Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim inşallah bundan sonra hep beraber olursunuz canım... börek seviyorsun demek gel tatlım:))) seninde güzelmiş tam yaz menüsü....
inşallah canım...
ah nerde yakın olsak keşke atlar gelirdim valla..
ben hayatta kendim alamam kuaföre gidiyorum valla gören görsün napıyım kendim çekemiyorum..kuaföre gitmesemde olmuyor en rahatı öyle..ama kendin yapabiliyrosan ne güzel..

hala aksilik diyor ya bu kız öldürecek beni..
çalış bakim yok öyle yorgunluk falan yakalamışsın çift çizgiyi durmak yok yola devam ..
kaçıncı gün bugün tuanayım birde sana sormak istediğim birşey var ayda kaç kere preseed kullanabiliriz mesela ben 8-10-12-14 .günlerde denemek istiyorum hepdinde kullanayım mı yoksa bir kere mi?
YA KIZLAR ben preseed alcam ama ebayda 40mg ve 2tane testt yazıyo 1990dolar diyo omu acele cevap verin burp sende ordanmı aldın
29,99 dolar olandan al ovulasyon ve hamilelik testi tam takım var diğerlerinde hepsi yok..
evet doğum günüymüş kutladı hatta ama bunu bilmiyordum allahım nelere kadir işte..mutlulukları daim olsun..bana da isteye geri gelin dedi ama birşey diyemedim..

50 dolar değil canım 50 lira..29.99 dolar..

burppppppp ben sana telefonda ne dedim canım özlem teyzesi ile aynı olsun 12 şubatta doğsun demedim mi? 2 hafta önce çıkar kova burcu olsun bak çok zeki oluruz ha:)))

igrenccccccccccccccc vallha öööggggg

bende cok üzülüyorum yürekler dayanmiyor artik yaaa gebrip gitmediler basimizdan

ya kızlar aklıma ne geldi 2011 şubat iyiki 29 çekmiyor yoksa bebişşimin 4 yıld abir olacaktı doğum günü

canim ben simdiden sana siparisimi vereyim 14.02 sevgililer gününde dogur sen emi:)))) esimin dogum günüde ozaman

anam lokman hekimimin ne işi var burada kız git mum yak kocişe kedi gibi sürün sırnaşın koklaşın azdır adamı (artık bokunu çıkardığımızın resmidir ) konsantre olun zaten yorgunsun saat ilerledikçe performans iyice düşer
kızlar bu bir ilk tuanayın hamile kalma gününü burada kutluyoruz

sevim kız nerrde aceleciler anamızı ağlattı hıyarlar :))

canım burpum biz annelerine çekerlerse hem aceleci hem telaşlı hem titiz olurlar seninkini bilmemde beinimkine çekerse yani babsına anam yandım eringeç ve uyuşuk olur kaldır kurugumu mıçyım der ay bize çeksinler

sermetcim allaha havale yaşıyoruz ben ankarada bile tırsıyorum bazen hele geçen gün rğyamda gördüm bir saldırının tam ortasında kalıyordum ama birşey olmuyordu şükür... bu psikoloji olunca ankarada rahat edemedim((

ayıptır söylemesi konserve vardı yiyecek bişey bulamaynca rus salatsı gıbı yaptım yedim
yemez olaydım midem cayır cayır yanıyor geçmedi soda da içtim nafile
tuanayım şifa doktorum da yok var mı bir önerisi olan kızlar bana

özlemcim olur bişi tabi canım bebek olur doktorun söylerdi korun diye söylemediğine göre çalışmalara başla canım dumur olsun doktorlar :)))

aaa evt tuanay git giy geceliğini jartiyerini büstiyerini film milm tak ne bliyim işta yap bişeyler aaa kocişi kaçırma

balık burcu olmasın ya balık burcu alık burcu:))))
dr a sormadımki birşey umut yok ya ne diye sorayım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…