inşallah canım...denizim inşallah bundan sonra hep beraber olursunuz canım... börek seviyorsun demek gel tatlım:))) seninde güzelmiş tam yaz menüsü....
ben hayatta kendim alamam kuaföre gidiyorum valla gören görsün napıyım kendim çekemiyorum..kuaföre gitmesemde olmuyor en rahatı öyle..ama kendin yapabiliyrosan ne güzel..ağda yaptım daha doğusu yarım yapmaya çalıştım
yarım kaldı sıcakta vıcık vıcık oldu
kızmayın da yarın doktora gidicem ya olur da bi aksilik çıkarsa alttan bakar diye ama olmadı sıcakta
yarısı kaldı ne iiireeeennnnçççç
çalış bakim yok öyle yorgunluk falan yakalamışsın çift çizgiyi durmak yok yola devam ..Slm kızlar,ben geldim ama inanılmaz yorgunum.Stresli bir gündü,siz de ne kadar çok kaynatmışsınız öyle.Az önce test yaptım,saniyesinde iki çizgi çıktı,şaşırdım,tabii ki ovülasyon testinden bahsediyorum,siz ne sandınıznaniknanikGaliba yumurtlamak üzereyim,ama canım bu yorgunlukla hiç sevişmek istemiyor....
29,99 dolar olandan al ovulasyon ve hamilelik testi tam takım var diğerlerinde hepsi yok..YA KIZLAR ben preseed alcam ama ebayda 40mg ve 2tane testt yazıyo 1990dolar diyo omu acele cevap verin burp sende ordanmı aldın
evet doğum günüymüş kutladı hatta ama bunu bilmiyordum allahım nelere kadir işte..mutlulukları daim olsun..bana da isteye geri gelin dedi ama birşey diyemedim..kızlar senem aydasının 4. yaşını kutluyor size onun hikayesini anlatmışmıydım hatırlamıyorum ama aklıma geldi duygulandım
senem çok genç yaşta bypass ameliyatı geçiriyor ve ciddi derecedede yüksek tansiyon hastası ömrü boyunca haplar kullanmak zorunda bu yüzden doktorları ona asla hamile kalmaması gerektiğini söylüyor ve kocası ile bu durumu kabullenerek evleniyorlar bir köpek alıp tüm sevgilerini köpeğe veriyorlar bir gün condom patlıyor ve senem pat hamile kalıyor doktorlar canına kast olacağını kesinlikle hamileliği sürdürmemesi gerektiğini söylüyor aile müsade etmiyor ve senem canı pahasına minik aydasına kavuşuyor
vallaha özlem haklı sevim ne yapacaksın preseedi düşünme böyle şeyler ben tam spariş ediyordumki görümcem gelirken getiriririm dedi ve getirdi ama okadar pahalı olduğunu sanmıyorum mavi 50 dolara getirrtmiş
sevim kız nerrde aceleciler anamızı ağlattı hıyarlar :))
ya benim bel ağrılarım ne zaman geçecek merak ediyorum....
sermestcim ben iş yerinde hocaların vip restoranında yemek yerken (bunu neden belirttiğimi anlayacaksınız böyle aydnların bulunduğu mekan yani) çokta sevdiğim prof. kadın hoca hem benle sohbet ediyor hemde kürdanla kulağını karıştırıyordu :))))))))))))) tabi ben titiz psikopat olduğum için tüm dikkatimi kürdanda toplamıştım sonra ne yaptı dersiniz hoop tuzluğun delikleri ile oynamaya başladı kulağını karıştırdığı kürdanla ogün bugün bende kullanmıyorum zati :)))))))))
ah ah keşke
yazık bugün istanbuldan da şehit haberi var
gencecik kızcagız da kurban gitti
Allahım sonu ne zaman gelecek
ne zaman bitecek kuruyacak kökleri
iyice çığrından çıkıyor sanki herşey
Allah fırsat vermesin zalimlere
ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü
sermestcim ben iş yerinde hocaların vip restoranında yemek yerken (bunu neden belirttiğimi anlayacaksınız böyle aydnların bulunduğu mekan yani) çokta sevdiğim prof. kadın hoca hem benle sohbet ediyor hemde kürdanla kulağını karıştırıyordu :))))))))))))) tabi ben titiz psikopat olduğum için tüm dikkatimi kürdanda toplamıştım sonra ne yaptı dersiniz hoop tuzluğun delikleri ile oynamaya başladı kulağını karıştırdığı kürdanla ogün bugün bende kullanmıyorum zati :)))))))))
sevim kız nerrde aceleciler anamızı ağlattı hıyarlar :))
burppppppp ben sana telefonda ne dedim canım özlem teyzesi ile aynı olsun 12 şubatta doğsun demedim mi? 2 hafta önce çıkar kova burcu olsun bak çok zeki oluruz ha:)))
melek 14 şubat olur mu hiç 1 kere mi hediye alacak kuzucuk ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?