kızlar elim ayağım titriyor ya
sapığın biri gecen bu saati ev teli çalıp duruyor
yenge diye açtı bende eşimin kuzenleri var yenge derler ama bu saatte aramazlar bende tanıyamadım kadir sen misin falan diyorum
bana demez mi ben sana aşığım evlisin biliyorum ama aşığım falan diye dumur oldum
ağzıma ne geliyorsa saydım kapattım belki 10 kere arıyor annem açtı sinirlendi çok
onun da yüzüne kapatmış numarada özel
allahım nelere kaldım ya
eskiden evlenmeden çok arayan vardı geldim mahalleye dengesiz insanlar başladı mı yine ya..eşim yok birde takip ediyorlar herhalde..sinir bastı elim ayağım titriyor
sağol denizcim....bu sabah işe gelicem birden burnum kanamaya başladı 10 dak. kadar şiddetli kanadı daha sonra tampon yapıp ensemi ve burnumun üst kısmını yıkadım soğuk suyla durdu çok uzun zamandırda kanamıyordu ama hamilelikte olmasının normal olduğunu duyunca rahatladım....
ben geldim kızlar çok oyalandık doktorda
önce ultrason doktoruna gönderdiler giriş yapılması için oraya da görünmem lazımmış
bebeğimin kalbi atıyo çok şükür:)))))
böyle bi kararıyo bi aydınlanıyo gibi görünüyo göz kırpıyo gibi:))))
pek göremiyorum dedim sesini de dinledik
ama myom var dedi ultrason doktoru 1.5.cm keseden uzakmış ama var dedi
kendi doktorumda onun hiç bi önemi yok hatta gebelikte büyür sezaryan olursan alırım korkma dedi
bugün 3 sezaryana girdim hepsinde de vardı aldım dedi
yatıym mı zararı varsa dedim yatma aynen devam sorun yok dedi
azcık ağladım korkuyorum falan dedim
korkma böyle zaman geçmez tadını çıkar dedi hayatında kaç kere yaşayacaksın sanki dedi
sonra pişman olursun eşime kapris yapsaydım dersin dedi
1 cm kadar bebek ya da kese tam anlamadım
ben elli kollu bebek görüzcez sanıyodum kese oval bebek içinde yuvarlaktı
idrar kan tahlili iyi çıktı
1 ay sonra gel dedi ben de 2 hafta sonra istiyorum dedim
hastane kazanır gel o zaman dedi
ben de hergün bile gelirim dedim
böyle işte 8 temmuz a randevu verdi
inşallah o zaman da sağlık haberlerini alırım
bu kadar kızlar Allah herkese yaşatsın bu duyguyu tez zamanda siz de yazın anlatın inşallah
meraba kızlar yarın ilk aşılamamı olcam ama çok heycanlıyım acayip sitres yaptım şimdiden napıcam bilmiyorum ayrıca yarın evlilik yıldönümümüz ikisi bi arada oldu şansa bana dua edin kızlar allah hepimizin kucaklrını bebişlerle doldursun inş.hamıle olan arkadaşlarımızda bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inş.
nbnh cim hadi canım bide sen sevindir bizi melekte cevap vermedi adet olmadı dimi o bebingim oldu yazık bugün agrısı vardır onun gelemez
sevimcim benden bir haber çıkmaz canım ya yarın olurum muhtemelen işte kendi kendime ümitleniyorum olana kadar
senden ve melekten haber bekliyoruz inşallah
nbnh canım inşaşllah gelir meleğin ...gelecek birgün mutlka ama bekletiyor eşek sıpaları...
utanma sermestcim sen bu mertebeye layıksın bizi ne kandırıp çıkanlar sonra türlü bahaneler üretenler oldu ama sen öyle olmadın canım:)))kaydirigubbakcemile3
sermestcim bunun bir zamanı var mı şimdi adetliyim okuyamam o nedenle sordum canım....
çok üzüldüm ya rabbim şifa versin
adetim biterse perşembeye kadar bende okurum perşembeye kadar bitecekmiş galiba
kızlar elim ayağım titriyor ya
sapığın biri gecen bu saati ev teli çalıp duruyor
yenge diye açtı bende eşimin kuzenleri var yenge derler ama bu saatte aramazlar bende tanıyamadım kadir sen misin falan diyorum
bana demez mi ben sana aşığım evlisin biliyorum ama aşığım falan diye dumur oldum
ağzıma ne geliyorsa saydım kapattım belki 10 kere arıyor annem açtı sinirlendi çok
onun da yüzüne kapatmış numarada özel
allahım nelere kaldım ya
eskiden evlenmeden çok arayan vardı geldim mahalleye dengesiz insanlar başladı mı yine ya..eşim yok birde takip ediyorlar herhalde..sinir bastı elim ayağım titriyor
bugun kimseler acmamaıs sayfayı cok sasırıdım öğlen oldu kimseler yok nazar mı degdi yoksa size
cok işim var ne zaman okucam bilmiyorum
stres bastı
bu arada sabah regl oldum sekerler..
sağol denizcim....bu sabah işe gelicem birden burnum kanamaya başladı 10 dak. kadar şiddetli kanadı daha sonra tampon yapıp ensemi ve burnumun üst kısmını yıkadım soğuk suyla durdu çok uzun zamandırda kanamıyordu ama hamilelikte olmasının normal olduğunu duyunca rahatladım....
selam kızlar,giremedim bugün çok yoğunuz,gidicez diye gelen giden çok.merak etmeyinbizi.iyiyiz.müsait olduğumda girerim.öptümmmm..
ben geldim kızlar çok oyalandık doktorda
önce ultrason doktoruna gönderdiler giriş yapılması için oraya da görünmem lazımmış
bebeğimin kalbi atıyo çok şükür:)))))
böyle bi kararıyo bi aydınlanıyo gibi görünüyo göz kırpıyo gibi:))))
pek göremiyorum dedim sesini de dinledik
ama myom var dedi ultrason doktoru 1.5.cm keseden uzakmış ama var dedi
kendi doktorumda onun hiç bi önemi yok hatta gebelikte büyür sezaryan olursan alırım korkma dedi
bugün 3 sezaryana girdim hepsinde de vardı aldım dedi
yatıym mı zararı varsa dedim yatma aynen devam sorun yok dedi
azcık ağladım korkuyorum falan dedim
korkma böyle zaman geçmez tadını çıkar dedi hayatında kaç kere yaşayacaksın sanki dedi
sonra pişman olursun eşime kapris yapsaydım dersin dedi
1 cm kadar bebek ya da kese tam anlamadım
ben elli kollu bebek görüzcez sanıyodum kese oval bebek içinde yuvarlaktı
idrar kan tahlili iyi çıktı
1 ay sonra gel dedi ben de 2 hafta sonra istiyorum dedim
hastane kazanır gel o zaman dedi
ben de hergün bile gelirim dedim
böyle işte 8 temmuz a randevu verdi
inşallah o zaman da sağlık haberlerini alırım
bu kadar kızlar Allah herkese yaşatsın bu duyguyu tez zamanda siz de yazın anlatın inşallah
denizcim bizim seminer dönemimiz var 1 temmuza kadar çalışıyoruz çocuklara karne verince biz tatile girmiyoruz hatta 1 eylülde onlardan önce yine okula gidiyoruz yani yine seminer oluyor(( bu her sene aynıdır canım geç tatile gireriz ve erken başlarız öğrencilere göre...
meraba kızlar yarın ilk aşılamamı olcam ama çok heycanlıyım acayip sitres yaptım şimdiden napıcam bilmiyorum ayrıca yarın evlilik yıldönümümüz ikisi bi arada oldu şansa bana dua edin kızlar allah hepimizin kucaklrını bebişlerle doldursun inş.hamıle olan arkadaşlarımızda bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inş.
sevimcim dün bebişin bir güzel yerleşti kanamaların devamı gelmediğine göre
hemde nasıl yarıyor burp bugün bir arkadaş pideleri yaptırmış yanınada buzzz gibi ayran iyi oldu valla:))) ve hergün doluyuz artık yaşasın gidenler:)))
kizlar ben cikiyorum bugün nedense hic yazmak gelmiyor icimden kusuruma bakmayin lütfen hepinizi öptümmm byeeeeeeeeeee
Sermest tatlısı,sen nasılsın,miden iyileşti mi,bugün menünde ne vardı bakalım????
bi beni soramaıssın tuanayım küstüm ben sana:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?