Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NBNH,sadece sana şunu söyleyebilirm,sen bence Allahın izniyle doğal yoldan hamile kalacaksın....

tuanaycım senin 6.hissin kuvvetli ya sanki sen güzel birşey söylesen olacakmış gibi hissediyorum

sağol tuanay gönlümden geçen sağlıklı olması
kız erkek ayıt etmiyorum ama herkesin bi kızı olmalı diye düşünüyorum:))))
erkek olursa da 2.çocuk şart olur:)))))))

sen benim kutumda büyük hissediyosun yani
yerim ben onun büyüğünü küçüğünü
Allah ım önce sağlıkl versin
size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
az sonra iğnemi yapıym şükür namazı kılıcam
hepinize dua edicem yine
güzel günler yakın inşallah

seviiim test mest yapma yazık değilmi memoyu değiştirecem diyosun adamı kocatmışsın kendin çıtır
bi de değiştiriym diyosun

sevimcim benden bir haber çıkmaz canım ya yarın olurum muhtemelen işte kendi kendime ümitleniyorum olana kadar
senden ve melekten haber bekliyoruz inşallah

o hiç belli olmaz canım inş hamiledirsin vallaha sizin hamile olmanız demek benim rahat bi uyku ve s4evinç gözyaşları demek sizlere çok basğlandım ben allah hepinize bebiş versin

ben çıkıyorum iğne yapıcam duş alıcam namaz kılıcam
yarın okulda yemekli parti var:))))
papatesli gül böreği yapıcam :))))))))))))))))))))))))))

NBNH,sadece sana şunu söyleyebilirm,sen bence Allahın izniyle doğal yoldan hamile kalacaksın....

ay inşallah canım doğal yoldan olmasını o kadar çok istiyorum ki
eşimle birlikte olduğum en güzel anda olsa süper olur tedaviler hiç romantik olmuyor biliyorsun
bugünde aklıma ne geldi biliyormusun ağustosta tatile gelicez biz sen ben ve deniz hamile olsak da buluşsak keşke dedim inşallah o günleri de görücez

canım ne yapıyım o kendi dedi ssk kanpanya başlatmış eskiyi götürüp yeniyi getiriyormuşun diye bende dedim ozaman ben sen eskidin değiştiriyim dedim ama ben gene ondan iyisini bulamam

bende çıkıyorum karnım acıktı çorba yiyim bağırsaklar çalışsın tuanayımmmmmmmm neden cevap vermiyon yoksa bana küstünmü sen kızımın adı koycam diye taman kızma koymam

sevimcim senin durum iyiydi de son zamanlarda anlatımın bozuldu:)))
hımm demek evlilik yıldönümleri peşpeşe ha hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

ha şunu bileydin burp nihayet kafa dank etmiş .... evet kendimize gelince bardağın hep boş tarafı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…