilerim yakındır kurtulus günleri zalimlerden de
kaç ocaga ateş düştü peşpeşe son olsun insallah
Allah sabır versin ailelerine

ama o baskılama bir sonraki aşamanın pregonun baskılanması için sen hiiiç kafanı yorma tatlım rahat rahat kullan preseedini bu arada preseed aşılama sonrası çalışmalar içinde tavsiye ediliyor

ayyy burp olsun ne olur sanki kız olsa işine yarar hep genç kalır:)))) düşünsene 32 yaşına gelmiş ama hala 8 diyor:)))

evet sermestim ya bu kalleşlerin ökünü kurutamadılar... istanbulda bile var bu şerefsizler ya...

özlemcim anasına benzemez tutupta aralıkta doğmaz boşu boşuna bir yıl yaşlı gözüküyorum :/

ama o baskılama bir sonraki aşamanın pregonun baskılanması için sen hiiiç kafanı yorma tatlım rahat rahat kullan preseedini bu arada preseed aşılama sonrası çalışmalar içinde tavsiye ediliyor

tüh ya bilseydim adam burdayken kullanırdım
tam da aşılamanın sonrasıydı bu ay
gelecek aya kısmetse deneriz

evet sermestim ya bu kalleşlerin ökünü kurutamadılar... istanbulda bile var bu şerefsizler ya...

ya ben de şaşırdım istanbulda varlar biliyoruz da
bu kadar ulu orta aleni böyle bişey şaşırdım üzüldüm açıkcası
neye güvenerek gezinecez dısarıda Allaha emanet halimiz

aşagıda 7kişiyiz lokman hekimim şu 4ayda adet görme işine ne diyon ne kullnsın soğan küründen başka HAYIT OLURMU

kızlar birde hamile haberime neden sevindim biliyormusunuz tatide karnım kat kat olmuştu bende bira göbeği yaptım diye vahlanıyordum eve bir geldim bir kilo bile almamışım o şişkinliğin bebişten olması bana ayrı bir keyif verdi yoksa okkalı bir diyet beni bekliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…