Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dilşad hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra evlilik yıl dönümü meyvenizin haberini alırsın..
yarın bizimde dünya evine girişimizin 3.yılı:))

aaa gerçekten mi bizimde 3. senesi inş. canım ya inş hepimiz en kısa zamanda güzel haberleri alırız en güzel hediyemizi alırım:))

eveeeett burp hiçbirşey olmayacak

sevim hakkaten ya kanama falan yok dimi..
ayy inşallah geliyor bir bomba daha..

denizcim valla ne yalan söyleyeyim son zamanlarda bende sevimin mesajlarını algılamakta zorluk çekiyorum :))) çok hızlı yazıyor sanırım o nedenle cümleler düşük anlam bozuk oluyor maalesef:)

ayy burp hiçbir işe yaramıyor konular var zaten indirip teslim ediyoruz:))) ha tek faydası tayini çıkanların partileri ye babam ye ):))

bende onun için habire test yapmak istemiyorum özlemcim insanlar hamileyim der ve doğurur bukadar basit biz hep aksini yaşadığımız için en kötüyü düşünüyoruz bende bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorum kanamam olmadığı sürecede kendime vesvese yapmamaya çalışacağım ama zor olacak

denizzzzzzz ve dilşadddddd nice güzel yıllara ....... bir dahaki yıldönümüne bebişlerinizle girersiniz inşallah....

burp özlem bana akıl verin
ben bu pressedi bir ayda kaç kere kullanacağım
ben erken yumurtluyorum buna 1 yılda tecrübelerimle emin oldum 8.günden başlamak istiyorum
16. güne kadar 2 günde bir kullansam mı yoksa 1 kere mi kullanmam gerek

hiççççççççç endişe etme canım herşey çok güzel olacak ve biz buradan canlı canlı takip edeceğiz ... ayy peşinden biz geleceğiz ya yaşadıklarını hafızanda tut sorarım ha::))))

sağol özlemcim inşallah geçen sene de hep böyle düşünmüştüm hemen kalır yaza doğum yaparım diye
çok kolay ya:))bizde var beceriksizlik galiba :))

deniz ben 33-35 günde bir adet oluyorum ve internetteki hesaplara göre 21. gün yumurtlamam oluyor ama dr a gittiğimde yumiş çatlamıştı ve sordum luteal faz herkeste 14 gün müdür diye o da yok olurmu dedi farklı olabilir dedi... bende eee nasıl hesaplayacağım dedim adet gününü 2 ye böl tam ortası yumurtlama günün ve 3 gün öncesinden başla dedi tabi sonrası adete 1 hafta kalana kadar devam:)))

denizcim 1 akıntından anlayabilirsin 2 ovulasyon testi ile kullanabilirsin ama ne olursa olsun yumurta oluşumunu takip ettiğin ve yakaladığın akşam bir gün sonrada sabah takib eden bir gün sonrada akşam olmak üzere değerlendir tatlım birde mümkünse ilk denemeye kociş 4 günlük perhizle iştirak etsin :))))

hemde nasıl yarıyor burp bugün bir arkadaş pideleri yaptırmış yanınada buzzz gibi ayran iyi oldu valla:))) ve hergün doluyuz artık yaşasın gidenler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…