semram ve masalım siz nasılsınız???
inş canımsevimcim dün bebişin bir güzel yerleşti kanamaların devamı gelmediğine göre
bu gün 7gün normal test günüm 29 ama 27sinde yapsam diyodum o gün bizim evliilik yıldönümüz diyesevimmmmmm senin ne zamnadı tarih 27si falan değil miydi ne bu acele ya kaç gün oldu şimdi?
ya gercekten ben analatamıyorummu kendimi ozamn gercekten vahim durumumdenizcim valla ne yalan söyleyeyim son zamanlarda bende sevimin mesajlarını algılamakta zorluk çekiyorum :))) çok hızlı yazıyor sanırım o nedenle cümleler düşük anlam bozuk oluyor maalesef:)
canım bizmi beceriksiziz yoksa heriflermi kaleyi tutturamıyo acabasağol özlemcim inşallah geçen sene de hep böyle düşünmüştüm hemen kalır yaza doğum yaparım diye
çok kolay ya:))bizde var beceriksizlik galiba :))
ya özlemim erken değilmi daha kalbini duymadan hamile havasına girmek istemiyorum en azından 40 beden bişilermi alsam allah korusun bişi olursa moralim bozulmaz
Ben de iyiyin cnmcım,masalımızı aç ve yalnız bırakma lütfen,o bizim topiğimizin masal perisi,ilk gözağrımızbiz iyiyiz teyzesi,masal karnını doyrmaya çalışıyor,azıcık dışarı çıktım çok acıkmış miniğim:)sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?