kızlar preseedde hiçbir şey yok o şırınganın içine koyuyorsunuz jeli daha sonrada içeri sıkıyorsunuz iyice ittirin ama:)))
evet ya o dönem ramazan değil mi bu sene zor olacak valla allah sabır ve kolaylık versin...
miden geçti demek e hadi gçmiş olsun dikkat et bundan sonra...
dün gece gök gürültüsüne uyandım çok korktum yok bugün yağmadı nedense geceleri çok yağıyor...
canım açıkçası jel dışarı falan akmıyor zaten yatıyorsun ya sorun olmuyor 15-20 dk ilişkiye giriyorsun işte tabi bizim 1 saati buldu o başka
aslında ben kaşıntı var diye dr a gitmiştim o da mantar olabilir diye bana bir jel vermişti beyaz renkli ve yağlı iğrenç şeklde geri geliyordu elimi bile kaç kez ykıyordum bu jel saydam ve ona göre çoooook temiz o dediğimi aranızda kullanan varsa beni çok daha iyi anlar... sen önlemini al öyle git tabi:))
midende sorun varsa acıyı , sarımsağı çok abartma canım hele bu ara rahat bırak mideni:))) zarar vermeyecek şeyler yemeye çalış...
bizimde gece yatınca başlıyor neyse sabaha birşey kalmıyor:)))
sen ne zaman gidiyorsun eşinin yanına ? canım ya eşin neredeydi senin hatayda mıydı?
valla ben 1 saat bekleyince hiçbir şey hissetmedim tabi:)))
bebinggggggggg canım sen hani anlamı mucize olan bir isim istiyorum demiştin ya ben buldum mucize TANSIK demekmiş :)))
anlamalarını açıklıyorum ayrıca:
türkiye türkçesi ağızları sözlüğüne göre: değerli
kişi adları sözlüğüne göre:insanın aklının alamayacağı şaşırtıcı,olağanüstü olay,mucize. 2) özlem ,hasret (aaaaa çok şaşırdım) 3)değerli,kıymetli 4) tatlı,nefis
ingilizce mira yani alfa yıldızı
NOT: türk dil kurumundan aldım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?