Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar preseedde hiçbir şey yok o şırınganın içine koyuyorsunuz jeli daha sonrada içeri sıkıyorsunuz iyice ittirin ama:)))

ya ayıptır sorması vıcık vıcık jel varken içinde
o iş nasıl oluyor ya hem ben tiksinirim hem eşim kesinkaydirigubbakcemile3

evet ya o dönem ramazan değil mi bu sene zor olacak valla allah sabır ve kolaylık versin...
miden geçti demek e hadi gçmiş olsun dikkat et bundan sonra...

dün gece gök gürültüsüne uyandım çok korktum yok bugün yağmadı nedense geceleri çok yağıyor...

evet ya o dönem ramazan değil mi bu sene zor olacak valla allah sabır ve kolaylık versin...
miden geçti demek e hadi gçmiş olsun dikkat et bundan sonra...

saol canımın ici sanırım salata dokundu sarımsaklı falan gectı sukur
evet canım ramazanda sıcak bir yandan okul bir yandan
zor ama Allah guc kuvvet verır ınsallah

dün gece gök gürültüsüne uyandım çok korktum yok bugün yağmadı nedense geceleri çok yağıyor...

burda da gece cok yagdı sabaha kadar ben de sesıne uyandım durdum
bugun bısey yoktu sımdı yıne basladı yagmaya

canım açıkçası jel dışarı falan akmıyor zaten yatıyorsun ya sorun olmuyor 15-20 dk ilişkiye giriyorsun işte tabi bizim 1 saati buldu o başka
aslında ben kaşıntı var diye dr a gitmiştim o da mantar olabilir diye bana bir jel vermişti beyaz renkli ve yağlı iğrenç şeklde geri geliyordu elimi bile kaç kez ykıyordum bu jel saydam ve ona göre çoooook temiz o dediğimi aranızda kullanan varsa beni çok daha iyi anlar... sen önlemini al öyle git tabi:))

midende sorun varsa acıyı , sarımsağı çok abartma canım hele bu ara rahat bırak mideni:))) zarar vermeyecek şeyler yemeye çalış...
bizimde gece yatınca başlıyor neyse sabaha birşey kalmıyor:)))

hmm anladım canım akmasından degıl de ınsanın hıssetmesı bıle bir garip işte
neyse zafere giden yolda her şey mübah napalım bir de bunu deneyelim bakalım
o değilde bizim kaç saat sürecek Allah kerim desene:))

midende sorun varsa acıyı , sarımsağı çok abartma canım hele bu ara rahat bırak mideni:))) zarar vermeyecek şeyler yemeye çalış...
bizimde gece yatınca başlıyor neyse sabaha birşey kalmıyor:)))

canım sarımsaklı yiyecek kadar düzenli yemek gördüğüm yok ki:)
dün dolapta bişey bulamayınca bı yogurtla konserve garnıtur vardı
rus salatasından baska alternatıf bulamadm karın doyurmaya
ondan sonra da cayır cayır çektim ceremesini
mideye dikkat etmek lazım da ben buraya geldim geleli
hiç adam gibi beslenemiyorum çok düzensiz yaşıyorum çok

bebinggggggggg canım sen hani anlamı mucize olan bir isim istiyorum demiştin ya ben buldum mucize TANSIK demekmiş :)))
anlamalarını açıklıyorum ayrıca:

türkiye türkçesi ağızları sözlüğüne göre: değerli

kişi adları sözlüğüne göre:insanın aklının alamayacağı şaşırtıcı,olağanüstü olay,mucize. 2) özlem ,hasret (aaaaa çok şaşırdım) 3)değerli,kıymetli 4) tatlı,nefis

ingilizce mira yani alfa yıldızı

NOT: türk dil kurumundan aldım :)))

bebinge mi isim buluyoruz sıra onda demek ki:)

sermestim sen yinede dikkat et canım yeme öyle şeyler...
neyse ayın onuna az kaldı sayılır allah kavuştursun bir daha hiç ayırmasın inşallah....
evet cinsel hayatını bitirdim adamın ya hiç böyle değildi şimdi ben gitsem bile istemiyor(

valla o anlamı mucize olan birşey istiyorum demişti o nedenle azcık araştırayım dedim ve buna ulaştım evet söyleyişi zor ama farklı bir isim hem özlem anlamına da geliyormuş ya:))) demekki bende bir mucizeyim insanlık adına... eee 6 yıl sonra doğduğuma göre kesin mucizeyim...
evet inşallah sıra bebingggggggg te:)))

00000000 canım bebingim,tatlım,fıstığım,bal bademim ben seni unutur muyum hiç,sen benim birtanemsinolumunekankayizsmile

bebinggggggg aşağıda görünüyorsun neredesin kuşum ya?bak senin için o kadar araştırma yaptım ama:)))

tutişşşşşşş gelmişşşşş :))) canım ya sen neden aşağıda görünmüyorsun ? ne yapıyorsun gizemli hatun çabuk söyle bakem?

Kızlar akşam temel atıldı,bugün sıva,badana işleri yapılacak.Malum,testte çift çizgi çıkınca 3 gün sevişmek gerekiyor,bakın,dikkat edin,çalışmak demiyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…