Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim dün bebişin bir güzel yerleşti kanamaların devamı gelmediğine göre
inş canım
[QinşUOTE=35deniz;13893242]sevim kız anlamaıdm ne demek istediğini
birde önceki mesajda yarın veririm haberi demişsin en haber
erken mi yapcan testi
açıklık getir bakıyım sorularıma:))[/QUOTE]
yok be canım agrılar çogaldıda ondan öyle dedim arına kesin adat olurum diye
sevimmmmmm senin ne zamnadı tarih 27si falan değil miydi ne bu acele ya kaç gün oldu şimdi?
bu gün 7gün normal test günüm 29 ama 27sinde yapsam diyodum o gün bizim evliilik yıldönümüz diye
denizcim valla ne yalan söyleyeyim son zamanlarda bende sevimin mesajlarını algılamakta zorluk çekiyorum :))) çok hızlı yazıyor sanırım o nedenle cümleler düşük anlam bozuk oluyor maalesef:)
ya gercekten ben analatamıyorummu kendimi ozamn gercekten vahim durumum
sağol özlemcim inşallah geçen sene de hep böyle düşünmüştüm hemen kalır yaza doğum yaparım diye
çok kolay ya:))bizde var beceriksizlik galiba :))
canım bizmi beceriksiziz yoksa heriflermi kaleyi tutturamıyo acaba
ya özlemim erken değilmi daha kalbini duymadan hamile havasına girmek istemiyorum en azından 40 beden bişilermi alsam allah korusun bişi olursa moralim bozulmaz

burp sendemi dur ya sacmalama vallahi gelir sopalar ha onun doğumumunda biz semrayala yanında olcaz inşşşş

biz iyiyiz teyzesi,masal karnını doyrmaya çalışıyor,azıcık dışarı çıktım çok acıkmış miniğim:)sen nasılsın?
Ben de iyiyin cnmcım,masalımızı aç ve yalnız bırakma lütfen,o bizim topiğimizin masal perisi,ilk gözağrımız

tuanayım canım faceden yazmışsın ama wcden çıkamıyorumki ya bu gaz sıkıştırması beni mahvetti bugün agrımda çok belimde karnımda sinir oldum sen nasılsın canım dün gecen nasıl geçti

tuanayım iyiyim canım sen nasılsın kayınpeder alamamış çünkü bandırmadan feribot 9:30 daymış bir sonrakide 15:30 daymış arada çok ciddi bir fark vardı akşam yetişmeleri gereken bir şey varmış ama en kısa zamanda özel olarak tekrar gitmeyi düşünüyorlar

sıra olayı olmasa alacaklardı ama sıra var dedin ya o yüzden cesaret edememişler kekolar

semracım ilk aydanmı şişmiştin sende bu ne yağğğ allah alllaaah kız olacak demekki tuaayımda demişti

yaa kızlar ben bir türlü sonuca varacağıma adapte olamıyorum gel gitler yaşıyorum sevim gel zopala sen yakınsın

annemde aramış ödüm patlıyor falan dedi bende sen herşeyi hissedersin düşecek gibimi hissediyorsun dedim yok onunla ne alakası var kıymetli ya ondan falan diye çevirdi onlar bile korkuyorlar

semra bence sen masal isminden daha hoşlandın :) fonetiği daha hoş geliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…