Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birazdan alışverişe çıkacağız tatilden geldik ev tam takır kuru bakır ceviz fındık vb. zımbırtılarda alayım ara öğün olarak kemireyim yarasın fetüsüme :)))

sevim kırmızı mor gelmeyecek biz anca birbirimize olumlu olabiliyoruz hatta birbirimize daha çok seviniyoruz ne garip bişiler olduk böyle birbirimize sıra gelince olumlunun önde gideni sıra kendimize gelince olumsuzun alası oluyoruz ne alaka kendimize inancımızı mı yitirdik ney

evt aynı dediğin gibi canım kendimize yakıştıramıyoruz sanki hiç kalmıycakmışız gibi geliyo yıllarca çektiklerimizden dolayı ama bi arkadaşımız hamile kalsa dünyalar bizim oluyor bide olumsuz düşündülermi onları parçalayısımız geiyor ve ona kızıyoruz şuan ben sana sen bana kızdıgın gibi sakın aklına kötü şeyleri getirme allahım sana bu mucizeyi verdi çünkü sen onu çoktan hakkettin ve sonuna kadr bebişin yanında olcak annneler herzaman korkar zaten benim annnem nerdeyse çayı bile vermiycek zarar lı diye sen rahat ol bebişinde rahat olsun tatlım allahın izniyle ben onu öpüp kokluycam en azından seninki tasdikli onaylı doktordan üzme yeğenimi

canım benim bende şu an aynı şeyleri senin için düşünüyorum dünkü pembeliğin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum bende ovulasyonun 3. günü silince pembelik gelmişti ve cumartesi günü adet sancısı ile uyanıp bayağı koyu renkte olsa peçeteye kan gelmişti yani seninkide öyle bilmiyorum aksini duymak istemiyorum ona göre

buıurp en fazla 2 kez yaşarmışız bu duyguyu
hepsi de farklı olurmuş sonra üzülürmüşüz keşeke kocama kapris yapsaydım gece kaldırıp erik aratsaydım karpuz aratsaydım dermişiz
böyle böyle 9 ay geçmezmiş
başalamak bitirmenin yarısıymış

anacım aldığım gazları gönderiyorum sana ben toparladım biraz bu sayede:)))))

o şişkiinlik gazdan mı neden benim bazen 6 aylık gibi oluyo özellikle geceleri
bazende 3 aylık hiç bizaman göbeğim sıfır olmadı (((((((((((((((((((
hiiç kiloyu şişkinliği takmıcam ötekinde çok korkuyodum kilo alır da veremezsem diye ne salakmışım

sağol denizcim sana da geçmiş olsun canım havalar kötü bizi de etkiliyor galiba

NBNH canım geçmiş olsun demeyi unutmuşum :)))) dikkat et kendine...

özlemcim ve sevimcim sağolun kızlar

nbnh ne bu mide köötü baş dönüyor yoksa?

burpcum seni böyle rahat olumlu görmek ne güzel şimdiden bebiş yaradı sana
2 gündür midem kötü midem ağrıyınca adet olurum genelde geç kalmazsa yarın olurum keşke olmasam da bebişim sürpriz yapsa nerdeeee

[
denizcim evet cuma gidiyoruz.hepini özlicem,fırsat bulduğumda giricem nete.

semracım güle güle kullansın Adacık sesini duymakta çok güzeldi teşekkür ederim
şimdiden iyi yolculuklar sana bizde özleyecez seni ve Adayı

haaa sevim bak ne dicem
ben 1 kere preseed kullandım ya
ogün sabah peçeteye çok açık pembe kan gelmişti yumurta mı çatladı yoksa döllendi de mi oldu bilmem
idrarda da yanma olmuştu hani korkmuştum
inşallah sendeki bu kanama da bendeki gibi olur
yarın mı yapıcan test erken değilmi yaa
yarın yapma değğer artacak mı artmayacak mı diye stres yaparsın benden demesii

tuanaayyy
bi de bana yoğunlaş bakalım kız mı erkek mi????
ben küçük hissediyorum:))))yani kız:))))
sen ne hissediyosun küçük mü büyük mü???

normalde adet günüm yarın mavicim ama geçen ay 4 gün gecikmeli olmuştu ondan olacaksa zamanında olsun istiyorum geç kalmasın
sen de bebişinin kalp atışını duydun Allah doğurduğun günleri de göstersin inşallah

yok yarın test falan yapmıycam karar verdim salıyı bekleycegim adet tam sökülene kadarda hamileymişim gibi olcam bende hamilelr gurubuna katılcam agrılar gel git yapıyo burp mavi bu arad benim karnım sizinkinden büyük tıpkı 6aylık hamileyim gibi dün gelen kadınlar bile dedi sevim sen 6aylık hamile gibi olmuşsun dediler gazdanmı tüp bebektenmi ilaçlardanmı bilmiyorum ama karnım çok şiş

nbnh cim hadi canım bide sen sevindir bizi melekte cevap vermedi adet olmadı dimi o bebingim oldu yazık bugün agrısı vardır onun gelemez

evet sevimcim bence de bekle test yapmak için çok erken henüz lekelenmelerin de bitti değil mi

sevimcim benden bir haber çıkmaz canım ya yarın olurum muhtemelen işte kendi kendime ümitleniyorum olana kadar
senden ve melekten haber bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…