Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum aklın basına geldi sonunda.aferin hormonlar seni düzeltti olumluluk basladı.kendine bol bişeyler al artık heryerde var biraz buyusun karnın hamile kıyafetleride alırsın.

tadını cıkart demekle ne guzel söylemiş adam.mavicim çok şükür kalp atısını duydun.çok guldum ya ne bekliyordun el sallamasını mı. hergun git gör sen bebeğini bence.ilahi mavisim.tadını cıkar nazlan niyazlan eşine...

nbnh gecmiş olsun canım misafirlerde gitti dinlen artık.çok yoruldun canım strestende olmuştur belki...

denizicim beni düşündüğün için teşekkür ederim canım.çok mutlu oldum...
iyisin di miii.yarın evlilik yıldönümüz.inş. eşin bundan sonra ki yıllarda hep yanında olur bebilerinizle beraber olursunuz...

tuanayım iyimisin sende...
yorgunluğun gecti miii
preseed tecruben nasıldı?
eşim bugun burdaki eczanelere sormus ona ne demişler.

o da anlatmamış tabi.cok ilginç degil mi bilmemeleri.
biz nerden duyduk ya hatırlayamadım
preseed topiğinide bulamadım ben ya
beceriksizmiyim neyim..

canim sapigin hayirli ugurlu olsun:))) insallah bidaha aramaz seni tatlim rahat birakir

gecmis olsun tatlim

desene bir findik masallah yavas yavar büyüyor canim artik hic biseyleri kafana takma dr dedigi gibi hamileligin tadini cikar güzelim

insallah hayirli haberi alirsin canim

nbnh cim hadi canım bide sen sevindir bizi melekte cevap vermedi adet olmadı dimi o bebingim oldu yazık bugün agrısı vardır onun gelemez

yok canim olmadiiiim daha(((( sancilarim var insallah gelir kirmizilarim normalde kirmizilarimin gelmesini istemem simdiyse dört gözle bekliyorum gelsinde kist gitsin canim

sevimcim benden bir haber çıkmaz canım ya yarın olurum muhtemelen işte kendi kendime ümitleniyorum olana kadar
senden ve melekten haber bekliyoruz inşallah

canim ben adet olmak istiyorum kist benim kafami cok karistirdi kirmizlar gelsinde kistte gitsin bende rahatlayayim hamile felan olmak istemiyorum bu ay tek su kist gitsinde kistden cok korkuyorum((((((((((((

nbnh canım inşaşllah gelir meleğin ...gelecek birgün mutlka ama bekletiyor eşek sıpaları...

evet tam bir esek sipalariiiiiiiiiiii sanslarini zorluyorlar

kizlar ben cikiyorum bugün nedense hic yazmak gelmiyor icimden kusuruma bakmayin lütfen hepinizi öptümmm byeeeeeeeeeee

Sevimcim anlamadım yawrucum,sana küsmedim,hiç küsermiyim ben sana,yeni hamilelere küsülmezmiş,yoksa bebekleride suratsız,geçimsiz birinin teki olurmuş,senin bebeğine niye böyle bir kötülük yapayım,ad koyma olayını da anlamadım,birsey mi kaçırdım tatlımbilmiyorumkismile

Nimetcim,inşallah Ağustosda hayalindeki gibi bir buluşmayı gerçekleştiririz.Çok da güzel olur,tadına doyum olmazopuyorumnanaktan

Sermest tatlısı,sen nasılsın,miden iyileşti mi,bugün menünde ne vardı bakalım????

utanma sermestcim sen bu mertebeye layıksın bizi ne kandırıp çıkanlar sonra türlü bahaneler üretenler oldu ama sen öyle olmadın canım:)))kaydirigubbakcemile3

canım benim saolasın

sermestcim bunun bir zamanı var mı şimdi adetliyim okuyamam o nedenle sordum canım....

çok üzüldüm ya rabbim şifa versin
adetim biterse perşembeye kadar bende okurum perşembeye kadar bitecekmiş galiba

canlarım tesbihat icin adet olup olmamak önemli değil
normal namaz abdesti alıp çekebilirsiniz canım

oy denizim bir sapıgımız eksikti desene
manyak dolu etraf hiç korkma gerekirse ver savcılıga gitsin
delilere pabuc bırakcak göz var mı bizde be:)

bugun kimseler acmamaıs sayfayı cok sasırıdım öğlen oldu kimseler yok nazar mı degdi yoksa size
cok işim var ne zaman okucam bilmiyorum
stres bastı
bu arada sabah regl oldum sekerler..

hayırlısı olsun bebıngcım bır yenı baslangıc daha
dilerim en güzel baslangıcın olur bu defa:Saruboceq:

geçmiş olsun nursimcim tansiyon ya da sıcaktan olabilir mi acaba dikakt et aman kendine

selam kızlar,giremedim bugün çok yoğunuz,gidicez diye gelen giden çok.merak etmeyinbizi.iyiyiz.müsait olduğumda girerim.öptümmmm..

canım tatlı telaslar ıcındesın demek ne güzeldir bebişinle yasamak hele bunları

pimpirik annem rahatladın mı güm gümleri duyunca
bir dahaki gittiğine daha büyümüş olur belki mercimeğin görürsün doya doya :)

sizin gene birinde bitiyor biz onuna kadar okuldayız agustos 25de işbası tekrardan
bir de derler ögretmenlere üc ay tatil var nerde bee:sinifsinif:

hakkında hayırlısı olsun dilşadcım
insallah guzel bir yıldönümü hediyesi olur meleğin

sevimcim dün bebişin bir güzel yerleşti kanamaların devamı gelmediğine göre

bence de bence de:teytey:

hemde nasıl yarıyor burp bugün bir arkadaş pideleri yaptırmış yanınada buzzz gibi ayran iyi oldu valla:))) ve hergün doluyuz artık yaşasın gidenler:)))

ohh afıyet bal seker olsun arkadasıma
lop lop bebek olsun yarasınn:CüvCüv:

kizlar ben cikiyorum bugün nedense hic yazmak gelmiyor icimden kusuruma bakmayin lütfen hepinizi öptümmm byeeeeeeeeeee

güle güle canım benim iyi bak kendine

Sermest tatlısı,sen nasılsın,miden iyileşti mi,bugün menünde ne vardı bakalım????

canııım geçti geçti sukur ama beni mahvetti sabaha kadar ya
ayran ıctım aksam yogurt kıvamında koyu biraz rahatlatır gibi oldu
sonra yıne yanmaya basladı mahvoldum valla reflü var sanırım bende
bugün erken geldım okuldan insani yasam moduna hasret kalmısım
taze fasulye pısırdım kendıme kırmızı biber közledim yanına da karpuz
aylar sonra adam gibi ev yemegi gördüm de şükrettim halimekaydirigubbakcemile3

sen nasılsınn canım

bugün muhabbeti kacıran da ben olmusum sanırım
kimseler kalmamıs ben gelesiye
ama herkeste bir yorgunluk var gibi sankı
dün cenemiz düşünce bugün dinlenmeye gectik galiba:)

bugun okuldan erken geldim keyif yaptım
birikmiş işlerim vardı onları hallettim
adam gibi beslenmeyi basardım bir günlügüne de olsa
vee biletlerimi aldım kocişime kavusmak umuduyla
şimdi de yapacak bişey bulamıyorum valla canım sıkılıyor

melekcim noldu sana canım bugun niye keyfin yok.keşke cıkmasaydın biz seni kendine getirirdik.dinlen sen birazcık belki güçlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…